30.kapitola

114 12 0
                                    

Z pohledu Mell..

O dva dny později už jsem byla u Quinna v nárůčí. On jediný byl ochotný mě na letišti vyzvednout. Vlastně nikdo jiný nemohl, protože o mém příjezdu nikdo neměl ani tušení. Tedy až na trenéra se kterým to Quinn musel vše domluvit.

,,Jak mu je?" Zajímala jsem se, když jsme s Quinnem a jejich řidičem jeli k hotelu.

,,Hele Mell, vypadá to špatně. Hokej byl vždy jeho život a teď najednou otočil a to kvůli vztahu. Fakt bych tě o to neprosil Mell, protože vím, že ho miluješ," zamumlal.

,,Ja vím Quinne, pokusím se s tím něco udělat. Nevím jestli to s ním dokážu ukončit, ale pokusím se s ním promluvit," slíbila jsem.

,,Děkuji Mell," usmál se a objal mě okolo ramen.

xxx

Stála jsem s Quinnem před jejich pokojem. Byla to osudová chvilka. Hrozně jsem se na Joshe těšila. Neviděla jsem ho docela dlouho a chyběl mi.

,,Joshy otevři," bouchal na dveře Quinn.

,,Nechte mě bejt už všichni," ozvalo se z pokoje a mě po tváři sjely slzy. Nevím proč, ale nejspíše mě zaskočilo, že se takto zachoval ke kamarádovi.

,,Ale no tak Joshy, zapomněl jsem si klíče a potřebuji dovnitř," žadonil Quinn.

,,Do teď si nepotřeboval tak jdi pryč Quinne," řekl a já nad tím je zakroutila hlavou.

Podívala jsem se omluvně na Quinna a on nad tím jen mávl rukou. Toto gesto měl po své matce. Pak jsem mu naznačila aby odešel, že to zvládnu. Na rozloučenou mě objal a zmizel o pár pokojů dál.

,,Joshy otevři prosím," řekla jsem a ruku položila na dveře.

,,Mell?" Ozvalo se z pokoje.

,,Ano jsem tady a teď prosím otevři Joshy, nebo odejdu," řekl jsem a po chvilce se ozvalo cvaknutí zámku. Hned mě obmotaly dvě svalnaté ruce a vtáhly mě do pokoje.

,,Co tady děláš?" Zajímal se hned. Tedy až když opět zamkl dveře.

,,Vím co se tu děje, Quinn mi volal a byl zoufalej. Vždy jsem ti dávala do hlavy, že hokej je na prvním místě, vždy to byl tvůj sen," říkala jsem a on mi skočil do řeči.

,,Teď jsi můj sen ty."

,,Ano a tak to být nesmí. Já tu pro tebe budu pořád Joshy, ale hokej ne. Nechci ti ničit sen," zamumlala jsem a chytila ho za ruku.

,,Mell, proč jsi tady?" Zeptal se.

Obmotala jsem ruce kolem jeho pasu a zabořila mu hlavu do hrudě. Nasála jsem jeho vůni a teprve až pak se mu podívala do očí.

,,Přijela jsem sem abych s tebou tento vztah ukončila," řekla jsem se slzama v očích a hlavu opět zabodla do jeho hrudi.

Naposledy?

Těžko říct.

Norris FamilyKde žijí příběhy. Začni objevovat