vahid ve selasun

30K 2.8K 2.6K
                                    

Günlerden çarşamba.

Dün yaşanan olaylardan sonra güne Ahsen'in yedekte tuttuğu spor kıyafetleri ile devam ettim. Aileme yaptığım tek açıklama tuvaletteki vileda kovasına takılıp düştüğümü söylemem oldu.

Gülüp geçtiler ve daha dikkatli olmamı söylediler. Tabii kızlarının neye maruz kaldıklarını bilselerdi böyle davranmaları mümkün olmazdı.

Hele de babam.

Dün çok değişik bir gündü. Buğra'nın yaptığı o hareket aklımdan bir türlü gitmiyordu. Beynimden vurulmuş gibiydim. Sürekli o gözleri aklıma geliyor, düşünmeden duramıyordum.

Zorla aklıma kazınmış bir sahne gibiydi. Silinmiyordu.

"Sen sırıtıyor musun?" dedi Ahsen kaşlarını çatarak.

Kendimi toparlayarak ona döndüm. "Yoo sırıtmıyorum. "

"Sen ne zaman 'yo' desen bunun manası evet oluyor. Sanki bilmiyoruz kızım. " dedi bilmiş bir şekilde. "Dün ne oldu. Buğra falan diyordun? "

"Hee o mesele. Hırkasını verdi." dedim hızlı bir şekilde. Ahsen'in gözlerine baksam sanki bakışlarımdan bir mana çıkaracak gibi duruyordu. Bu yüzden sürekli gözlerimi kaçırmak zorunda kalıyordum.

O sırada parmağına bana doğru sallıyordu. "Bence bu iş sadece hırkayla bitmiş olamaz. " dedi.

"Valla ya o kadarcıktı." dedikten sonra ciddi bir şekilde ona doğru döndüm. "Asıl soru geliyor... Nilüfer neden öyle bir şey dedi? "

Konuyu değiştirdiğim için mutluydum. Bu konu hakkında konuşmak istemiyordum.

Nilüfer deyince Ahsen'in gözleri çoşkuyla büyüdü. "Nilüfer ya... Ne tatlı kız. Dün baya konuştuk kapanma konusunda baya ciddi. "

Birden kaynaşmış olmaları beni şaşırtmıştı. Bu kadar yakın olmalarını beklemezdim. 

"Onu demiyorum. Sonuçta bu haberi bana Nilüfer verdi. Sence oda kötü biri olabilir mi? "

Ahsen toparlanarak dik bir duruş sergiledi ve ellerini önünde alkış yapar gibi birleştirerek bana baktı. "Şimdi. Bir durum değerlendirmesi yapalım."

"Tamam. "

"Sana mesaj atan kişi hiç beklenmedik bir şekilde Muaz çıktı. Pekii bu Muaz kim? " diyerek derin bir nefes aldı. "Okula geçen sene transfer oldu. Ayrıca Fırat'ın himayesi altında. Kötü bir çocuk olması için artı bir puan. "

Tam konuşmak için ağzımı aralayacağım sırada eliyle durmamı işaret etti.

"Ayrıca yakışıklı olması kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu çocuk sana iğrenç notlar bıraktı. Telefonla arayıp tehtit etti. Her ne kadar takip etmediğini söylesede belki bunu da yaptı. "

O böyle konuştukça başımla onaylıyordum.

"Peki Berra'yı okuldan attıran Muaz olabilir mi?"

Tekrar konuşacaktımki fırsat vermeden devam etti.

"Hemen ben cevaplıyayım. Olabilir. Neden? Çünkü ilk iki sene hiç böyle olaylar yoktu. Muaz geldi. Geldiği gibi Berra'ya sataştı yarı dönem bitmeden kızı okuldan attırdı. Yakalanmadığı için mutluydu. Sırada sadace iki seçeneği vardı. Ahsen ve Efnan." diyerek derin bir nefes aldı. Yine uzaklara bakarak yaptığı o bakışı atıyordu. "Tabii ki benim gibi bir kıza bulaştığında sonucunun kötü olacağını biliyordu." sonra parmaklarıyla yaptığı silahı bana çevirdi. " Bu yüzden seni seçti. Yaralı ceylan. " diyerek hayali bir şekilde silahla bani vurdu.

Haram Bro |TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin