12|yorulmak

3.8K 286 19
                                    

.
.
O günün ardından iki gün geçmişti. Hayatları devam ediyordu sonuçta geçmişte kalmanın bir anlamı yoktu bu saaten sonra.

Jimin bu güne mutlu uyanmıştı. Bahar yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyordu ve böyle havalar omega olan kurtlara iyi geliyordu.

Jimin gibi diğer omegalarda mutlu uyanmıştı. Içlerinde bilmedikleri bir heyecan vardı sanırım.

Sabahın erken saatlerinde uyanmıştı yeong. Omega babası ile kahvaltısı yapacaktı. kendini oldukça enerjik hissediyordu. Gözleri her zaman meydanda geziniyordu. Tanıdık beden görüş açısına girdiğinde sevinçle ayağa kalktı.

"Hyung. "Küçük alfa koştu ve gelen omegaya sarıldı. Bir haftaya yakındır görmüyordu onu. O yokken kimse onunla oyun oynamamıştı. Bu yüzdendir jimin'e olan düşkünlüğü.

"Günaydın. "

"Günaydın jimin. "Arkadaşı olan omega konuşmuştu. Onların olduğu yere ilerledi ve kütüklerden birisine oturdu.

"Hyung. Hadi oyun oynayalım. Sen yokken kimse benimle oynamadı. "Küçük alfa dudaklarını büzmüş ve jimin den ilgi bekliyordu. Jimin onu yanına çağırdı ve dizlerine oturmasını sağladı.

"Önce yemek yiyelim. Sonrada dilediğin kadar oynaya biliriz. "

Birlikte masada olan etten ve lapadan yediler. Hergün aynı yemekleri yiyiyorlardı. Çünkü başka seçenekleri yoktu. Kurtlar ya protein yerlerdi yada karbonhidrat. Bu besinler onları dengede tutabiliyordu.

Jimin yemek yerken karşısında ki omega ile sık sık sohbet etmişlerdi. Yakında buradan gideceklerini öğrenmişti. Güney bölgesinde olan inşaat bittiği için Jungkook oraya taşınmayı teklif etmişti. Herkez tarafından da onay verilmişti. Ormanın buralarını sevmişlerdi.

"Hyung eğer doyduysan oyun oynaya bilir miyiz? "Bıkkınlıkla söylendi küçük alfa. Büyüklerin konuşmasından hiçbir şey anlamıyordu. Bu yaşlarda onun aklı sadece oyun için çalışırdı.

"Hadi bakalım. Ne oynamak istersin. "Birlikte ayağa kalktılar ve yavaş yavaş yürümeye başladılar.

"Buldum. Ben şimdi kaçacam ve sende beni yakalamaya çalışacaksın. Sonrada ben seni yakalamaya çalışacağım. "Seyong karşısında ki sanki bir çocukmuş gibi neler yapacaklarını tek tek anlattı.

"Üç dediğimde kaçmaya başla o zaman. Bir, iki, üç. "Küçük alfa kakkaha atarken koşmaya başladı. O küçük bir alfaydı ve jimin'e göre hızlı koşuyordu.

Ikiside gülerken seyong bir ağacın arkasına ilerledi. Orada biraz durdu ve jimin'i izledi. Jimin yavaşlamış ve etrafına bakıyordu. Küçük alfa olduğu yeri belli etti ve jimin'in o tarafa yönelmesini sağladı.

"Hadi hyung. Beni yakalasana. "Jimin biraz hızını artırdı ve küçük alfayı yakaladı.

"Şimdi sıra sende hyung. Koş hadi. "Jimin aldığı talimat ile koşmaya başladı. Gerçek hızını kullandığı için küçük alfa ile arasında fazla bir mesafe vardı.

"Hadi ama seong. Bu kadar yavaş mı koşacaksın. "Jimin yüzünü küçük alfaya dönmüş ve arkasını göremiyordu şu an.

"Sen yavaş koşuyorsun. "Küçük alfa hızını artırırken tatlı sesiyle sitem etti.

Jimin, seyong'un hızlandığını anladığında arkasına dönüp koşacaktı ki çarptığı beden sayesinde yere düşmüştüler.

Jimin kafası, altında ki bedenin kafasına çarptığın da ikisinde acı dolu bir inleme bıraktı. Jimin daha fazla onun üstünde yatmamak için hızla alfanın üstünden kalktı.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now