Munka

6.3K 433 36
                                    

*Lucifer sz.sz*

Beülök a büntetésre és előveszem a leckém. Mivel úgy sincs más dolgom gyors megcsinálom, utána pedig nekiállok telefonozni. Írok Qwixnek, aki hamar válaszol.

A sátán maga
Uncsizom 😩😩😩😩

Törpe
De jó neked p.p

A sátán maga
Na. What happend?

Törpe
Csíped a rosszfiúkat? Mert a mai nap függesztettek fel 1 hétre p.p

A sátán maga
Nem mondom, hogy bukok rájuk, de most nem tudom sírjak e vagy nevessek 😂😂😂😂

Törpe
Inkább nevesd ki magad. A temetésemen meg légyszi inkább sírj.

A sátán maga
Temetés? Már ásod a gödröt?

Törpe
Nem én. Apám. De még milyen mélyet ásott baszki. Levegőt venni nem lesz időm annyi munkát rakott le elém mikor hozzátok értem.
Persze a fejmosást is megkaptam
Azt még mondjuk nem tudja, hogy kire fogtam a fegyvert
És nem is tudja meg
Igaz Lucifer? c.c

A sátán maga
Úgy ismersz? 😃

Törpe
Igen 😋

A sátán maga
😭😭😭😭😭

   Végül 2 keserves óra után megszabadulok a sulitól és elindulok haza. Kimegyek a kapu elé, Qwix pedig megérkezik nemsokára. Megáll előttem, én pedig beszállok az anyós ülésre.
   -Mehetünk haza?-Kérdez mielőtt elindulna.
   -Aha.-Qwix rátapos a gázra és kedvtelenül indul el. Most nem tudom megbánta e amit tett, de szerintem igen.
  Otthon eltűnik a szobájába. Én ekkor elgondolkodok, hogy lehet meglátogatom Krisztoferéket, de anya hív. Felveszem, hiába van itt a lakásba.
   -Feladatom van.-Szól bele a telefonba mindenféle kertelés nélkül.-Irány a pince. Van ott egy kliens aki csak rád vár.-Rögtön jobb kedvem lesz és már el is kezdem tervezgetni, hogy mit fogok csinálni.-Van lent egy jegyzetfüzet, ahova leírattam amit ki kell belőle szedni. A válaszokat nem kell leírnod, van lent hangrögzítő, de ezt már tudod. 2 órád van mindent kiszedni belőle.-Anya leteszi a telefont, én meg dudorászva indulok el a pincébe. De rég kaptam ilyen jó kis melót. Nem akarom neki mondani, hogy 1 óra is bőven elég, mert fogalmam nincs mennyi kérdést íratott fel.

