8|yeonmin

4.5K 338 21
                                    

.
"Başlamadan önce şu nu belirtmek isterim. Jimin sex yapmaktan korkmuyor. Sadece yaşadığı olay yüzünden kokusunu gizliyor. Çünkü eğer kızgınlıkta kokusunu yayarsa alfalar onu ister ve isteği dışında dokunabilir. Korkusu bu yani. Kokusu yüzünden insanların ona dokunması. Umarım anlatabilmişimdir :)"
.
.
.
Jungkook gölde yıkanmak için hazırlanıyordu.  Jimin'in kıyafeti olmadığı için Jungkook hem onun için hemde kendi için kıyafet hazırladı. Yıkanmak için kullandıkları bezide aldıktan sonra artık hazırdı.

"Kalk jimin. Göle gideceğimizi sanıyordum. "

"Gideceğiz ama kalkamıyorum. Beni taşırsan daha hızlı gidebiliriz. "Jimin yalandan dudaklarını büzmüş ve şımartılmak istiyordu. Omegası alfası ile oynamayı seviyordu.

"O zaman şöyle yapalım. Eğer sırtıma binersen rahat gidebiliriz. "Jungkook arkasına döndü ve jimin'in önünde diz çöktü.

Jimin mutlulukla kollarını Jungkook'un boynuna sardı ve ayaklarınıda beline doladı. Yüzünü alfanın boynuna gömdü ve güzel kokusunu içine çekti.

Jungkook 'un yüzünde de gülümseme oluşurken ayağa kalktı ve çadırdan çıktılar. Kıyafetleri düşmemesi için kolunun altına sıkıştırdı, diğer kolunuda jimin düşmemesi için kalçasının altına yerleştirdi.

"Dün yeonjun dan ne istemiştin. "Diye sordu Jungkook. Bu iki arkadaş herşeyi kendisinden saklıyordu.

"Bastırıcı istemiştim. "Rahatlığın verdiği etkiyle kendi çapında mırıldandı.

"Neden istediğini sorabilir miyim. "Jungkook neden istediğini az çok anlasada gerçeği bilmesi gerekirdi.

"Sana anlatmıştım. Her zaman kullanıyorum. Kullanmassam  ne olaacağını bilmiyorum sonuçta. "Dedi. Ona karşı açık oldu.

"Benim yanımdasın. Benim yanımda sana kimse birşey yapamaz. Bence omeganı bu kadar fazla bastırmamalısın. Eh tabii o güzel kokunuda benden saklamamalısın. "Yollarına devam ederken söylendi Jungkook. Onu zorlamak istemiyordu ama herşey bir yere kadardı. Omegasını daha fazla bastıramazdı. Bu ikisi içinde iyi olmazdı.

"Haklısın. Benim ki artık bir alışkanlık olmuştu. Artık kullanmama gerek yok. Sen artık benimlesin alfam.  " cilveyle konuştu omegası . Kızgınlığa yeni giriyordu ve  Içindeki omega tamamen ipleri eline almayı istiyordu. 

Göle geldiklerinde Jungkook, jimin'i sırtından indirdi. Kış ayında ki soğukluk hala devam ediyordu. Ama bu onlar için sorun değildi. Vücut sıcaklıkları yüksekti. Belli bir süre soğuk suya dayanıklıkları vardı.

Üstündeki kalın kazağı çıkardı jimin. Altında ki eşofmanı çıkaracağı sırada, jungkook 'un gözlerinin üstünde olduğunun farkına vardı. Kollarını birbirine dolamış ve öylece kendisine bakıyordu.

"Hadi ama. Bu soğukta öylece duracak mıyız. "Kendisine gelmesi için söylendi jimin. Jungkook 'un gözleri gözlerine değdiğinde içinde olan pırıltılarının farkına vardı. Kendisinden etkilendiği ortadaydı veya alfasını kontrolü altına aldığının.

"Bence bu biraz tehlikeli olabilir. "Jimin gülerken kafasını iki yana salladı ve eşofmanını çıkardı. Jungkook ona daha fazla bakmaması için hızlıca göle girdi.

Bedeni soğuk su ile titrerken vücudunu gölün içine soktu ve yüzmeye başladı.

Jungkook, göldeki bedeni izlerken kendi kıyafetlerini çıkarıyordu. Alfasını sakin tutması lazımdı ve sorunsuz bir şekilde yıkanmalarını bitirmeleri lazımdı.

Jungkook kayanın üstüne çıktı ve soğuk suya balıklama girdi. Soğuk su onun için sorun değildi. Alışkındı bu havalara.

Bedenini sudan çıkardı. Jimin görüş alanına girdiğinde onun yanına ilerledi.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now