18|Minjun

2.7K 209 120
                                    

"Başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Bu hikayede geçen bütün karakterler erkek. Kadın bulunmamakta :)
.
.
.
8 ay önce  (jeon kampı)

Minjun:

Sabahın erken vakitlerinde kalkmıştı genç omega. Bugün yıllarca beklediği planı gerçekleştirmek üzereydi.

Herkes ondan nefret edebilirdi. Ama  bunun hiçbir önemini yoktu omega için. Istediğini alacaktı. Omega ister ve alırdı. Sıra biricik alfasına gelmişti. Büyük bir sabırla birlikte olmalarını beklemişti. Ama alfanın ondan uzaklaşması ve başka bir omega bulması planları arasında değildi.

Bunu da sorun etmedi. O aptal omeganın bir heves olduğunun farkındaydı. Park Jimin ciddi bir güzelliğe ve çekiciliğine sahipti. Bunu kabul edebilirdi ama Jungkook için doğru omega değildi. Kendisi yıllarca onu tanırdı. Ve onlar gerçek bir bağlılığa sahipti. Çünkü omega böyle istiyor ve diğerlerinin de böyle düşünmesini sağlıyordu.

Omega dışarı çıktı ve etraftan geçen kişilere baktı. Jungkook ona bu kulübeyi vermişti. Sadece ona özel olduğunu hissediyordu. Ama Jungkook'un yanında olmasını isterdi.
"Hey. Git ve bana  Jungkook'u çağır. Ne demen gerektiğini biliyorsun. Hızlı ol. "Dedi en yakın arkadaşına. Arkadaşı onu onayladı ve hızla alfayı çağırmaya gitti.

Omega son hazırlıklarını yaptı. Iki gündür kızgınlıktaydı. Tek ihtiyacı olan alfası şimdi yanına gelecekti.

Iğnenin içine sakinleştirici enjekte etti ve parmakları arasın da sakladı. Biliyordu ki alfa onla bile isteye birlikte olmazdı. Ona başka şans bırakmamıştı.

Kapıda duyduğu vuruş ile iğneyi hemen arkasına sakladı ve sakinlikle kapıyı açtı. Jungkook ona öylece bakıyor ve sorunun ne olduğunu anlamak istiyordu.

Omega alfadan gelen koku yüzünden dikkati dağılsada zorlukla kendini toparladı ve içeriye davet etti.

Jungkook omeganın ne yaptığını anlamasa da içeriye girdi. Omega bulduğu şans ile iğneyi alfanın boynuna bastırdı ve sakinleştiriciyi damarı içine  enfekte etti.

Ağır sakinleştirici yavaşça Jungkook'un kanına yayıldı. Alfa ayakta kalamayacağını anladığında bedeninin yere düşmesine sebep oldu ve saniyeler sonra gözleri kapandı.

Omega sakinlikle yerde yatan bedenin yanına ilerledi. O çok sevdiği saçları okşadı sonra. Karşılık vermeyeceğini bilsede dudaklarını birleştirdi baygın olan alfayla. Dudakları dudakları arasına aldı ve ısırıklar  bıraktı.

Ince dudakları serbest bıraktı. Alfanın üstünde ki ince kazağı çıkardı ve bir köşeye fırlattı. Alfanın kaslı vücudu bile ağrıyan aletine hiç iyi gelmiyordu. Hızla alfanın  pantolonunu çıkardı.

Yarı çıplak kalan beden ile yan bir gülümseme belirdi dudaklarında. Kendi üstündekileri de çıkardı.

Alfanın kucağına oturdu ve çıplak kalçalarını ince bez üzerinden alfaya sürttü. Tatlı kokusu daha fazla yayılırken dayanamayacağını hissetti.

Alfanın iç çamaşırını da çıkardı ve belirli olan penisinin ortaya çıkmasını sağladı. Kalktı ve çantasından kayganlaştırıcı aldı. Alfanın aletine sürdü ve eliyle yaydı. Kendi deliğini  kendisi genişletti ve artık hazır olduğunu hissetti.

Penisi yavaşça içine aldı ve derin bir inleme bıraktı boş kulübeye. Alıştığını hissettiğinde daha hızlı oturup kalkmaya başladı. Tek zevk aldığını biliyordu bu yüzdendir ki gözlerinde biriken yaşlar.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now