(5)

319 12 1
                                    

Kyungsoo ' dan devam;
Sahilde biraz daha oyalandıktan sonra yürüyerek eve geldim. Cebimden anahtarı çıkarırken kapının önünde bir kutu olduğunu gördüm. Hemen kutuyu da alıp içeri girdim. Hızla Salona girip koltuğa oturdum ve kutuyu açmaya başladım.

Kutuyu açma işlemi bitince içinden birkaç tane fotoğraf çıkmıştı.

A-ama bir dakika!! Bunlar ailemin öldüğü günden kalan fotoğraflardı. İyi ama ben bu fotoğrafları yakıp atmıştım. Bunları kim buldu böyle.

Kim jongin ' in anlatımından;
Okul çıkışı ne yapacağımı düşünürken aklıma yanımda ki iki salağa sormak geldi. İkiside farklı cevaplar verince tek tek dinlemeye karar verdim.

"Okul çıkışı ben seninle gelemem kardeşim . Bu gün sevgilim minho ile birlikte olucam çünkü . O yüzden bu gün sehun ilesin."

"Ben seninle gelirim . Zaten yapacak başka bişeyim yok. Beraber bir kafeye gider bir şeyler yeriz. Tabii luhan ' ı mı da alalım yanımıza "

"Anlaşıldı bugün yine sap olarak tek kaldım yani. Neyse tamam . Sehun senin dediğin gibi yaparız bizde ne yapalım. Biliyorsun Taemin arkadaşımız bizi satmaktan başka bir şey yapmıyor yine."

Taeminbize ters ters bakıp sevgilisinin yanına gitmişti. Sonunda çıkış saati geldiğinde sehun ve luhan ' ın gelmesini bekliyordum. Yaklaşık 10 dakika sonra geldiklerinde sahil kenarında bir kafeye geldik.

Yanımıza garson geldiğinde hepimiz kahve sipariş verdik. Kahvelerin gelmesini beklerken manzarayı izlemeye odaklandım. Bir süre sonra sahilde tek başına yürüyen kyungsoo 'ya takıldı gözüm. Acaba tek başına gelmeyi düşündürecek kadar ne yaşadı bugün. Ama doğru arkadaşı baek ' in onu bir çok kez chanyeol için ektiğini gördüm.

Kahvelerimizi içip biraz sohbet ettikten sonra kalktık. Eve doğru yürürken sanki takip ediliyormuş gibi hissetmem ile arkama döndüm. Ama ne arkamda birisi vardı ne de yürüdüğüm sokakta...

Moon Garden(Kaisoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin