18.kapitola

143 12 0
                                    

Z pohledu Joshe..

Hned co jsem přišel od Mell, jsem si lehl do postele a čekal na Quinna. Nevěděl jsem co mu řeknu, ale něco jsem musel. Je to přeci jen těžké, když váš nejlepší kámoš, chodí s vaší sestrou do které jste jen tak zamilovaní vy. Je to prostě nemožné.

Najednou se otevřeli dveře a do pokoje vešel Quinn a já najednou nevěděl co říct, i když jsem si tu řeč celou dobu připravoval.

,,Hej brácho, co tě tak žere?" Zeptal se mě Quinn a hodil po mě jeden z jeho nevinných pohledů.

,,Nic mělo by něco?" Odsekl jsem a otočil se na druhý bok.

,,Hele nedělej ze mně debila Joshy, od té doby co jsem si začal s Mell, jsi postě divnej," zamumlal a já neodpovídal. Proč bych měl, že? Ale díky tomu mu to došlo. ,,Doprdele, to co jsi tu řekl před několika týdnama byla pravda?"

,,Jo byla. Myslel jsi si snad, že jsem si z tebe dělal srandu nebo co? Doprdele Quinne to všechno byla pravda. Jsme s Mell úplně stejný a přesto nejsme stejná krev. Vždy jsme si rozumněli, tak proč by jsme spolu bejt nemohli?" Vyjel jsem na něj a ani jsem nevěděl proč. Nemohl za to, nevěděl to.

,,Hele Joshy, jestli jí opravdu tak moc chceš, ukončím to s ní. Ona tě má taky ráda, jenom o tom ještě neví," usmál se Quinn a poplácal mě po zádech.

,,To po tobě nemůžu chtít, kdyby mě nechtěla akorád bych si vyčítal, že jsem vám to zkazil," zamumlal jsem, ale Quinn mě uklidnil.

,,Hele kámo, má tě ráda, vím jaký na tebe hází pohledy. Nejsou normální. Prostě to s ní skončím aby jste byli šťastný. Stejně mám takový pocit, že semnou chodí, jen proto aby zapomněla na tebe," usmála se.

,,To né Quinne, má tě ráda," naznal jsem.

,,To možná jo, ale tebe má ráda víc," zasmál se a lehl si na vedlejší postel.

Celou dobu jsme přemýšleli nad plánem jak všechno provedeme. Nakonec jsme vymysleli naprosto dokonalý plán.

Ale Quinn to vzal nakonec vše do vlastních rukou aby to všechno urychlil.

Norris FamilyWhere stories live. Discover now