4.

271 97 112
                                    

Sabah kalktığım gibi ilk işim Tamer'e mesaj atmak oldu
"Günaydııınnn😊"

Ondan sonra da İdil ve Kayra'nın attığı mesajlara baktım başta baya küfretmişlerdi sonradan da sen gelmezsen biz de gitmiyoruz o zaman falan demişlerdi

"Tamam ya gideceğiniz yerin ismini verin gelirim belki "

Gidecekleri yeri söylediler ve mutlaka gelmemi istediler gelmezsem sonuçlarına katlanırmışmışım gerçi triplerini de çekmek istemiyordum evde de Bade'nin aşk maceralarını dinlemektense gitmek daha mantıklı gelmişti

...

İki çiftin arasında sap kalmak biraz sinir bozucu olsa da eğleniyordum. Saat 12.30 olmuştu ve Tamer bey efendisi şu an günaydın mesajı atmıştı.

"Biraz daha bekleseydin de iyi geceler mesajı atsaydın Tamercim"
bu mesajı yolladığım gibi gözüm bir yere takıldı Tamer miydi o? Emin olmak için yanımdakilere de sordum onlar da Tamer olduğunu söylediler. Yanında bi erkek arkadaşı ve iki kız arkadaşı vardı

Kayra: şu çook önemli işi bu muydu?

Kalkıp Tamer'e doğru yürüdüm arkadaşı beni fark edip Tamer'i uyardı.

- Tamer?
Tamer'in yanında oturan kız Nildi hiç sevmiyordum o kızı diğer tarafta da Elif vardı Elif iyi biriydi seviyordum onu Elifin yanında da onlarla aynı sınıftan olan bir çocuk oturuyordu Tamer'in erkek arkadaşlarını hiç sevmemişimdir.

Tamer:"Aa Rana sende mi burdaydın?"

"Evet. Senin ne işin var burda, çok önemli işin arkadaşlarınla buluşmak mıydı Tamer?"

Tamer:"saçmalama Rana gel şurda konuşalım."

Onlardan biraz uzaklaştık

"Dinliyorum"

Tamer:" bak Nil'in bu aralar canı çok sıkkın kız kötü şeyler yaşıyor biz de biraz rahatlasın diye onunla vakit geçirmek istedik anlıyacağın. Sana bunu direk söylemedim işim var diye geçiştirdim çünkü ker kız gibi sen de sevgilinin kız arkadaşını kıskanıp bana trip atarsın diye düşündüm böyle şeyleri de hiç sevmem haberin olsun."

"Saçmalama, ben böyle basit şeyler için trip atmam. Ama artık ne yapacaksan açık bir şekilde söyle ki tatsızlığa yol açmasın."

"Tamam." Diyip geçiştirdi.
Sinirlerimi bozdu ya senin kız arkadaşların kim ki ben onları kıskanıyım hem suçlu hem güçlü gıcık Tamer gıcııık. Tamer onlarla beraber oturmamı istedi ama keyfim kaçmıştı arkadaşlarımın yanına gidip biraz oturdum daha sonra kalkıp eve gittim.

...

Gece olmuştu ama hâla Tamerden mesaj gelmemişti bildirim sesini tam açıp yastığımın yanına koydum olur ki Tamerden mesaj gelirse hemen bakayım diye.
Uyandığımda ilk işim telefonuma bakmak oldu ne yazık ki mesaj falan yoktu olsun uyanmamıştır daha, hemen umutsuzluğa kapılmamalıyım...
Gece olmuştu hâla yazmamıştı hiç mi gelmiyordum aklına henüz kaç gün oldu ki birlikteliğimiz bu kadar çabuk bıkamazdı benden değil mi bıkmamıştır ya seviyordur o da beni... yarın okul vardı umarım böyle devam etmez aramız düzelirdi hayır işin garibi tartışmadık bir şey yapmadık ne diye böyle oldu ki şimdi neyse yarın anlarız artık.

...

Badeyle beraber okula yürüyorduk

Bade:"ay Rana bak ne anlatıcam sana şimdi biz Ali ile ayrıldık ya çocuk iki gündür bana mesaj atıyor tekrar sevgili olalım diye aşık olmuş bana çok eğleniyorum var ya bir de bugün Poyraz'a asılıcam çok işim var çok " delirmem için o kadar çok sebep var ki

"Ali ile mutlumuydun Bade?"

"Yanii mutluydum diyebilirim ama sıkılıyo insan ne biliyim işte canım sıkıldı ayrıldım."

"Şimdi belki kendinle "Gittim!" diyerek gurur duyacaksın. Bir süre gururunun sesi seni idare etmeye yetecek. Peki ya sonra? O gurur duyduğun ses kesilecek ve "Dön!" diyen dudakları arayacaksın. Onun dudaklarının arasından sana seslenen sesini duymak isteyeceksin. O ise çok seviyor olsa bile, adını ağzına almayacak ve kaybeden yine sen olacaksın. . . Aslında senlik bir durum da değil bu. Gitmek dışında bir hata yapmamış da olabilirsin ya da tekrar dönmeye çalışarak hatanı telafi etmek de isteyebilirsin. Ama o seni hiçbir zaman affetmeyecek. Dedim ya; senlik bir durum değil bu. Senden önce de gidenler olmuştur belki hayatından. Belki senden sonra da gidenler olacaktır. Çok seven biri olsan zaten sen de anlardın bunu ve şunu iyi bil ki, affetmek bazı aşklara sığmaz. Çünkü gerçekten seven, sevdiği affına sığınsın diye değil, bir olup aşka sarılsın diye sever onu. . .
Şimdisi veya sonrası yoktur aşkların. Şimdi varsan, aşksın.Ama geride kalan için kendini sonralara saklarsan, bir zaman sonra kendini göstermek istesen bile, geride kalanı bulamazsın. Herkes için öyle mi bilmiyorum ama en azından benim için öyle. Belki de o yüzden giden değil, bazılarının gitmesini bekleyecek kadar kalan oldum. Belki de gitmenin en iyi yolunu kalmakta buldum. Söylediklerim sadece Ali için geçerli değil bu her hangi biri olabilir ama sana bir acı gerçeği söyleyecem ne kadar böyle bir şeyin olmasını istemesem de, sen çok acı çekeceksin Bade hemde çok."
Bade şok olmuş bir şekilde bana bakıyordu. Konuşmadı, sadece yürüdük.

...

Bahçede yanlız başıma otururken Tamer yanıma geldi
Tamer:"naber."

"İyi"

Tamer:"bende iyiyim sorduğun için sağol."
Ters ters baktım

"Sormadım ki"

Tamer:"Niye sormuyorsun peki"

"Neden acaba iki gündür neden hiç mesaj atmadın? Hiç mi aklına gelmiyorum? Hiç mi düşünmüyorsun beni?"

"Saçmalama Rana. Hep aklımdaydın ben de hep senden bekledim bu kız niye mesaj atmıyor dedim demek ki ikimiz de duygularımıza yenik düşüp gururumuzun peşinden gitmişiz. Bu konu da boş yere beni suçlamışsın bak sen de aynısını yapmışsın."
Şu an yaptığım şeyden çok utandım boş yere o kadar üzülmüşüm Tamer'i de boş yere suçladım sabahta sinirliydim diye Badeyi de üzmüş olabilirim.
"Özür dilerim Tamer."

Tamer:"özür dilemene gerek yok. Ben gidiyorum. Bir isteğin var mı?"

"Var. Elindeki fuları istiyorum."
Güldü.
"Tamam çıkışta veririm" diyip gitti.

ÜVEY AŞKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora