23.Bölüm.

5.9K 258 33
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sinan! Sinan! Sinan!" diye bağıran Güneş'e kahkaha attım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sinan! Sinan! Sinan!" diye bağıran Güneş'e kahkaha attım. Melisa göz devirince Uraz ve Akad'ta torbaları indirmek üzereydiler. Sinan daha fazla dayanamayıp torbayı yere bıraktığında kazanan takım futbolcular olmuştu. Bizim yanımıza yaklaşan Akad ve Uraz'ın yüzündeki ukalaca gülümsemeye aldırış etmedim.

Okulun uzun zamandır düzenlediği eğlenceli geleneksel oyunlar olduğu gündü. Maksat kaç yaşında olursak olalım çocukluğumuza dönerek o anıları yaşatmamız ve her yıl eğlenceli bir zaman geçirmemiz idi.

Takımlara bölünmüştük. Bizim klüpten ve futbolculardan seçilenler bu kez oynayacaktı geri kalan takımlar da diğer tarafta oynayacaktı.

Müdür yardımcısının sesi ile çoğu kişi ona çevrilerek bakmaya başladı.

"Evet, arkadaşlar. Bu kez puan, kazanan takıma yani futbolculara gidiyor. Şimdi 5'ci oyunumuza geçiyoruz. Koç'lar rakip takımların oyuncularını sahaya çıkarsın bakalım."

Müdürün keyifli sesi ile Melisa yüzünü buruşturup "Ona keyif tabii biz burada kıçımızı yırtıyoruz." dedi keyifsizce. Melisa bu tür aktivitelerden oldu olası nefret etmişti. Şimdi de maruz kalınca çıldırmıştı âdeta. Gülerek sırtını sıvazlayarak rahat olmasını sağlamaya çalıştım.

"Ahsen, Yeşim, Adem, Ali, Utku ve Esin hadi gelin siz oynayacaksınız."

Melek Hocanın isimlerimizi söylemesi ile Utku ile birbirimize bakmıştık. Ben ondan kaçmak isterken neden illa da onunla muhatap olmak zorunda kalıyordum? Bu benim canımı epey sıkmıştı. Gözlerimi ondan kaçırarak sahaya indim ve gördüğüm şey yutkunmama sebep oldu. Karşı takıp futbolculardan 6 kişiydi ve Cihan'da vardı.

Cihan gülümseyerek bana yaklaşıp alnımdan öptüğünde Utku'nun yumruğunu sıktığına şahit olmuştum. Cihan'ın maksatı Utku'nu çıldırtmaktı ama genelde yalnız kaldığımızda arkadaş gibi davranıyordu. Her türlü kalbimi çalmayı başarmıştı bu çocuk hem arkadaş olarak hem yalancı bir sevgili olarak. Dokunuşları o kadar gerçekçiydi ki bana isteyerek öyle dokunduğunu belli ediyordu. Gülümseyerek ondan ayrıldığımda bizim takımda olanların sırıtarak bizi izlediğini fark ettim.

Tombik!Where stories live. Discover now