3

4.3K 102 41
                                    

-Cassy iubito, trezește-te!Îl aud pe el cum încerca sa ma trezească.Ma mai fatai de câteva ori prin pat,după care ma ridic.Acesta avea un par ciufulit,dar îi stătea dragut.În momentul asta nici nu îl asemeni cu un om de afaceri cunoscut,ci cu un puștan de 16 ani.Un surâs incontrolabil mi-a ieșit pe gura,neputund sa ma abțin.

-Ce sa întâmplat?Întreaba el.

-Nimic,hai la baie.Spun și plec val vârtej spre baie.În timp ce ma îmi căutam niște haine decente,acesta îmi oferă hanoracul lui mare și larg,care sa acopere jumătate din pantalonii uzați.

-Nu iau asta pe mine!Ma revolt eu.

-Haide!E puțin mare într-adevăr,dar îți va sta bine cu el!Spune el forțându-ma sa îl port.Oftez zgomotos și îl îmbrac,uitându-ma în oglinda.

-Arată oribil!Spun eu privindu-mă atent,observând ca nici măcar forme nu aveam.

-Ba nu!Confirma el.

-Uitate și tu la mine,nu am forme deloc!Orice fata de vârsta mea are forme,dar eu arat ca un peste pe uscat!Spun dezamagita.

- Doar pentru ca ești slaba asta nu înseamnă ca nu ai forme.Nu trebuie sa te iei după alte fete,tu ești tu!Spune și ma privește atent în ochi,punându-ma iar în ceata.De fiecare data când ma privea în modul asta îmi făcea inima sa bată de doua ori mai tare.

-Haide du-te și încălțate,vin și eu imediat.Cobor jos unde ma încalț cu perechea de bascheti,și ies afara.Acesta vine și el,și pornim spre locație.Ajunsi acolo acesta ma tarat prin fiecare magazin,punându-ma sa probez fiecare lucru ce îi ieșea în vizor.Am plecat de acolo cu patru pungi pline.Ma uitam gânditoare pe geam,gândindu-mă cum viața mea s-a schimbat în doar trei zile.

-Ești bine?Întreaba el privindu-mă cu un semn de întrebare.

-Da,ma gândeam...

-La ce?Întreaba el find atent la drum.

-Nu contează.Spun simplu și îmi întorc privirea înapoi la geam.

-Ba da,contează!Acum spune-mi ce te frământa.

-Nu ma frământa nimic,ți-am mai zis!Sunt bine.Spun revoltata,dandumi seama ca am ridicat tonul la el,ceea ce nu e bine.

-Ai grija la ton!

-Îmi cer scuze...spun și îl privesc cu o urma de regret.Ajunsi acasa acesta  se pune sa gătească ceva,iar eu ma pun în pat pentru câteva minute.

-Iubito masa e gata!Spune el în timp ce îmi mângâia fruntea.Mereu când folosea acel apelativ ma simteam ciudat,și un sentiment pe care nu îl pot descrie îmi invada corpul.

-Nu știu dacă îmi e foame....as vrea sa ma odihnesc.Spun și casc obosita.

-Bine,cum vrei tu.Spune și vine lângă mine luându-mă în brațe.În minte îmi venise din nou vorbele Olgai,care zicea despre fetele care au fost vândute una după alta.Pana la urma,îmi fac curaj,și îl întreb:

-O sa ma vinzi așa cum a zis doamna Olga?Spun privindu-l în ochi.

-Doamna Olga minte,își baga mereu nasul unde nu trebuie!Sti ca nu te-am mințit vreodată,de ce mai întrebi asta?

-Pentru ca gândul asta ma frământa mereu.Mi-e frica de ziua mâine,mi-e frica sa nu mai dai exact cum ai făcut cu celelalte fete.

-Cassy,cu doamna Olga voi avea eu o discuție,iar tu,nu mai crede în tot ce auzi!Spune el deranjat.

-Bine,nu o sa mai fiu așa naiva!Spun și zâmbesc.Înainte sa ma bag la somn am decis sa îmi fac un dus,dar daddy s-a oferit sa ma ajute.

-Eu ma duc sa fac un dus.Spun și îmi iau niște pijamale din șifonier.

   𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗱𝗼𝗹𝗹💦 [𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗝𝗶𝗺𝗶𝗻] Where stories live. Discover now