(13)

192 13 1
                                    

Soo 'nun anlatımından;
Şuan san wooyoung ve ben yani üçümüz bir olup ilk dersten beri baek 'e yemek yedirmeye çalışıyorduk. Evet sadece çalışıyorduk. Çünkü biz ne kadar diretirsek baek 'de o kadar direniyordu.

Hadi ama ne kadar zor olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim. Ama yanlış düşünüyorsunuz.
Çünkü baek ne zaman istemiyorum derse o şeyi hayatta yapmazdı. Birde eğer karşı masanızda chanyeol varsa. Gerçi chanyeol 'ın da ondan bir farkı yoktu. İkisi de dağılmıştı .

Öğle arasından sonra san ile beraber bir plan yapıp baek ve chanyeol 'ın başbaşa kalmasını sağlamaya karar verdik. Plan şöyleydi;

Ben chanyeol 'ı san 'da baekhyun 'u okulun arkasına çağıracaktık. Ama biz değil onlar gidecekti.

Chanyeol 'ın anlatımından;
Soo beni okulun arkasına çağırınca açıkçası biraz şaşırdım. Çünkü soo ile fazla konuşmazdık. Zil çalınca direk bahçeye çıkıp arka tarafa yöneldim.

Biraz ileride baekhyun 'u görünce soo 'nun ne yapmaya çalıştığını anlamıştım. Bizim konuşup barışmamızı istiyordu. Ama o bile bilmiyordu. Baek benimle asla konuşmazdı. Ama şansımı denemekte zarar yoktu.

Onun yanına varınca beni görünce boş gözlerle bakıp konuşmaya başladı.

"S-sen... Senin burda ne işin var? Ah doğru aklın başınca benimle konuşup barışmak istedin değil mi. Ama bir şeyi unutmuşsun park chanyeol. Ben. Byun baekhyun bir daha asla seninle konuşmayacak. "

Byun baekhyun. Tanrım! Cidden ağlamak istiyorum. Oysaki o benim soyadımla kendi isminin birleşimini seviyordu. Park baekhyun. Ne kadar güzeldi değil mi soy ismim onun ismiyle birlikte olunca.

"Baek bak ben soo 'nun böyle bir şey yapacağını hiç düşünmemiştim. Ama madem yapmış lütfen konuş benimle. Ben... Ben özledim. Hem de hiç olmayacak kadar özledim seni. Lütfen baek. Lütfen beni dinle."

"Ha!? Ne!? Özledin mi? Hiç bir şey yokken kavga başlatan sendin chanyeol ve b-bizi bitiren de sensin. Şimdi karşımda bir çocuk gibi ağlıyor musun birde?"

Moon Garden(Kaisoo)Where stories live. Discover now