21

1.9K 69 47
                                    

Jimin pov.

Poate ca asta a fost sa fie soarta.Nu mereu persoana iubita rămâne lângă tine.Asa a fost în cazul meu.Persoana pentru care mi-as fi dat viața m-a lasat.M-a lăsat când mi-a fost cel mai greu.

Au trecut 2 ani de la moartea ei,și încă nu pot realiza asta.Copilul a rezistat,printr-o minune.S-a născut cu malformații,însă pe parcurs și-a revenit,și acum este un copil normal.Îl iubesc mult,e singurul lucru rămână după moartea ei.

Sincer sa fiu încerc sa fiu fericit în fata lui Sehun,și sa nu par trist.Are doar un anișor,iar legat cu mama lui,i-am spus ca e plecată pe o steluță,și ca nu se va mai întoarce niciodată de acolo.O explicație destul de buna pentru un copil de un an.

Sufăr după ea mult,însă nu am ce face.A murit la o vârsta frageda,la 18 ani.Alte fete la vârsta ei se distrau în cluburi,însă ea avea sa îmi dăruiască un cadou.O data cu plecarea ei,și jumate din inima mea a plecat cu ea.Dar ma bucur ca mi-a lăsat drept amintirea pe copilul nostru,Park Sehun,un băiat care seamănă leit cu mine la înfățișare,însă leit la caracter cu mama lui.Are puțin din fiecare.

Am încercat sa fiu puternic și sa îndur tot,de dragul lui.Acum,nu știu dacă mai pot fi fericit vreo data.Toata fericirea mea s-a dus o data cu ea,cu Kim Cassandra.

~SFÂRȘIT~

Oh doamne nu îmi vine sa cred ca am ajuns aici!😭Îmi va fi dor de Cassandra,de Jimin,de Sehun...:(( Sper din tot sufletul ca va plăcut,chiar dacă uneori nu am avut starea necesară pentru a scrie,am făcut-o.Nu uitați sa fiți activi la celelalte cărți,și sa dați un ochi și pe acolo :) Va îmbratisez și va multumesc enorm pentru susținerea acordată pe tot parcursul acestei cărți🙏Aveți grija de voi💖💫✨

   𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗱𝗼𝗹𝗹💦 [𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗝𝗶𝗺𝗶𝗻] حيث تعيش القصص. اكتشف الآن