✦ BÖLÜM 13 | PARTİ ✦

24.8K 726 366
                                    

MultiMedya Kerem ve Bora.

Ben geldim!

Nasılsınız?

Şunun bilgilendirmesini yapıp geçicem.Yeni bölümler çarşamba günü gelicek.Çoğunluk çarşamba dediği için.Eğer atabilirsem yine çoğunluğa göre cuma günleride atacağım.Bugünlük salı atıcam.Ve bomba gibi bir bölümle geldim.

Son olarak instagramda çeviri sayfası açtım.Daha çok eğlencesine.Orada da bir şeyler yapıyorum eğer bakmak isterseniz ; 4youlyrcis hesabımın adı.Takip etmeyi unutmayın 😘

İyi okumalar.

• • •

Eda üstünde tuttuğu elbiseye defalarca baktıktan sonra kesin olarak onu seçmişti.Ben ise onun seçtiği ilk elbiseyi onaylamıştım.Kötüde değildi zaten.Sadeydi ama şıktı.

Mağazadan çıktığımızda Eda susmuyor bir şeyler anlatıyordu.En sonunda onu susturmayı başarıp rahat bir nefes verdim.Şoför'ü gelmesi için aradığı sırada gözlerim bir yerde takıldı.Tanıdık bir simaydı ama o an tam hatırlayamamıştım.

Onunda bize baktığını farkettiğimde içimde nedensiz bir gerginlik oluştu.Onu birazdaha incelediğimde anılar yavaş yavaş yerini almıştı.

Eda'nın yaraladığı çocuktu bu.

Eda henüz görmemişti ve onun görmemesini sağlamalıydım.Gözlerimle taksi ararken ona yan bakış attığımda bize doğru geldiğini gördüm.

Kahretsin!

Ne yapıcağımı bilemeyip Eda'ya son bir bakış attım.O telefonu kapamıştı.Edanın gözleri yanımdan bir yere takılınca ne gördüğünü biliyordum.Surat ifadesi donuklaştı.Gözlerini kırpıp bakmaya devam etti.

"Yine karşılaştık."

Eda yutkundu ve bir anda kendine gelip hafifçe boğazını temizledi "Ne kötü tesadüf." alayla söylediği şey çocuğu şaşırtmış olucakki homurtu çıkardı.Elimi Eda'nın koluna götürüp ona dokundum "Gidelim." dedim.

Eda kafasını iki yana sallayıp tekrar çocuğa döndü "Bir şey mi dicektin?" dedi.Çocuk bir anda ciddileşip saçlarını karıştırdı ve "Aslında seninle özel olarak konuşmak istiyorum." dedi.

Şaşırıp kafamı ona çevirip baktım.Eda bir süre duraksadı.Sonra kafasını salladı.Kaşlarımı çatarak ona döndüm ve kafamı iki yana salladım.Eda sorun yok der gibi gözlerini yumdu.Bu çocuğa güvenmiyordum ama yinede bir kaç adım atıp onlardan uzaklaştım.

Onlar sakin bir şekilde konuşmaya devam ettiler.Konuşma bitince çocuk uzaklaşıp gitmişti.Eda'ya baktığımda yüzündeki şaşkın ifadenin sebebini merak etmiştim.Ben sormadan o cevaplamıştı "Özür diledi."

"Ne?"

Aniden verdiğim tepki ile kaşlarımı çattım o da devam etti "Abim kimseye bir şey söylemesin diye onu susturduğunda o zaten kimseye bir şey söylemiceğini söylemişti.Özür dilemesini beklemiyordum." dedi.

Tam o sırada önümüzde duran siyah lüks araca çevirdim bakışlarımı.Oyalanmadan arabaya binip eve doğru ilerlemeye başladık.

Teni Tenime Where stories live. Discover now