***

   Lent a pincébe megkeresem a megfelelő ajtót és benyitok rajta. Meg van a csóka. Őt köptem arcon nemrég.
   -Oh, helló!-Köszönök a székhez kikötözött srácnak, akin már se sisak, se golyóálló mellény. Összerezzen a hangomra. A kis édes.-Fordult a kocka, nem?-Kérdezem tőle mézes-mázas hangon.-Az a baj, hogy én mindkettőt élvezem.-Vigyorgok rá, amit nem lát, mert bekötötték a szemét, de gondolom azért a hangsúlyomon hallja. Felveszem az asztalról az egyik kést és a jegyzetet. Fellapozom és a srác elé sétálok.-Megfognád?-Kérdezem tőle nem is figyelve rá és egyszerűen beleszúrom a kést a kézfejébe.-Lássunk hozzá!-Sóhajtok fel.-Név?-Kérdezem unottan.
   -Eric Davidson.-Nyüszögi.-Vedd ki a kést!-Kérlel.
   -El akarsz vérezni?-Kérdezem unottan. A kihallgatás tök unalmasan telik, hiszen mindenre vonakodás nélkül válaszol. Egészen 1 kérdésig, ami egyben az utolsó.-Ki bízott meg?-Általánosságba is ez az a kérdés, amit nyögve nyelősen válaszolnak meg. Mivel nem válaszol, ezért kihúzom a kést a kézfejéből.-Zárjuk ezt a beszélgetést rövidre. Teljesen elvetted a kedvemet.-Leszedem a szemkötőt róla, mert tényleg rövidre akarom zárni. A fejét megfogom és egy helyben tartom, majd 2 ujjamat a szeméhez rakom.-Fél percet kapsz, hogy kinyögd. Vagy búcsúzz el a szemedtől.-Látszólag ezen kijelentésemre bepánikol. Viszont ezzel elkésett. Már semmi nem érdekel ami vele kapcsolatos. Azt hittem jó buli lesz és levághatok néhány ujjat.
   -H.HA elmondom.... me.emgöli a csal.ládom.-Megnyomom a szemgolyóját amitől felordít.
   -Ezt vegyem nemnek?-Érdeklődök.-Nem fogja megtudni, hogy te mondtad el.-Próbálom még meggyőzni. Még jó kedvem van ezért ezt tettem, de ha továbbra is makacs lesz, kikapom a szemgolyóját. Ezt után sokaknak nem kell több, hogy daloljanak, de jobban szeretem, ha véresebb dolgokat csinálhatok és többet.
   -De.-Nyüszögi. Mérgemben kitépem a szemgolyóját. Rögtön ordítani kezd. Becsukom a szememet és hallgatom. Kissé megnyugtat. Felhívom anyut, aki hamarosan fel is veszi.
   -Volt rajta poloska?-Érdeklődöm.
   -Nem, de a reakciójából ítélve, valahol a bőre alatt lehet. Lődd le.-Sóhajtva emelem el a telefont a fülemtől. Felveszem a pisztolyt az asztalról, kibiztosítom és lelövöm. Abbamarad az ordítozás és azonnal meghal. Anyám tuti fel akarja boncoltatni. Duzzogva megyek fel az emeletre. Akaratlanul is arra gondolok, hogy Qwixet is kikötözhetném. Tuti, hogy ő se könyörögne, de biztos vagyok benne, hogy még, ha szótlan lenne azt is élvezném. Belegondolva, sok minden érdekel vele kapcsolatba. Kész rejtélyekkel van tele. A kötései, a fehér haja, a neve és ilyenek. A maszkja amit mindig magára ad az iskolába, itt már szinte teljesen összetört. Teljesen más. Félénken lépdel a folyosókon, kedvesen mosolyog rá a személyzetre, ha véletlen találkozik velük és velem se annyira undok. Kezdem azt hinni, hogy kedvel. Természetesen mostanság is szarik a fejemre mint előtte és csak akkor szól hozzám ha muszáj. Bemennék megkérdezni jön e PS-ezni, de láttam a rengeteg papírmunkát amit az apjától kapott. Talán nekem is meg kéne kérdeznem anyut van e valami más munkája amit megcsinálhatok. Szóval megcsörgetem.
   -Van valami más munkád?-Kérdezem.
   -Nincs. Viszont gazdasági okokból meg kell kérjelek valamire.-Rosszul kezdődik.-Hagyd békén Jorant.-Bennem reked a levegő, ám mielőtt bármi hangot is adhatnék a nem tetszésemnek, anya egyszerűen kinyomja. Mérgesen rúgok bele a falba és a fájdalommal mit sem törődve kapom fel a kocsi kulcsom. Leugrok a műhelybe. Nincs kedvem itt maradni. Nézzük a jó oldalát. Még időben szólt, mielőtt kinyírhatnám.

