1

7.8K 170 55
                                    

Cassandra avea o viața ciudata,și plină de amintiri urate.Dupa ce părinții ei eu murit într-un incendiu,ea a rămas singura.

A fost singura care a supraviețuit,dar părinții ei îi spuneau mereu ca e norocoasa.Traia într-un centru de plasament împreuna cu alți copii de vârsta ei.Peste doua ore urma sa vina matusa ei Sarah sa o ia,și sa-i ofere o viața mai buna.

Totusi asta credea ea.

-Haide Cassy,o sa fie bine!Încerca sa o consoleze prietena ei.Gandeste-te,vei începe o noua viața!Cassy o privea îngândurată,gândindu-se la noul ei început.

-Eu știu...spune ea privind-o îndoielnic.Pe usa camerei intra Cindy,domnișoara care se ocupa de acel centru.

-Haide,matusa ta este pe drum!Spune ea luând-o pe fetița de mâna și mergând la intrarea centrului,așteptând-o pe matusa fetiței.

-Nu fi trista,vei avea un nou început!Spune Cindy cu un ton calm,care te liniștea în orice moment.Cindy a fost mereu ca o mama tuturor copiilor din plasament,odată ce ea a pierdut 4 sarcini la viața ei.Cassy o privea zâmbind,simțind cum acel val neliniștitor o lasă.

-Va multumesc domnișoara Cindy!Spune Cassy cuprinzând-o pe doamna în vârsta în brațe.O mașina mare oprise în fata centrului,din ea iesind matusa Sarah.

-Buna ziua doamna Blair,am venit sa o iau pe Cassy,sper ca nu va făcut prea multe probleme!Spune Sarah zâmbindu-i respectuos.

-Nici vorba doamna, este un copil cuminte și înțelegător!Afirma Cindy lăsând-o pe fata în grija mătușii ei.Fetita îi zâmbește femeii și pleacă împreuna cu matusa ei.Se urca pe bancheta din spate încercând sa păstreze liniștea.

-Cassy stiu ca ar fi trebuit sa te adopt eu însă va rămâne sa te ia un domn.Spune matusa ei find atenta la drum.Cassy nu a răspuns continuând sa păstreze liniștea prea apăsătoare.

-Cassy?Întreaba matusa eu văzând ca nu primește niciun răspuns.

-Da,am înteles.Raspunde ea calm.Aceasta oprește mașina în fata casei Cassy privind fiecare detaliu din casa.Acestea intra în casa,lăsând-o pe Cassy sa se acomodeze cu casa.

- Scumpo,am ceva sa îți spun.Spune matusa ei făcându-i semn fetei sa vina lângă ea.

-Ce sa întâmplat?Întreaba fata curioasa.

-După cum ți-am repetat,mâine va sosii cineva sa te ia în locul meu,deoarece eu nu te pot păstra.Spune matusa cu o oarecare reținere.Cassy o privea ciudat nestind ce sa zică sau cum sa reacționeze.

-Ma va cumpara?Întreaba Cassy nedumerită.

-Da.Am zis ca voi avea grija de tine,însă am făcut o afacere cu acel bărbat,și nu pot da înapoi.Afirma matusa ei.

Cassy nu mai știa ce sa creadă,acum viața avea sa i se schimbe radical.Matusa ei o va da pe mâna unui necunoscut,care cel mai sigur își va bate joc de ea în ultimul hal.

-Nu ma asteptam la asta..spune fata lăsând privirea în jos.Matusa ei o cuprinde într-o îmbrățișare arătând cât de mult îi pare rău.

Desi situația era una rea Cassy nu putea sa fie suparata pe matusa ei.Macar a scos-o din acel centru de plasament.Aceasta a dus-o pe fata în camera ei lăsând-o sa adoarmă,deoarece mâine avea sa fie o zi mare.

   𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗱𝗼𝗹𝗹💦 [𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗝𝗶𝗺𝗶𝗻] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum