Lütfen Okuyun.

2.5K 200 15
                                    

Selam. Uzun olduğunu düşündüğüm bir bölümle geleceğim yakında. Ancak o bölümden önce lütfen burayı okuyun çünkü bu son ikazım olacak.

Karakterlerime, davranışları yüzünden hakarat etMEyin<3  Karakterlerle empati kurun, onları anlamaya çalışın ancak anlayamıyorsanız da lütfen hakaret içerikli yorumlar yapmayın. Her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bu tarz yorumlarınız benim sinirlerimi bozmaktan ve beni buradan uzaklaştırıp hevessizleştirmekten başka bir işe yaramıyor. Karakterleri anlamanız için size bu yazıyı yazıyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra yine de sormak istedikleriniz olursa lütfen, LÜTFEN, bu bölümde sorun. Hepsini cevaplayacağım.

Öncelikle, Jimin'in iniş çıkışları ve güven problemleri var çünkü Yoongi düzenli ilişki adamı değil, zamparanın teki. Jimin kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ki. Onun da gönül eğlendirdiği, tek gecelik ilişkileri oldu. Bu yüzden "kesin cümlelere" ihtiyacı olan biri, bu yüzden sürekli bir korku içinde.  Nihayetinde Yoongi de bir noktada bir miktar kendisi gibi ve ona karşı böyle yoğun duygular hissederken aslında kullanılıyor olma düşüncesi ve Yoongi ile ilk kez yaşayıp  tattığı şeylerin yükü onu korkutuyor.

Yoongi ise duygularını ifade etmekte, hislerini kelimelere dökmekte zorlanıyor ÇÜNKÜ; kendisinin de söylediği gibi o şımarık biri, yediği önünde yemediği arkasında. Elini sallasa ellisi. Jimin nasıl Yoongi ile bazı şeylerin tadına ilk kez varıyosa Yoongi de aynı şekilde bazı şeyleri İLK KEZ Jimin ile yaşıyor. İlk kez o da birine böyle duygular besleyip bugüne kadar sahip olduğu ilişkiler dışında ciddi bir ilişki yürütmeye çalışıyor ve ilk kez deneyimlediği bu durumda ne söylemesi veya yapması gerektiğini tam olarak bilemiyor. "Seni seviyorum." demek onun için öyle kolay değil çünkü daha önce kimseye söylememiş. Jimin, en başta sadece ilgisini çeken ve yatağa atmak istediği biriydi. Fakat işler istediğinden daha farklı gelişti ve Jimin'e karşı bir şeyler hissederken buldu kendini. İlk kez yaşadığı bu durumun yabancılığını çekiyor, belli etmese de aslında panikliyor. Lütfen kendinizi her iki karakterin de yerine koyun ayrı ayrı. Onları anlamaya çalışın.

Empati yapın. Ama eğer diyorsanız ki ben empati yapamam, o zaman en başta da söylediğim gibi: Yorum yapmayın. Her şeye yorum yapmak, hakaret etmek, zorunda değilsiniz.

Bu uyarımdan sonra, karakterlerime hala hakaret içerikli yorumlar bırakmaya devam eden olursa ikinci kez düşünmeden direkt engellenecektir.

Yakın zamanda yeni bölümle görüşmek üzere.

Meri out.

7 Rings // Yoonmin Where stories live. Discover now