6

3.6K 88 17
                                    

-Te rog lasă-ma!Ma plângeam eu la el,însă în zadar.Continua sa îmi depună săruturi în zone intime,care îmi făcea pielea de găina.Stiam ca nu mai aveam ce sa fac,așa ca nu m-am mai zbătut.L-am lăsat.L-am lăsat sa își bată joc de mine.

-Cassandra daddy de abea așteaptă sa te guste!Ma încrunt la vorbele lui.

-Tu nu ești daddy al meu,și nici nu vei fi vreodată!Te urăsc!Spun plângând.Acesta se oprește pentru o secunda din ceea ce făcea,și îmi lipește o palma zdravănă pe obrazul stâng,care ma făcut sa îmi întorc capul la nouăzeci de grade.

-Târfă mica!Spune privindu-mă cu ura.

-Ce vrei sa faci cu mine?Oricum Jimin va ajunge acasa și va vedea ce ai făcut,deci tot nu vei scăpa!Ma revolt eu.

-Pana atunci iubito,voi profita de prezent!Spune și începe iar ceea ce începuse mai devreme.

//19:52//

Eram întinsa în pat,singura.El plecase,era în camera alăturată.Ma simteam murdara.Îmi era rusine fata de Jimin.Telefonul mi-l luase Taehyung,deci nu mai aveam cum sa vorbesc cu daddy.Eram terminată.Voiam sa mor.Fara el,fără daddy,eram un nimic.Îmi pierdusem puritatea cu un om necunoscut,care era cel mai bun prieten al lui daddy.Voiam ca daddy sa ajungă cât mai repede acasa și sa stau cu el.Dintr-o data usa camerei se deschide,intrând Taehyung.

-Treci la masa.Spune pe un ton răspicat.

-Nu vreau,nu mi-e foame.Spun și ma așez mai bine în pat.

-Asculta aici târfă mica,eu nu am venit sa am grija de tine!Am venit doar pentru a ma răzbuna pe Jimin,atât!

-Și eu am spus ca nu îmi e foame!Acesta se apropie de mine și îmi mai lipește o palma,mai zdravănă ca data trecută,ceea ce mi-a creat o mica zgârietură pe obrazul drept.

-Dacă mai tipi o data la mine,jur ca te omor aici cu mâna mea!Asa ca treci dracu' mai repede jos pana nu ți-o iei!Ma amenința el,privindu-mă urat.M-am dat jos din pat și am pornit spre bucatarie.Am mâncat,după am urcat cu el sus.

-Pot vorbii cu daddy?Spun ușor speriata,nestind ce reacție poate avea.

-Nu!Spune el sec.Deja ai 13 apeluri pierdute de la el,și gândește-te,nici măcar o săptămâna nu a trecut!Spune zâmbind șarmant.Ma așez ușor lângă el,privind tavanul.Am răsuflat ușor,însă rana de obraz ma făcut sa ma opresc.

-Pot sa îmi bandajez rana?

-Nu,nu are nimic.Si dacă mai scoți vreun cuvânt,nu știu ce îți fac!Spune uitându-se în telefonul lui.M-am uitat urat la el,după care mi-am întors privirea la tavan.Rana ma durea prea tare,iar obrazul deja îmi amorțise.Voiam ca aceasta săptămâna sa treacă repede,și Jimin sa vina mai repede acasa.Îmi era dor de el,aveam nevoie de el.Asa cum se purta el cu mine,îl iubeam.Ma atașasem de el,și îmi era greu când știam ca nu e lângă mine,mai ales când aveam cea mai mare nevoie de el.

//11:22//

Eram trezita de țipetele acelui băiat,care îmi ordona sa ma trezesc.

-Trezeste-te,Jimin va veni peste o ora.Spune privindu-mă cu scârbă.Eram cea mai fericita.În sfârșit daddy avea sa vina,și sa ma salveze din mâinile acestui animal.

-M-am saturat de tine!Nu îmi pasa ce îmi vei face!Sper sa putrezești în închisoare,așa cum trebuia sa o făci demult,animalule!Tip eu la el.Nu mai puteam sa țin în mine,durerea era prea mare.Acesta nu a zis nimic,doar ma luat urat de mâna și ma tarat pana la baie,unde m-a aruncat în cada și a scos dintr-un sertar o cârpa cu o substanța ciudata pe ea.

   𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗱𝗼𝗹𝗹💦 [𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗝𝗶𝗺𝗶𝗻] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum