11|katil

4.3K 307 87
                                    

.
.
Jimin kızgınlık süresi boyunca çadırdan dışarıya çıkmamıştı. Yaklaşık beş gündür Jungkook yemeğini getiriyor ve onun dışarıya çıkmasına izin vermiyordu.

Jimin çok güzel kokuyordu sonuçta. Ve bu kızgınlık döneminde kokusu daha belirginleşmişti. Jungkook bu koku yüzünden deli olduğunu düşünüyordu. Bu yüzden çadırda kalmasını istiyordu.

"Jungkook lütfen ama. Kızgınlığım da bitti zaten. Artık dışarıya çıkmak istiyorum. "Dudaklarını büzmüş ve izin vermesini istiyordu.

"Hala çok güzel kokuyorsun. Sen dışarıya çıktığında herkezin gözü senin üzerinde olacak ve ben sakin biri değilim. "Jungkook umursamaz tavrı ile söylese de aslında umrundaydı.

"Niye bana baksınlar ki. Herkez sana ait olduğumu biliyor zaten. "Jimin emekleyerek Jungkook 'un yanına yaklaştı ve ait olduğu yerine oturdu.

Jungkook kucağına oturan bedenle kollarını ince bele sardı. Jimin de kollarını boynuna doladı ve yüzlerini yakınlaştırdı.

Jungkook'un gözleri dolgun dudaklara kayarken jimin doğru yolda olduğunu biliyordu. Jungkook dolgun dudaklara yaklaştığında jimin kafasını arkaya doğru attı.

"Hey. Bunu yapamazsın. "Sahte bir sinirle söylendi Jungkook.

"Ne yapıyor muşum? "Jimin altında ki bedene sürtünürken söylendi. Jungkook 'un suyuna gitmek sandığından da kolaydı onun için.

Jungkook kucağında olan bedeni kendine daha fazla bastırdı. Ikisinden de derin bir inleme kaçarken, aceleyle dudaklarını birleştirdi Jungkook.

Az önce öpüşmeyi engelleyen jimin şimdi aynı tutkuyla karşılık veriyordu. Dudakları suskunluğa aç gibi yoğun bir şekilde öpüşmelerine devam ediyordu.

Nefessiz kaldıkları zaman dudaklarını ayırdı jimin. Alınlarını birbirlerine yasladılar. Gözleri kapalı olmaya devam ederken ilk gözlerini Jungkook açtı.

Karşısında ki beden şişkin dudaklar ve kapalı gözler ile fazla mükemmel gözüküyor.

Jimin de gözlerini açtı. Jungkook 'un gözlerinde sönmeyen o ateş ikisi içinde hiç iyi değildi. Birbirlerinden çok fazla etkilendikleri ortadaydı. Jimin bir başka seksi kaldıramayacağını bildiği için oturduğu kucaktan kalktı.

"Hadi Jungkook. Ben çıkmak istiyorum. Ya benimle geliyorsun yada geliyorsun. Hangisi seçim senin. "Jungkook alt taraflarına baktı ve kafasını olumsuz anlamda salladı.

"Beni böyle bırakmayacaksın değil mi? "

Jimin de Jungkook 'a baktığında biraz geç çıkacaklarını anladı ve tekrardan kucağına oturdu.

"Sadece bir tur. "Emin olmak için sorusunu yöneltti jimin. Daha fazla yapacaklarını biliyordu. Jungkook'un yüzünde yaramaz bir gülümseme oluştu.

"Sadece iki tur. "Dedikten sonra öpüşmelerine devam ettiler...
.
.
.
Jimin, son birkaç kez daha Jungkook 'un kucağında zıpladı. Jungkook derin bir inleme ile içine gelirken jimin de kucağına gelmişti. Yorgunluk ile bedeni bıraktı. Jungkook içinden çıkarken ikisinin de bedenini yana çevirdi.

"Harikaydın bebeğim. "Saçlarına küçük buseler kondururken fasıldadı. Jimin yanaklarında olan pembelik biraz daha koyulaşırken yüzünü Jungkook 'un boynuna gömdü.

Seks sırasında kim olduğunu unutuyordu. Sekste hızlı olmayı seviyordu ama küçük dokunuşlar sayesinde kim olduğunu unutuyor ve utanmaz biri haline geliyordu.

"Sende öyle "diye fısıldadı ve yüzünü daha fazla sakladı. Gerçekleri söylemekten utanmazdı. Ama bu durum utanmasına sebep oluyordu.

Jungkook bir kahkaha atarken jimin'i daha fazla yakınına çekti. Vücutları sıcaklığı paylaşırken uykusunun geldiğini hissetti jimin.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now