6|küçük alfa

5.4K 377 85
                                    


Ben :) Sizleri seviyorum ♡
.
.
.
Gözlerini boynunda ki ağrı yüzünden erkenden açmıştı jimin. Mührünün bu kadar sancılı bir durum olduğunu geç olsada anlamıştı. Ama pişman değildi. Jungkook ile mühürlendiği için pişman değildi.

Belinde ki kollar sıkışırken, bedenini Jungkook 'a çevirdi. Kırmızı gözler dün akşamdan beri yerini koruyordu. Sevgi ve şevkat ile bakıyordu.

"Günaydın. "Sesinde ki mutlulukla mırıldandı omega. Kırmızı gözleri görmek onu fazlasıyla heyecanlandırıyordu.

Jungkook sessiz kaldı ve omegasının koku bezlerine burnunu sürttü. Böyle bir sabah ikisi içinde mükemmel bir zamandı.

"Yemekler gelmiştir. Istersen meydana inelim. "Çadırda daha fazla durmadılar ve meydana ilerlediler.

Doğru tahmin ettiği gibi etleri ve gerekli erzakları gelmişti. Meydan da şenlik havası vardı. Omegaler, eşlerini gördüklerine sevinirken bekar kurtlar yemekler geldiği için mutluydu.

Yeonjun onlara el sallıyordu. Sağ tarafta olan arkadaşlarının yanında tanımadıkları bir alfa vardı.

Jungkook kolunu eşinin beline sardı ve yeonjun'un yanına ilerlediler.

Yeonjun, jimin'in boynunda gördüğü iz ile heyecan ve şaşkınlık ile ayağa kalktı.

Jimin'in yanına gelmesiyle elini boynuna dokundurdu.

"Mühürün çok güzel duruyor jimin. "Dedikten sonra kulağına yaklaştı ve fısıldadı. "Nasıl bunu yapmasına izin verdin. Oysa ki dün yapmasından korkuyordun. "

"Bunu sonra konuşuruz. Daha önemli bir sorun var. Bastırıcıya ihtiyacım var. "Yeonjun anlayışla başını salladı ve kütüklerin üstüne oturdular.

Jungkook ve yeni olan alfa yemek almak için yanlarından uzaklaştılar. Bu fırsat bilen yeonjun konuşmaya başladı.

"Elimde gerçek bastırıcı yok. Ama kitaplarımın içinde bir kaç karışım yapabilirim ama kesin işe yarayacağını söyleyemem. Ne olduğunu anlatabilirsin "Yeonjun oldukça kısık sesle konuştu. Konuşmalarının duyulmasını istemiyordu.

"Jungkook ile konuşmam lazım. Kızgınlığa girmekten korkuyorum yeonjun. Onunla birlikte olmayı bende çok istiyorum ama yapamam. Kendimi eksik gibi hissediyorum. Onun kadar masum değilim yeonjun. "Yeonjun görüyordu. Jimin'in gözlerinde saf hüzün vardı. Bu masum adamı kim bu hale getirdi diye düşünüyordu yeonjun. Kendini neden eksik hissediyordu? Bu soruların cevabını bir gün almayı umdu. Şimdi ise sessizce arkadaşına sarıldı.

"Neden böyle hissettiğini bilemem ama daha iyi hissetmen için benden ne istersen yapabilirim. Jungkook her zaman senin yanında olacak. Seni anlayışla karşılayacağını biliyorum. "Yeonjun, jimin'e sarılmayı bıraktı ve saçlarını karıştırdı.

"Teşekkür ederim. Sen çok iyi bir arkadaşsın. "Ikisininde yüzünde büyük bir gülümseme oluştu.

Jungkook elinde ki tepsiler ile jimin'in yanında ki yerini aldı. Az önce ki atmosfer gitmiş ve yerini mutluluğa bırakmıştı.

"Sizin benim yanımda konuşmadığınız konu nedir. "Yemek yemeye devam ederken merakla sordu jungkook. Bu ikilinin birşeyler karıştırdığına emindi.

"Bilirsin jimin utangaç biri. Sen yokken, sana olan aşkını anlatıyor bana. "Yeonjun önünde ki tepsi ile ilgilenirken homurdandı. Sonuçta yanlış birşey söylememişti.

"Öyle mi? "

"Hayır sadece saçmalıyor. Bu konu hakkında utanacak değilim. "Jimin ona bakan alaycı gözlere en iyi cevabı vermişti.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now