(3)

396 17 1
                                    

Jongin'in anlatımından devam;
İlk defa dudakları kalp şeklinde olan birini görüyordum. Ah bu cidden çok tatlıydı. Ne!? Tatlı mı? Ah jongin kendine gel ne diyorsun sen. Dudaklarına bakmamaya çalışarak kafamı başka yerlere çevirdim. Tanrım gerçekten çok sıkılmıştım. Ne zaman çıkacaktım buradan. Biraz zaman geçtikten sonra sehun ve taemin yanıma gelip nasıl olduğumu sormaya başladılar.

"Ah kapayın çenenizi. Tam 2 saattir burdayım ve sizin aklınıza şimdi mi geldim ha. Hem nerdesiniz siz bunca zamandır. Hadi sehun ' u biliyorum gidip sevgilisi luhan ile birlikte bir şeyler yapmıştır. Peki ya sen taemin? Bunca zamandır sen nerelerdeydin acaba???"

"Ah kai . Bu arkadaşın artık sap birisi değil . İlgilenmem gereken bir sevgilim vardı. "

"Taemin doğruyu söyle kim bu şanssız kişi . "

"Kapa çeneni sehun. Hem biliyorsun yakışıklılığım ile herkesi tavlayabiliyorum.
Ve bu şanslı kişi de yan sınıfımız da okuyan minho."

"O çocuk cidden sana nasıl bakabildi min. Hiç  aklım almıyor. "

"Neden bakmasın kai. Neyse beni boşver şuan asıl konumuz sensin. Sen iyisin değil mi?"

"İyiyim merak etmeyin."

Biraz daha sohbet ettikten sonra gittiler. Demek min de artık sevgili bulmuş kendine. Dur bi dakika ne yani şimdi tek sap ben miydim. Ah kim bilir nasıl dalga geçicekti ikiside.

Kyungsoo ' nun anlatımından;
Revirden nihayet çıkabilmiştim. Şuan tenefüste olduğumuz için baekhyun ' a bakmaya gittim. En sonunda kantinde bulunca yanına gittim ve bende bir şeyler atıştırdım. Chanyeol da yanımıza gelince tek kalacağımı anlamıştım. Ama öyle olmadı. Bu sefer chanyeol baekhyun ' u alıp gitmedi. Yanımıza oturdu ve bizimle konuşmaya başladı.

Moon Garden(Kaisoo)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant