12.

232 89 63
                                    

Aşık oldum ya son söze o yüzden öyle başlıyacam. Yorum da yaparsanız iyi olur. . .İyi okumalaaarr minik yıdızlarım🌟🌟🌟

Dirilttiğin yerden öldürmek güzel fikirdi sevgilim,kabul et.

. . .

Gözlerimi açtığımda bir hastane odasında olduğumu anlamam geç olmadı. Kolumdaki serum bitmek üzereydi. Nasıl gelmiştimki buraya? Hatırladım. Her şey saniyesi saniyesine gözlerimin önünde canlanıverdi . Dudaklarım titremeye başlamıştı alt dudağımı dişlerimin arasına aldım gözlerimi kapattım ağlamıyacam ağlamamalıyım. Ben güçlü bir kızım ağlamıycam. İçimden defalarca tekrar ettim. Odanın açılan kapısıyla gözlerimi açtım Kayra ve İdil içeri girdiler.

Kayra:"uyanmışsın" başımı salladım

İdil:"iyi misin?"

"İyiyim. Hatta mükemmelim"

İdil:" oğlum dalga geçme ya"

Önce annem ardından doktor içeri girdi

Doktor:" kendinizi nasıl hissediyorsunuz"

"Yorgun"

Doktor:" sakinleştirici verdik size ondandır. Serumunuz bittiğinde gidebilirsiniz" diyip odadan çıktı

Annem:"ne oldu Rana neden okulda bayıldın?"

"Bilmiyorum"

Annem:"Allah korusun hastalığın falan olmasın kızım"

"Yok anne merak ettme hastalıktan değil"

Annem:"inşalah"

Kayra ve İdil'e baktım meraklı gözlerle bana bakıyorlardı olanları bilmiyorlardı tabi. Serumum bittiğinde eve gittik  İdil ve Kayra ne kadar ısrar etselerde yanımda olmak için gelmemelerini, iyi olduğumu söyleyip onları ikna ettim.

  

        ~Poyrazdan~

Bahçede arkadaşlarımla otururken Tamer'in gelip Rana'yı çağırmasıyla tüm dikkatimi onlara verdim gözden kaybolduklarında içimden bir ses onları takip etmemi söylemişti. Kalkıp onları takip ettim bir ağacın arkasına saklanıp onları izledim onları duyabiliyordum. Tamer onu sevmediğini söylediğinde Rana'nın gözlerinde bir korku oluştu içinde oluşan hayal kırıklığını hissedebiliyordum. Daha sonra Tamer ondan ayrıldığını söylediğinde Rana'nın gözleri doldu göz yaşları akmaya başladı  bakışlarını sadece Tamer'in gözlerine sabitlemişti belkide son kez gözlerinde bir ışıltı görmek istemiştir Tamer onun konuşmasını bekledi bir süre  Rana konuşmayınca arkasını dönüp gitti Rana'nın hıçkırıklarını duydum kalbime bıçak saplanırmış gibi bir acı hissettim. Yanına gitmek istiyordum ama buna dayanabilirmiydim bilmiyordum. Kendimi toparladım ve yanına gitmek için adım atmıştım ki Rana yere düştü koşarak yanına gittim bayılmıştı. Ne yapacağımı bilmiyordum yanımıza gelen biri ambulansı arayın diyince kendime gelebildim telefonu çıkarıp hemen ambulansı aradım.  Rana'yı hastaneye götürdüler Kayra ve İdil de onlarla gitti. Ben gitmedim çünkü halletmem gereken küçük bir iş vardı.

Kendimi kontrol edemiyordum ve şu an etmekte istemiyordum tek isteğim o şerefsizi bulmaktı. Tam ön bahçeye adımımı atmıştım ki karşıma çıktı yanında bi kız vardı koşarak yanına gittim. Yakasını tutup kafa attım yere düşünce kalkmasını bekledim kalk bakalım seni nasıl s*kicem göreceksin or**pu çocuğu. Yerden kalkınca hiç beklemeden yumruklamaya ve tekmelemeye başladım tekrar yere düşünce bu sefer kalkmasına müsaade etmeden üstüne atlayıp dövmeye devam ettim. Yanımızdaki kız çığlıklar atınca herkes başımıza toplanmıştı 4 kişi birden  beni o p*çten ayırdı. Şu an müdürün odasından çıktım 1 hafta uzaklaştırma cezası almıştım çokta s*kimde. . .
________________________________________________

ÜVEY AŞKWhere stories live. Discover now