6. Bölüm " Elis'in Dönüşü "

536 154 125
                                    

Öncelikle merhaba canlarım. Her şeyden önce önemli bir duyuru yapmak istiyorum. Arkadaşlar benim kitabım bir ' reklam' yeri değil. Benim kitabımdaki yorumlara cevap veren başka yazarlar oluyor ve kitabıma bir şans verir misin? Diye yorumlar yapılıyor. Bu hiç hoş bir durum değil bunu belirtmek isterim. Kitabımın açıklamasında bile bundan bahsettim ben. Bundan sonra başka yazar arkadaşlarım kendi kitaplarını benim kitabım üzerinden reklamlarını yapmaya çalışmasın. Aksi takdirde bu söylediklerimi ve kuralları çiğneyeleri şikayet edeceğim. Yanlızca bununla da sınırlı değil. Bu kitaptan benim iznim olmadan betimlemelerimi, sözlerimi veya nerdeyse birebir yazanların ve alanlara dava açacağım. Bu basite indirgenecek bir şey değil. Önemle rica ediyorum bunu sizden. ⚠️

Bir başka konu da farkındayım 2 haftadır bölüm atmıyorum. Hem sağlık sorunlarım devam etti hem de başka sorunlar vardı. Ve ben kendimi verip yazamadım. Eğer yazıp atsaydım eminim çok kötü ve saçma bir bölüm olacaktı. Bende bunun için bölüm atmadım. Aslında defalarca yazdım ama beğenmedim ve yazdıklarımı sildim. Bu bölümü de bir kaç gündür yazıyorum. Umarım güzel bir bölüm olur. Ayrıca bu iki haftanın telafisini ard arda 3 bölüm atarak telafi edeceğim kuşkunuz olmasın. Hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın. Ha ayrıca vote ve yorum yapmayı unutmayın:) 🍃

Keyifli okumalar 🖤☄

6. Bölüm " Elis'in Dönüşü "

🌸

Çok büyük bir sakinlik vardı üzerimde. Siyah bir mürekkep zihnimin şeffaflığına, fırçasından damla damla o temiz kâğıttan olan beynimin en ücra köşesine dökülüp siyahlığı ile kirletip karartıyordu.
Artık tam anlamıyla karanlığa esir düşmüştüm.

Kelimeler kifayetsiz kalıyordu. Tüm sorularım cevapsız kalıyordu. Ne diyeceğimi bilemiyordum.

"Elis?"

Williams'a döndüm hemen.

"O adam babam olabilir mi?"

Sesimde tek bir heyecan kırıntısı yoktu. Nefret ve hırs ile harmanlanmış sese sahiplik eden bir ton dökülü vermişti ağzımdan.

"Belki de bilemiyorum Elis. Bunu zaman bizlere gösterecek. "

"Zaman bizden gerçekleri saklarsa ne yapacağız?"

"Bizimle saklambaç oynayan zamanın gerçeklerini bulacağız."

Beynime raptiye ile bir sürü cevapsız soru iğnelenmişti ve bu iğneler beynime saplandığı an tüm bedenimi sızlatıp canımı yakmasına sebebiyet veriyodu.

Aşkın Zehirli Şarabı (Düzenleniyor!)Where stories live. Discover now