✦ BÖLÜM 11 | PROJE ✦

24.2K 727 341
                                    

Multimedya Ediz,Lavin ve Aras .

Yeni bölüm!

İyi okumalar.

• • •

Ben ne yapıcağımı bilmez bir şekilde orada öylece Ediz'in cevabını beklerken Hande benden farksız değildi.Ediz rahat bir tavırla kolyedeki gözlerini Hande'ye çevirdi.

Hande bir cevap bekler gibi ona bakmaya devam etti.Ortamdaki sessizliği bozan Ediz olmuştu.Tuttuğu kolyeyi alıp cebine sokmadan hemen önce "Eda'nın." dedi.Hande'nin yüzündeki rahatlama duygusu buna inandığının belirtisiydi.

"Eda ne zamandır bu kadar zevksizleşti acaba.." diye kendi kendine söylendi.Ben ise o sırada kafamı çekip görüş açımı kestim.

"İçeri girebilir miyim?Uzun zamandır babanı görmüyorum.Belki bir selam ve-"

"Okula geç kalıyorsun."

Ediz Hande'nin lafını kesti.Hande güler gibi bir homurtu çıkardı.Bozulmuştu ama bunu her zaman ki gibi belli etmeyerek neşeli bir ses ile "Pekâla,hadi okula gidelim o hâlde." dedi.

Ediz itiraz etmemiş olacak ki adım sesleri uzaklaştı.Ve evin kapısı kapandı.Mutfaktan çıkıp kameradan Bugatti ile oradan uzaklaşmalarını izledim.Kapıyı açıp kendimi dışarı attığımda her zamanki gibi beni okula getirip götüren şoför orada bekliyordu.Ona doğru ilerleyip kapımı açısını izledim.

Arabaya binmeden önce adama "Günaydın." dedim.Baş selamı ile bana karşılık verdi ve kapımı kapattı.Arabanın etrafında dönüp şoför koltuğuna oturdu.Araba'yı sürmeye başlarken o an aklıma gelen Beril ile telefonumu çıkardım.

Kime : Beril
- Annen nasıl oldu?
-Çok fazla şey oldu, soramadım
- Üzgünüm :(

Çok geçmeden Beril online olmuş ve mesajıma yanıt vermişti.

Kimden : Beril

- Annem iyi.
- Ve evet haberim oldu.
- Sen iyi misin?

- Ben iyiyim,sadece başım ağrıyor
- Okula geliyorum zaten.

- Ne?
- Evde dinlenmen gerekirdi Lavin.

- Ev beni daha kötü yapıyor.
- Kapatıyorum,okulda görüşürüz

- Pekala
- Görüşürüz.

Telefonumu kapatıp dışarıyı izlemeye başladım.Her zamanki yerde araba durunca adama teşekkür edip arabadan indim.İlerlemeye devam ederken okul görüş açıma yavaş yavaş girdi.Bahçeye kısaca göz attım.

Arkadaşları ile bol kahkaha ile sohbet edenler ve yalnız başına oturanlar.

Okula girip sınıfa doğru ilerledim.Berkan bana sinirliydi,Beril ise beni bir çok soruya boğacak gibiydi.Sınıfa girdiğimde gözlerimi bizim sıramıza doğru çevirdim.

Beril Berkan'a bir şeyler anlatıyor,o da onu dikkatle dinliyordu.Beril gözlerini çevirdiğinde gözleri benimkiler ile buluşunca duraksadı.Gülümsediğimde gülümsedi.

Yanlarına doğru ilerledim.Berkan'da beni farketmişti.Ve okulda olmama biraz şaşırmış gibiydi.Kafamdaki bezden ötürü bazı şaşkın bakışlarda üzerimdeydi.Beril kollarını açtığında yavaş olmaya özen göstererek ona sarıldım.

Teni Tenime Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin