15|taşınma (2)

3.2K 256 46
                                    

. Bayram gelmeden yayınlamak istedim. ^-^

Iyi okumalar.
.
.
Bir saatlik tartışma sonrasında Jungkook sürünün başına geçmiş ve ne yapmaları gerektiğini, yaşamlarına nasıl devam edeceklerini anlatmıştı. Bazıları bu habere çok sevinmişken bazıları karşı çıkmış ve ormanda yaşamaya devam etmek istemişti.

"Hyung. Kimse zorla oraya götüremeyiz. Sen elinden geleni yaptın. onları ikna etmeye çalıştın. Ama olmayınca olmuyor. Bir an önce gitmemiz lazım. "Kolunu abisinin omzuna sardı ve onu destekledi. Jungkook sinirli ve kırgındı. Onlar için herşeyi yapmışken onların kendisine ihanet etmesine kabul edemiyordu.

Jungkook kafasını salladı ve ayağa kalktı. "Tehlikeyi göze alamayız. Gidelim. Isteyen gelir, istemeyen benim sorumluluğum dan çıkmıştır. "Gerçek alfa sert otoritesini belli edercesine meydana hitaben konuştu. Ayağa kalktı ve kulübenin içinde ki omegasının yanına gitti.

Artık bütün ilgisini jimin'e vermek istiyordu. Başkalarının huzuru için kendi huzurunu bozmuştu. Ne kendisine bakabiliyordu ne de yanında olan insanlara. Bundan fazlasıyla yorulmuştu. Belki bu taşınma işi herkes için iyi gelebilirdi.

Küçük kulübeden içeriye girdi. Gözleri yataktan yatan omegasındaydı. Sarı saçları dağınık bir şekilde yüzüne düşmüştü. Dolgun dudakları ısırmaktan doluyı kırmızıya bürünmüştü.

Alfa yatağın yanına oturdu. Elleri dağınık saçlara uzanmış ve onları düzenlemişti. Bazen düşünüyordu bu iyi adamı hak etmek için ne yapmıştı. Bir cevap bulamıyordu kendince. Daha kendisine bile bakamayan bir adam nasıl birisinin sorumluluğunu üstüne alabilirdi ki? Belki de artık kendini suçlu hissetmeyi bırakmalıydı.

"Gelmişsin. "Omega sesinde olan kırılma ile mırıldandı. Gözleri yarı açık ve doğruca alfaya bakıyordu.

"Gitmemiz lazım. Eğer dinlenmek istersen bekleyebiriz. "Dedi Jungkook şefkatle. Elleriyle hala omeganın saçlarıyla oynuyordu.

Omega kafasını olumsuz anlamda salladı ve oturur hale geldi. "Ben iyiyim. Yola çıkabiliriz. "Omega yüzüne bir gülümseme kondurdu. Artık hayali olan şehre gidebilirlerdi.

Jungkook bir elini omegaya uzattı ve diğer eli ile yerde ki çantaları aldı. Gitmek için hazırdı.

Kapıdan çıktılar ve onları bekleyen insanların yanına ilerlediler. Kurt formu ile hareket edemiyecekleri için yürümeye başladılar.

Yaklaşık sürüde on iki alfa, on omega ve beş erkek çocuk vardı. Hepsi neşeliydi. Arkalarında 7-8 kişi bırakmışlardı. Bu yüzden biraz üzgünlerdi. Sevdikleri arkadaşlarını bırakmak istememişlerdi. Herkes kendi kararını vermişti.

Bir saatlik yürüme yolu ardından yola çıkmıştılar. Onları almak için bir araba bekliyorlardı.

Yeonmin sürdüğü büyük araba ile yanlarına gelmişti. Önlerinde durdu ve binmelerini bekledi.

Önce omega ve çocuklara yer verildi. Çantalar arka tarafa yerleştirdiler. Jimin ile taehyung ön koltuklara oturdu.

"Hyung. Sizi almak için tekrar geleceğiz. "Jungkook onları onayladı ve gittiklari yolu izledi. Diğer alfalar yere oturmuştu ve kendi aralarında bir konu bulup konuşmaya başlamıştı bile.

Yeonmin eve geldiklerini anladığında durdu. Arabadan herkez inmiş ve merakla etrafına bakmıştı. Yüksek binalar vardı ve burası çok gürültülü olduğu için kulakları ağrıyordu.

Yeonmin diğerlerini almak için harekete geçti. Taehyung ve jimin önden ilerledi ve binaya girdiler. Diğerleri de onu takip ediyordu.

"Bir evde beş, altı kişi kalmak zorundayız. Kimle kalmak istediğinizi kendiniz seçmelisiniz. "Diye ne yapmaları gerektiğini anlattı taehyung. Bir omega bir aile demekti. Böylelikle bir evde iki aile kalmak durumundaydı.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now