21|aile

2.5K 197 43
                                    

.. kontrol edemedim. Umarım yazım hatası yoktur :(

.
.
Jimin kucağında ağlayan bebeği için güzel sözler söyleyip sallıyordu. Ama bebeği susmak yerine daha fazla ağlamaya başlıyordu.

"Canımı acıyor acaba. "Diye sordu jimin hala bebeğini susturmaya çalışırken. Diğer yandan Jungkook küvezde ki bebeğini almıştı.

"Karınları acıkmış olabilir bence. "Diye öneride bulundu taehyung.

"Ne yedirmemiz gerektiğini bilemiyoruz henüz. "Dedi karşılık verdi jimin.

O sırada kapı açıldı. Jin ve birkaç hemşire hastalarının odasına gelmişti.

"Geçmiş olsun jimin-ah"dedi beta. Ilerledi ve hastasına yaklaştı.

"Teşekkür ederim Bay Kim. "

"Bebekler hakkında öğrenmeniz gereken çok şey var sanırım. "Gülmesine engel olamazken söylendi doktar. Ikiside gençti ve çocuklar hakkında bilgi sahip olmamaları çok doğaldı.

"Bebekleri beslemek için bir süt annesine ihtiyacınız olacaktır. Bebeklerin gelişimi hızlı olacağı için bir sene onları emzirmesi yaterli olacaktır. Ama eğer istemiyorsanız size yazmış olduğum sütleri eczaneden temin edebilirsiniz. "Diye bilgilendirdi.

Jimin süt anne seçeneğine iyi gözle bakmıyordu. Onların çocuklarını tanımadıkları birisinin emzirmesine izin veremezlerdi.

"Süt anne işini istemiyorum Jungkook. "Dedi kafasını kaldırıp Jungkook ile göz göze geldi. Jungkook'ta onu onayladı. Çünkü bu işi oda istemiyordu.

"Eczaneden alacağımız sütleri söyleyebilir misiniz? "Diye sordu jimin.

"Elbette. Sizin için işlem başlatmıştım. Şimdi temin edebilirsiniz. "

"O zaman hyung. Biz çocukların sütünü alıp geliyoruz. "Dedi yeonmin ve taehyung'un koluna girip odadan çıktı.

Hemşireler den biri jimin'in serumunu değiştirdi ve yeni bir serum verdi. "Karnınız da ki dikişlere bakabilir miyim? "Diye sordu alfa olan hemşire. Jimin onu onayladı ve karnına bakmasına izin verdi.

Ameliyat kıyafeti hala üstünde olduğu için üst kısmını kolaylıkla sıyırdı. Karnına kadar açmıştı.

"Dikişleriniz yeni olduğu için fazla hareket etmemeye çalışın. Kanama yapabilir yada enfeksiyon kapabilir. Bir ay sonra geldiğinizde dikişlerinizi alabiliriz. "Dedi alfa. Karnına pansuman yapmak için küçük dolaptan gerekli malzemeleri aldı.

O sıra da Jungkook çocukların gelişimi hakkında jin den bilgiler alıyordu. Doktor ne yapmaları gerektiğini, ne yapmamaları gerektiğini açıkça söylemişti. Jungkook dikkatle doktoru dinliyor ve her sözünü onaylıyordu.

Jimin karnına değen soğuklukla tıslamıştı. Dikiş yerleri fazlasıyla acıyordu. Genç alfa özür diledi ve daha dikkatli yaptı pansumanı. Beş dakika da bitirmişti işini. Ayağa kalktı ve kanlı bezleri topladı.

"Jimin-ah tekrardan geçmiş olsun. Öğrenmek istediğin her hangi birşeyi açıkça sorabilirsin. "Dedi doktor ve hemşireleriyle birlikte odadan çıktı.

Birkaç saat sonra bebeklerin yemekleri yiyilmiş ve altları temizlenmişti. Şimdi ise mışıl mışıl uyuyordu küçük bebekleri.

"Çok güzeller ve minicikler bunlar. Elime alırsam düşecek diye korkuyorum. "Dedi taehyung sesinde olan hayranlıkla. Çocukları ve fazla sesi sevmezdi aslında. Ama bu bebekler bütün önyargısını kırıyordu.
"Aynı küçük babası gibi. "Dedi Jungkook dalgınlıkla. Içinden söylediğini duysada herkez duymuştu.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin