(15)

185 13 3
                                    

San 'ın anlatımından;
Kai 'nin soo 'ya neden böyle davrandığını anlayamıyordum. Cidden benim woo 'yu aldattığımı nasıl düşünür. Cidden düşüncesi bile korkunçtu. Düşünsenize ben woo 'yu aldatıcam. Tanrım bu konuşmadan bile onun haberi olmamalı. Yoksa bizde kavga edebilirdik ve ben bunu hiç istemem.

Soo ona ters ters bakmaya devam edince ona bir sorun olmadığını söyledim. Sonunda matematik hocası gelip dersi başlattığında ikiside susmuştu.

Öğle arasına kadar bütün derslerde uyumuştum. Öğle arasında baek yanımıza gelip kantine inmek istediğini söyleyince soo ile bende onunla beraber gittik. O sırada yanımıza wooyoung gelmişti.

Baek ve soo ikilisi yemeklerine gömülmüşken bende sevgilime yediriyordum. Ara sıra itiraz edip bana yedirmeye çalışsa da geri çevirip ona tekrar yediriyordum. Çünkü o cidden zayıftı ve biraz kilo alması gerekiyordu. Bunu ne zaman ona söylesem bana kızıyordu. Bu yüzden bende ona her fırsat bulduğumda yemek yediriyordum.

Birden yanımıza chanyeol gelince hepimiz çok şaşırmıştık. Baek hepimizin onlara boş bir şekilde baktığımızı görünce chanyeol ile barıştığını söyledi. Bizde onlar adına sevindiğimizi söyleyip tekrar yemeğimize gömüldük.

Soo,wooyoung,baek ve chan güzel bir sohbetin içindeyken bir anlığına içimde kötü his vardı. Bu ne zaman olsa hep kötü şeyler yaşıyordum. Ve sanırım bugün de kötü şeyler yaşayacaktım.

Ve evet. Bu düşüncenin gerçekleşmesi uzun sürmedi. Wooyoung ile konuşurken masamıza hongjoong ve iki arkadaşı oturmuştu. Onlardan cidden nefret ediyordum. Wooyoung sinirlendiğimi anlamış olacak ki elimi sıkı bir şekilde tutmaya başladı.

"Uzun zaman oldu ha choi san. Ya da ibne mi demeliyim. Hâlâ bu yanındaki şeref yoksunu insanla beraber misin yoksa? Size inanamıyorum hala mı? Cidden iğrençsiniz. Ama birbirinizi tamamlamışsınız choi san. Şeref yoksunu ve ibne. Ne kadar da güzeller değil mi?

Bu sözleri söyleyen mingi 'ye sinirli bir şekilde bakarken kafamda hala wooyoung 'a şeref yoksunu demesi yankılanıyordu. Hadi ama kimse ona böyle birşey diyemezdi değil mi?

"Baksana mingi. Onlara ibne diyorsun ama sizin de onlardan bir farkınız yok ha. Okuldaki herkes mingi 'nin hongjoong 'u ve hongjoong 'un da seonghwa 'yı sevdiğini biliyor."

Chanyeol 'ın dediklerinden sonra üçüde bozulmuştu. Sanırım bu dedikleri doğruydu. Ama hongjoong 'un da bu sözler altında kalmayacağına emindim. Kesinlikle ortaya çok büyük birşey atıp gidecekti.

Moon Garden(Kaisoo)Where stories live. Discover now