✴️Bucky #27✴️

856 70 17
                                    

lovee30000 kérésére❤️❤️❤️
A második stáblista utáni jelente ihlette. A főszereplő wakandai lesz, és a neve Daia.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem értettem, hogy legjobb barátnőm pontosan miért sürget ennyire, de gyorsan kipattantam az ágyból, kikaptam valamit a szekrényből, átöltöztem, és gyorsan csemegéztem valamit a hűtőből, aztán már siettem is ki a lakásból ami Wakanda központjában ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem értettem, hogy legjobb barátnőm pontosan miért sürget ennyire, de gyorsan kipattantam az ágyból, kikaptam valamit a szekrényből, átöltöztem, és gyorsan csemegéztem valamit a hűtőből, aztán már siettem is ki a lakásból ami Wakanda központjában lévő egyik toronymagas épületében volt. Ez pedig azt jelenti hogy messze található a határ vidéktől, viszont már nem volt időm járműre várakozni, ami kicsit közelebb vinne az ország széléhez, így futva kerülgettem a többi wakandai lakost.

Az ígértnél negyed órával később értem a tóhoz, ahol Shuri már várt. Ráadásul nem is egyedül, hanem egy fehér férfi társaságában, akinek barna haja hosszabb volt a megszokottnál.

– Sajnálom, hogy késtem – néztem Shurira.

– Semmi baj. Csak azért sürgettelek, mert még dolgom van a laborban. Daia, ő itt James Barnes őrmester. Amerika Kapitány jó barátja.

– Szóval ezért volt itt néhány hete a Kapitány. Nagyon örvendek – mosolyogtam a férfira, de nem viszonozta.

– Igen. Egy HYDRA nevű szervezet programját kellett kiszednem Mr. Barnes fejéből. Azért hívtalak, Daia, mert te vagy a legkedvesebb, akit ismerek, ráadásul tudom, hogy szeretnél embereken segíteni, így azt kérem tőled, segíts az őrmesternek megismerni a modern dolgokat.

– Rendben. Most már szerintem megleszünk, úgyhogy nyugodtan menj a laborba, ha dolgod van – mosolyogtam Shurira, aki még egy utolsó pillantást vetett ránk, intett egyet és elindult vissza, a Bashenga hegy felé, melynek mélyében van a labor.

– Nagyon örülök, hogy megismerhettem, Barnes őrmester – mosolyogtam a nálam jóval magasabb férfira, és ekkor tűnt fel, hogy hiányzik a bal karja.

– A nevem Bucky – mondta halkan.

– Rendben, és esetleg lehetne szó tegeződésről? Tudom, hogy a negyvenes években nem volt divat, de...

Avengers oneshots[BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now