Nem Fejezet #4

724 69 136
                                    

Két dologról fogok most beszélni (vagyis írni), az első egy csöppet magánjellegű, a második viszont a Kígyó Történetével kapcsolatos. 

Nem akartam erre eddig egy egész részt szentelni, de ez most kicsit kikívánkozik. Szóval.

Az utóbbi nagyjából egy hétben egy állandólagos romlást tapasztalok (jesszus, ez úgy hangzik, mintha tanár lennék és az osztályomat fenyegetném XD) mind olvasottság, mind csillag és komment szempontjából. Őszintén, ez nekem egy csöppet rosszul esik, mivel azt jelenti, hogy kevésbé jók már a fejezetek. És ez őszintén el is vette a kedvemet kicsit, mivel azt mutatja, hogy már nem érdekel annyi embert az, amit csinálok, mint régebben. Már egy kisebb szünet is megfordult a fejemben, de ez egyelőre nem biztos. 

Félre ne értsetek, szeretek írni, meg nem is a nézettség meg a csillagok miatt csinálom, nehogy azt higgyétek. Csak szerintem érthető, ha kicsit lelombozódik az ember az eddig szárnyaló könyvének hirtelen romlásától. Aztán lehet, én vagyok az, aki ezt túlreagálja. Na mindegy. 

Szóval, ha olvassátok ezt, kérlek, írjátok le nekem, hogy mi romlott/miért nem olyan jók már a fejezetek. Megpróbálok rajta változtatni, bár nem mindenen tudok. A sztorin például, ami a legnagyobb része dolognak igazából, nem, mivel a fejezetekhez előre meg vannak írva a vázlatok, és azok alapján írom a részeket. Egyrészről, mert így sokkal átláthatóbb minden, hogy mi mikor hogyan történik, másrészről meg látom, hogy hány fejezet lesz, egy-egy részben hány fejezet van, meg alapból sokkal könnyebb így írni. (ezt a módszert amúgy tudom nagyon javasolni másoknak is) Ebben az esetben max plusz dolgokat tudok belevinni, meg ilyenek. Amúgy esetleg arról is írhattok, hogy mit látnátok szívesen. Csak felmérésnek. Aztán, lehet egy-két ötletet megvalósítanék, ha olyan. De ez nem biztos, csak egy ötlet. 

Szóval erről úgy éreztem, most kicsit írnom kell, mert tényleg rosszul érint a dolog. Pláne, hogy ezzel a résszel fog már rendesebben beindulni a cselekmény és most érünk el kvázi a lényeghez. 

Természetesen, azt is megértem, ha egyszerűen nem értek rá olvasni, elvégre sokan közületek (gyanítom) még sulis, év vége van, jön az utolsó nagyobb hajtás, és tanulni kell, mert hát na. Ezt megértem, én is gimis vagyok még. Ha erről van szó, kérlek írjátok meg, hogy ne magamat okoljam, hogy esetleg szar az írás vagy mittudomén. Értitek. 

Másodszor, még így szombat este kaptok egy utolsó kis promót a Kígyó Történetéhez. Esküszöm, több nem lesz már. XD Ezúttal a leírást hoztam el nektek. 

Amelia Evergreen nem éppen mondható egy tipikus lánynak. És nem csak azért, mert Amerikában született, és a születése óta bejárta a fél világot. Első három varázslással töltött évét az Ilvermorny-ban kezdte, majd továbbállt szigorú, aranyvérű családjával az észak-európai Durmstrang Intézetbe, ahol negyed- és ötödévét töltötte. Majd amikor Amy tizenhat lett, Angliába költöztek, hogy befejezze tanulmányait a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Életét számos titok övezte, kezdve az állandó költözések okát, egészen addig, hogy miért párszaszájú. De minden titokra csak a Roxfortban talál választ, ahol találkozik egy bizonyos fekete hajú mardekárossal, akivel szoros barátságot kötnek és együtt göngyölítik fel a titkokat.Ahogy a tanulmányai végéhez közeledik, Amy-nek el kell döntenie, hogy a saját akaratát, vagy a számára megalkotott jövőt követi. És ahogy a Sötét Nagyúr felemelkedik, ez egyre nehezebb lesz...

Nos tehát, ez volna az utolsó kis ízelítő a történethez, ha eddig nem keltettem fel az érdeklődéseteket, akkor soha, viszont ha mégis, akkor szeretettel várlak titeket hétfőn, június elsején hatkor itt, a wattpad oldalamon. Megpróbálom nem elfelejteni, hogy akkorra ígértem az első fejezetet. Az Első Rész kicsit előbb fog érkezni, ne lepődjetek majd meg. Ez arra a nagybetűs, idézetes giffes cuccra vonatkozik, tudjátok, amiket itt is használok.

Ja, amúgy még egy promó: csináltam a napokban egy insta oldalt is, ilyen szerkesztős, edites fanoldalt, tudjátok, biztos láttatok már ilyet. Többek közt Harry Potter tartalom is van, meg egy rakat másik fandomból is. Akit érdekel, mit művelek arrafelé, az kukkantson rá the_black.brothers címen futó oldalamra. 

Szóval, ennyi lettem volna. Várom a kommenteket, hogy mit csesztem el a történettel kapcsolatban, és hétfőn jön az új könyv. Szép estét (vagy azt, amikor ezt olvasod lol). :)

A Múlt ÁrnyékaWhere stories live. Discover now