8.

218 96 47
                                    

Medya=Poyraz

Koşarak onları ayırmaya çalıştım ama ne kadar faydalı oldu bilemiyorum Poyraz'ın gözü kararmıştı resmen beni görmüyordu. Tamer ne kadar ondan kurtulmaya çalışsa da pek etkili olmuyordu.

Poyraz:"nasıl ağlatırsın lan sen onu" diyip yumruğunu Tamerin yüzüne geçirdi. Tamerin burnu kanamıştı. Tamer'i öyle görünce içim sızladı be Poyraz'ın önüne geçtim

"Poyraz dur artık!" Beni yeni fark etmiş olacak ki soluklandı Tamer kendini toparladı gidecekken

Tamer:" bittin oğlum sen" diyip nefretle önce Poyraz'a sonra bana bakıp gitti.
Poyraz'a bakınca kaşının kanadığını fark ettim muhtemelen bir yerlere çarpmıştı çantamdan peçete çıkarıp ona verdim benim temizleyip romantik bir an çıkarmamı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

"Kaşın kanıyor al temizle" peçeteyi alıp hafiften temizledi

Poyraz:"ne işin vardı burda?"

"Konuyu açtığın iyi oldu. Neden kavga ettiniz?"

Poyraz:" boşver"

"Nasıl boşvereyim ya gelmeseydim öldürüyordun lan çocuğu"

Poyraz:"hak etti."

Poyraz:" hadi eve gidiyoruz" diyip yürümeye başladı bende peşinden gittim. Ama neden kavga ettiklerini öğrenmek istiyordum

"Nedenini söylemiycek misin yani?"

Poyraz:"hayır"

"Üff peki öyle olsun." Evime gelmiştik, eve gidince Badeyle karşılaştım
"Naber?"diyip gülümsedim

Bade:"iyi"

"Sabah söylediklerim için özür dilerim, istemeden oldu"

Bade:"sorun değil" dedikten sonra odama gidip üstümü değiştirdim sonra oturup bugün olanları düşündüm Esma ile konuşmalarımızı, Nil ve Tamer'in hareketlerini, Tamer ile Poyraz'ın kavga etmesini derken telefonumdan gelen bildirim sesiyle düşüncelerimden sıyrıldım Tamer mesaj atmıştı.

Tamer:"Nerdesin sen sabahtan beri hiç mesaj atmadın😡"

Hiçbir şey olmamış gibi konuşacağımı mı sanıyordu?

"Kusura bakma cenazedeyim"

Tamer:"çok özür dilerim bilmiyordum."

Tamer:"kim öldü"

"Sana olan hislerim Tamer." Biraz ergence bir cevaptı ama olsun

Tamer:"ağır oldu bu"

Tamer:" çok ama çok özür diliyorum senden, beni affetmiyecek misin?"

"Bilmiyorum Tamer sonra konuşsak olmaz mı?"

Tamer:"hayır olmaz ya şimdi barıştığını söylersin ya da sabaha kadar başının etini yerim seçim senin"

İkinci seçenek daha cazip geliyordu ama neyse fazla uzatmak istemedim

"Peki. Barıştım ama bir daha olmasın. Anlık at ya da sıradan bi foto da olur özledim seni"

Tamer:"olmayacak. Bekle 1 dakika"

Tamer:

Aman tanrım aniden gönderilir mi lan alıştıra alıştıra atsaydın bari hain

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aman tanrım aniden gönderilir mi lan alıştıra alıştıra atsaydın bari hain

"Aptal ya"
"O tipine düşe düşe "
"kalkamaz oldum yerden"
"aptal

Tamer:"tahmin etmiştim😏" egosunu sevdiğim adam onu ne kadar çok sevdiğimi bilseydi keşke... aniden aklıma bugünki olay geldi

"Tamer"

Tamer:"efendim"

"Bugün neden Poyrazla kavga ettiniz?"

Bir kaç dakika sonra cevap verdi

"Aramızda olan bir şey. Unut gitsin"

Üf ya bu da bir şey söylemiyor neyse artık yapacak bir şey yok öğrenmeyi veriyim bende.

Esma aklıma gelince ona mesaj attım

"Daha iyi misin?"

Bir kaç dakika sonra cevap geldi

Esma:"iyiyim. Aslında kalabalık yerlerde ağlayan biri değilimdir sadece uzun zamandır beklediğim kişiyle karşılaşınca duygularıma hakim olamadım, ağladım"

"Öyle mi, aranızda ne yaşandı ki yani neden ayrıldınız ?"

Esma:"bu konu hakkında konuşmasak?

"Peki. çok mu sevdin?

Esma:"Çok sevdim hayat kadar"

Esma:"Bak Rana, sevmek hayata benzer. Sevmişsen, ona hayat vermeli, onda hayat bulmalısın. Ama asla hayatını kaybetmemelisin. Çünkü sevmek, acısıyla, tatlısıyla ve ne kadar zor olsa da geçmişiyle birlikte bir insanı yaşamaktır. Yaşayacaksın. Canın acıdığında kolayı seçip kaçmayacak, çok mutlu olduğunda havalara uçmayacaksın. Eğer uçarsan, kanatlarını kırarlar. Bir sonraki aşkta mutluluğa yüksekten bakamazsın. Asla vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyeceksin karşındakine. Hissettirirsen, karşındaki seni kaybetmekten korkmaz. Asıl olması gereken, korkmaktır. Korkacaksın. Ama onu kaybetmekten değil. Onunla birlikte aşkı kaybetmekten korkacaksın. Yeri gelecek içine ağlayacak, yüzüne mutluluk maskesi takıcaksın. Sırf o mutlu olsun diye ağlamayı göze alacak, ama o ağlarken onunla ağlamak yerine onu güldürmeye çalışacaksın. Kızgınken kırmayacak, kırıldığında da kızmayacaksın.Geçip bir köşeye, sessizce kelimelere susacaksın. Ama asla karşındakini kelimelere susatmayacaksın. Mesela sevdiğini söylemekten geri kalmayacak ve sevdiğin kadar kelimeleri ileri götüreceksin. Bir insanı severken, en yakının olarak değil, en uzağın gibi göreceksin. Sürekli ona gitmek isteyecek, ama varamayacaksın. Özleyeceksin. Ama özleminden ölürcesine değil, öldüresiye sever gibi özleyeceksin. Onu göremediğin sürelerde, özlem katlanacak. Buna alışacaksın. Ama özlemek aranızda mesafeler oluşturmayacak. Yani araya kimseleri sokmayacaksın. Arada hep aşk kalacak. Aldatmak, eksik kalmışlarını başkasında tamamlamaya çalışmaktır. Çalışmayacaksın. Çünkü pişman olursun. Onun yüzüne baktığında eksik kalmışlığının, aşk olduğunu anlayacaksın. Ve bu senin hayat boyu kendini affedememeni sağlayacak. Tabii biraz vicdanın varsa."

"Ben Tamer'i asla aldatmam dediğin gibi hayat gibi seviyorum onu, bazen siktir olup gitmek istersin ya hayattan bıkarsın ama ölümle yüz yüze gelince de hayata daha sıkı sarılırsın hep hayatta kalmak istersin. Benimki de öyle işte Tamerle aramız da ne kadar kötü şeyler olursa olsun ben hep ona bağlıyım eğer bir gün bıkarsam ondan uzak kalırsam ona daha çok bağlanacağımı biliyorum bu yüzden ne Tamerle aramı bozacak şeyler yapmaya ne de Tamer'in benden bıktıracak hareketler yapıyorum. Bu ilişkiyi ayakta tutmak için her şeyimi ortaya koyarım. Çünkü Tamer buna değer."

Esma:"sende benim gibisin bende zamanında aynı şeyleri düşüyordum, onu çok seviyordum hâla seviyorum. Zaten hep çok seven kaybetmez mi? Umarım düşündüğüm gibi olmaz ama sen de kaybediceksin her aşkta olduğu gibi. Ama sabah konuştuklarımızı da aklından çıkarma sakın! Dediğim gibi 'ne biriyle ölüme kadar beraber olacağını inandıracaksın kendine ne de yarın artık yanında olmayacağına'

"Haklısın."

"Benim uykum geldi uyuyacam iyi geceler :)"

Esma:"iyi geceler "

Sanırım kız aldatılmış büyük bir acı olsa gerek düşününce benim bile içim yanıyor...

Açık olan pencereyi kapatmak için kalktığımda dışarda biri gözüme takıldı geçen gün Poyraz'ın oturduğu yerdi yanındaki bisiklete bakılırsa bu Poyrazdı gitsemiydim acaba yanına?

Hello my friends!! Aceleye gelen bi bölüm oldu  ama olsun fena değil💜 oy vermeyi unutmayın🌟

ÜVEY AŞKWhere stories live. Discover now