***

   -Az egész Qwix hibája.-Duzzogok Leonak.
   -Ne fogd rá! Erről nem tehet. Csak biztosra akart menni.-Szól rám erélyesen. Nem hibáztatom, egy ideje itt panaszkodok neki és Krisztofernek. Krisz pedig mint mindig, most is csak csendben van.
   -Attól még bassza a csőröm. Gazdasági okokból... gazdasági okokból!-Akadok ki újra. Leo fejbe vág egy villáskulccsal.
   -Hallottam. Legalább 40x.-Morog kelletlenül és visszatér az autóhoz. Én meg csak duzzogok tovább.
   -Az orrom alá fogja dörzsölni. Nekem meg el kell tűrnöm.-Leo sóhajt és kimászik az autóból.
   -Ismerlek. Tudom, hogy nem ez zavar.-Huppan le elém egy székre.
   -Rossz előérzetem van. Nagyon rossz.-Kijelentésemre Loe megfagy. Összeráncolja a szemöldökét és rám meredt.
   -Legutóbb ebből háború lett.-Kijelentésére bólintok.
   -Ezekkel az emberekkel se minden tiszta. Valaki figyeli minden lépésüket. Gondolom be van poloskázva. Az mondjuk más, hogy nincs felszerelésük, harci képzettségük és még lőni se tudnak. Ki a célpont? Én. Nem hazudott. Néztem. De akkor Qwixet miért támadták meg többször is? Valamiben az útjukat állja?-Természetesen választ nem várok, csak jobb megosztani vele a gondolataimat. Róluk tudom, hogy még ha ki is szedik a szemüket, akkor se mondanak semmit.-Ami viszont leginkább aggaszt, hogy valaki hallgatózik. Qwixet lehetetlen pénzzel megvenni és általában inkább lelövi az üzletelni akarót. Engem viszont gyűlöl. Szóval arra gondoltam, hogy itt az ideje kipróbálni valamit. Ki akarom zárni Qwixet. Szóval támadunk. Nem szó szerint. 3 tervvel álltam elő Jorannal szembe. Az egyiket csak mi 3-an tudjuk, a másikat pedig megosztom Qwixszel is. A 3.-ról pedig Qwix tudni is fog, meg nem is.-Leo beleegyezéskép bólint.-Amit Qwix nem fog tudni, de még is, az a szokásos procedúra. Megpróbálom elijeszteni, lejáratni és hasonlók. Most a megverés ugrik, mert legalább 23 ember ellen nem tudok kiállni. A másik egy pletyka lesz. Ezt nem mondom el Qwixnek, mert ez az, amivel a leginkább lehet hatni az áldozatra, főleg, ha mindenhova eljut. Qwixnek pedig azt mondom, hogy találkozok egy emberrel, aki majd el teszi láb alól a mi drága Joranunk. Természetesen nem megyek el, hanem csapdát állítok. Ennyire egyszerű. Ha Joran odamegy, akkor véletlen baleset volt. Ha pedig az új ellenség emberei, az szintén jó. Sok infónk lesz ebből és én mindenféleképpen jól járok.-Vigyorgok rá a lányra aki megforgatja a szemét.
  -Mi lesz a csapda?-Kérdez Leo, de a hangján lehet hallani, hogy tudja mi jár a fejembe.
  -Egy nagy bumm!-Krisz felnéz a telefonjából és rám emeli a tekintetét. Felém fordul, ami egyértelműen jelzi, hogy érdekli a dolog. Ha robbanás is van a dologba, Krisz az emberem.-A telepen szivárog a gáz egy "véletlen" baleset miatt. Mire odaérünk az egész épület telel lesz gázzal. Mivel egy elhagyatott raktártelep 5 kilométerre a legközelebbi településtől, így csak annyi a dolog, hogy valahogy fel kell robbantani.-Krisz láthatóan elgondolkodik.
  -Áram?-Krisz végre megszólal, ami történelmi dolog. Látszik, hogy mennyire imádja a robbanásokat.
  -Van.-Válaszomra felmutatja a hüvelykujját és visszafordul a telefonjához.
  -Mindig meglepődök milyen mély és tiszta hangja van.-Kezd el ámuldozni Leo, én meg csak megforgatom a szemem. Nőcsábász lehetne belőle, ha hajlandó lenne megszólalni.

*Qwix sz.sz*

   Este kivételesen a másik konyhát látogatom meg. Meglep, hogy a konyha nem üres, hanem maga Lucifer anyukája vacsorázik.
   -Zavarok?-Érdeklődök udvariasan. Felnéz rám.
   -Nem.-Válaszol. Mivel fogalmam nincs mit egyek, kinyitom a hűtőt és mivel találok benne egy kis levest, magamhoz veszem.-Nem kell neked megcsinálni.-Szól Lucifer anyja.
   -Tudja, eddig mindent magam csináltam, szóval ez most kissé furcsa nekem. Amúgy se szeretem a dolgaimat másra bízni. Mondjuk, néha azért jó, hogy nem neked kell a ruháidat kimosni.-Lucifer anyja némán hallgat. Lehet valami rosszat mondtam...
   -Valami nyomja a lelked. Ez pedig nem az apád.-Jó gondolatolvasó.
   -Sok más dolog nyomja a lelkemet. Talán az egyikben tud segíteni.-Berakom a levest a mikróba és reménykedve fordulok Lucifer anyja felé, aki már felkészült a kérdésemre.
   -Ismerete az anyámat?-Teszem fel a kérdést, amit már nagyon rég fel akartam tenni valakinek.
   -Nem.-Válasza pöppet kiábrándít.-Csak a hangját hallottam. Egyszer ő vette fel az apád helyett a telefont, mert ő tiszta ideg volt. A hangja nagyon tiszta volt. Biztos tudott énekelni.-Bár nem a legtöbb, ezzel is meg vagyok elégedve. Legalább ennyivel többet tudok róla.

Most annyira örülök, hogy sok részt írtam előre, mert mostanába nincs kedvem írni így pedíg felesleges. Nincs kedvem hozzá, nehezen haladok, összecsapom és ilyenek. Ezt pedig gondoltom ti se szeretnétek. Van még egy pár rész, de nem tudom meddig lesz elég vagy hogy mikor jön meg újra a kedvem. Ha elfogynak a részek akkor úgyis leírom.

Sokan kérditek, hogy mi van Qwix kötései alatt. Az utolsó előtti részben amit előre megírtam kiderül, de majd meglátjátok :3

Boldog Vakációt? Mindegy. Kellemes nyári szünetet, ha van ❤

2 Maffia fiúजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें