37. část

911 22 0
                                    

Kluci hned donesli alkohol a začali se bavit. Já si sedla k bazénu, do kterého jsem si namočila jen nohy. Ohlédla jsem se po klucích a Aničce. Ta stála vedle nich a přípíjela si s nimi Coca Colou. Ostatní měli nějakej alkohol. Hádám, že k přípitku asi šampus. Někdo se vedle mě posadil, a tak jsem se otočila. Byl to Josh. Povídali jsme si a smáli jsme se. Andrei s Andrem někde popíjeli, takže se k nám přidala i Anička s Tylerem, kteří si povídali na lavičce. V jednu chvíli jsem si všimla pohledu Joshe na Tylera, ale než jsem stihla něco říct, už jsme s Aničkou letěli do vody. Kluci skákali hned za námi.

J: Já tě zabiju

Řekla jsem směrem k Joshovi.
Ten se jen pousmál a bez mrknutí koukal na mě.

Josh: Takhle ti to sluší ještě víc než normálně

Řekl a zasmál se. Takže vyvolal vodní bitvu, které se zúčastnili i Anička a Tyler. Potom jsme se už nudili a tak Tyler navrhl kohoutí zápasy. Všichni jsme na to kývli. Já jsem vyskočila na Joshe a Anička na Tylera a mohli jsme začít. Hrozně jsme se u toho nasmáli a asi dost nahlas, jelikož jsem si všimla Andreie a Andreho, jaký pohledy na nás hází. Na to, že byli docela napití a všechno by jim mělo být jedno, měli docela naštvaný výrazy. Já jsem vyskočila znovu na Joshe a jen jsem se na ně nechápavě podívala, stejně jako Anička. Vždyť jsme se akorát bavili s kamarádama, když naši kluci popíjí s ostatními. Za pár minut už nám byla dost zima, takže jsme vylezli. Klepala jsem se a to stejný Anička, jelikož jsme měli obě úplně mokré oblečení a neměli jsme tu věci na převlečení. Podívala jsem se na Aničku a viděla jsem Tylera, jak ji objímá a ona se jen klepe zimou. Za chvíli jsem ucítila i Joshovi ruce, jak se opatrně obmotavají kolem mého pasu.
Kluci nás zavedli do svých pokojů, aby nám dali suché oblečení. Josh mi hodil svoje tepláky a mikinu a Tyler hodil Aničce to samý. Pak oba zůstali stát a koukali se na nás. Já jsem se usmála a naznačila jsem jim, aby odešli, že se chceme převléct. Hodili jsme na sebe všechno suchý a vydali se zpět dolů a tam nás hned zastavili Andrei s Andrem.

A: Kde jste byli a co to máte na sobě?

J: No tak určitě sis všiml, že jsme byli v bazénu a že jsme měly mokré oblečení, takže nás Josh a Tyler vzali k sobě a dali nám suché oblečení

A:  A proč jsi neřekla mně?

J:  A ty tady máš suché oblečení?

A: Ne, ale i tak

And: Podle mě se jim moc věnujete a na nás kašlete

An: My nechceme pít a necháváme vás si užívat

Kluci protočili očima a odešli zpět za ostatními. Podívala jsem se nechápavě na Aničku a ona jen pokročila rameny. Sedli jsme si na schody a já donesla alespoň to šampáňo. Za chvíli už před námi stáli opět Tyler a Josh.

T: Hele jestli máte problémy s klukama, kvůli nám, tak se omlouváme

An: Nemáme problém oni jsou akorát napití

J: A zbytečně žárlivý

Dodala jsem.

T: Hele Ani potřebuju s tebou mluvit

Řekl Tyler a zvedl Aničku ze schodů. Odešli spolu kousek od nás a Josh si sedl vedle mě. Pozorovali jsme je a já přemýšlela, co jí asi chce Tyler říct. Po chvíli ji chytl za ruce. V tu chvíli jsem zpozorovala Andreho, jak se otočil a jen to naštvaně pozoruje, stačila jedna věc a bylo mi jasný, že to nedopadne dobře. A taky, že ne. Tyler si přitáhl a Aničku a políbil ji. Ta se hned odstrčila, ale to už nepomohlo. Andre se naštvaně zvedl od stolu a mířil si to k nim. Zareagovala jsem, protože jsem nechtěla, aby se někomu něco stalo. Stoupla jsem mu do cesty.

In Love With Hockey BoysWhere stories live. Discover now