7|volum 2

1.4K 56 6
                                    

Heyy!Înainte de a începe acest capitol v-as ruga din suflet sa dați un follow la __seoyeon__ ,pentru ca este o persoana minunata.💜Va rog sa îi citiți cărțile pentru ca sunt minunate,va asigur!💗Are un cont minunat și niște povestiri nemaipomenite,așa ca hai sa o ajutam sa facă cât mai mulți urmăritori și ochișori🥺💚

Spor la citit!🥰

3 luni mai târziu

Cassandra

L-am rugat pe Jimin sa vina puțin pana sus,pentru a merge la doctor pentru ca de ceva timp la simteam nașpa.

-Jimin.Vin-o puțin!L-am strigat și am lăsat telefonul lângă mine.Acesta a urcat în camera și a venit lângă mine.

-Ce s-a întâmplat?Ma întreaba îngrijorat.

-Hai la doctor,nu ma simt bine de ceva vreme.Îi afirm și îmi pun mâna în jurul abdomenului deoarece ma durea îngrozitor.

-Și de ce îmi spui de abia acum?Îmbraca-te și hai mai repede!M-am sculat din pat și am mers spre șifonier de unde am ales niște blugi negrii și un hanorac mai scurt,iar în picioare mi-am pus niște adidași de la Nike.

Bine ca Sehun era la grădinița,și nu era nevoie sa îl căram după noi.Am urcat în mașina și am pornit spre spital.

-De când ai simptomele astea?Ma întreaba neluandu-și privirea de la volan.

-De o săptămâna,aproape doua.

-Și ce te doare?

-Burta.Zona burtii.Acesta a mărit ochii și pentru un moment m-a privit.

-Cassandra,simptomele astea le-ai avut și când ai fost însărcinată cu Sehun!

-Nu are cum,Jimin.Poate am vreo infecție la burta,dar însărcinată nu am cum sa fiu!Ma revolt și îmi înfășor mai bine mâinile în zona abdomenului.

Intrasem în salon,iar doctorul de acolo m-a pus sa ma întind pe acel pătuț.Era un domn de vreo 40-50 de ani,și părea cam dubios după fata și după miscarile pe care le avea,fapt care m-a făcut sa îi arunc lui Jimin o privire îngrijorătoare însă mi-a luat mâna între a lui ceea ce m-a mai calmat puțin.

-Doamna,de când spuneați ca aveți simptomele?

-O săptămâna-doua,pe acolo.Acesta îmi întinde mai bine gelul pe burta uitându-se atent la acel mic calculator.Se vedea ceva foarte mic,ca un bob de mazare.

-Am o veste buna.Sunteti însărcinată în doua săptămâni!Ne afirma doctorul urmărind mai bine acel bob mic de mazare.Imediat pupilele ochilor mi s-au dilatat privindu-l pe Jimin socata.

-C-Cum?Întreb cu vocea răgușită.

-Da,priviți.Si îmi arată calculatorul.Acel bob mic este fătul încă nedezvoltat,are de abia doua săptămâni.Acum este foarte mic,nu se poate vedea aproape deloc.Dar dacă vreți sa faceți avort puteți,după cum am spus fătul este încă nedezvoltat.

-Nu!Doamne,nu fac avort.Îl voi păstra.

-Bine faceți.Spune doctorul zâmbind dubios.Am ignorat asta iar el mi-a șters gelul de pe burta.Ne-a spus când vom avea următoarea programare iar după am plecat.

   𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗱𝗼𝗹𝗹💦 [𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗝𝗶𝗺𝗶𝗻] Where stories live. Discover now