III.

975 92 0
                                    

Ora 20:45

Erau într-o casă aflată la marginea pădurii. Peste tot erau lucruri vechi aruncate, arăta că o ghenă de gunoi. Urcând la etaj au găsit o cameră aproape goală. Cel care a fost aici a plecat în grabă si a lăsat în urmă lucruri importante. Însă nici o urma de cele 8 fete răpite. Au fost date dispărute 6 în zona asta, dar fără dovezile necesare nu pot ajunge nicăieri. Oamenii lui Red verifica fiecare colț al acestei case pentru amprente si alte lucruri. Robert însă era preocupat de peretele din fața lui. Era o hartă a întregului New York. Își trecuse degetul peste ea, peste adresa locului în care a fost găsit al doilea cadavru. Simțise o mică gaură în materialul hărții, însă nu o putea vedea cu ochiul liber. Își luă lupa si privi atent toată harta. Mai gasi un singur punct pe harta, exceptându-l și pe cel în care prima victimă a fost găsită.

-Red!strigă rapid

Agentul era gata să îl corecteze privind apelativul pe care l-a folosit, însă când l-a văzut cu lupa în mână și-a dat seama ca a gasit ceva. Toate trupele disponibile au fost puse în mișcare. Situația devenea din ce in ce mai tensionată. Timpul trecea, însemnând că viața acelor fete era pusă din ce in ce mai mult in pericol. Șansele ca una dintre ele sa fie moartă erau foarte mari.

-Red.zise agentul si isi puse telefonul la ureche în timp ce cu cealaltă mână conducea. Voi fi acolo imediat.

Dupa ce a închis telefonul nu a mai avut nimic de spus. Se înțelegea ca a primit o veste proastă. Când mașina a oprit Robert a vazut ceea ce stia că se va întâmpla. Masinile de politie erau adunate pe strada luminată slab de câteva becuri slabe. Își trase gluga în cap si merse spre ei simtind picăturile de ploaie atingându-i pielea. O nouă victimă. Își scoase lanterna din buzunar si ii lumină chipul mai mult. Ochii ii erau deschiși, imaginea a făcut câțiva polițiști să se întoarcă si să se îndepărteze.

-Devine panicat, nu mai are acelasi mod de operare.spune agentul îndreptând lumina spre cearceaful patat de sânge. A ucis 2 fete în aceeași zi!

-Ne arată că poate să își ducă misiunea la capăt chiar dacă ne apropiem de el.spuse Robert si se lasă pe vine apoi o prinde de mână. E încă caldă...

Asta inseamna ca e moartă de aproximativ două ore. I-au grăbit moartea. 2 crime în aceeași zi nu se potrivesc tiparului. Criminalul știe de ei. Altfel nu ar fi golit încăperea atat de repede. Mâinile ei erau zgariate, dar dacă...

-ADN-ul agresorului s-ar putea afla sub unghiile ei.

Red le face semn să o ia si să se grăbească spre laborator. Imediat ce au ajuns Robert s-a pus pe treabă, făcând exact ceea ce l-a învățat Austin Flint.

-Doctorul ăla e complet dispărut.striga Red intrând în salon

Robert lăsase ADN-ul la scanat apoi se întoarse spre Red.

-Nu crezi ca asta e suspect? Îți mai amintești cum a reacționat atunci cand am atins victima? Tipul...

Nu apucă să spună mai multe pentru ca aparatul scoase un sunet si se întoarse. Îi apăruse profilul unui bărbat numit Antonis Daglis de 32 de ani, e acuzat de tentativă de crimă însă din cauza lipsei de dovezi nu a fost închis.

𝐷𝑒𝑠𝑐𝑒𝑛𝑑𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑐𝑟𝑖𝑚𝑖𝑛𝑎𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼 (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum