✦ BÖLÜM 12 | ARKADAŞ ✦

22.1K 669 86
                                    

Multimedya Eda,Berkan ve Beril.

Yeni bölüm!

İyi okumalar.

• • •

Endişe duygusunu iliklerime kadar hissediyordum.Yüz ifademin nasıl bir hâlde olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Karşımda beni görünce dudaklarının kenarı kıvrılan Aras'a baktım.Gözleri benim üzerimde gezindikten sonra kafama dank eden şey ile duraksadım.

Gözlerimi kendi üzerimde gezdirip utançla sımsıkı yumdum.Odamdan çıkmayı düşünmediğim için bunları giymiştim.Bordo rengindeki şortlu pijama takımıma baktıktan sonra tekrar yüzüme geldi koyu mavileri.Elimi nereye koyacağım bilemeyip en sonunda yanlarımda kalma fikrine varmıştım.

Gözleri arkamdan evde gezindikten sonra tekrar bana baktı.İçimdeki şoku bastırıp dudaklarımı ıslattım "Neden geldin?" diyebildim.Ah,pekâla biraz kabaca olabilirdi ama onun burada olması tehlikeliydi.

Bu sorumu bekliyormuş gibi kollarını bağlayıp "Misafirperverliğin göz yaşartıcı doğrusu." diye alayla sırıttı.Bir şey demedim,sadece ona bakmaya devam ettim.

"Beni içeriye almayacak kadar mı?"

Durdum.

Biraz düşündükten sonra onu içeri alma kararı almıştım.Arslan bey evde değildi.Eda'nın işi vardı ve Ediz ortalıkta görünmüyordu.Çok kalmasına müsaade etmemeyi aklıma not olarak kazıyıp kapıyı girmesi için araladım.Memnun olmuş gibi gülümser bir ifadeyle içeriye adımladı.

"Bu arada," arkasından içeriye doğru adımlarken bir anda durdu.Arkasını dönüp benimle göz göze gelince adımlarımı kestim "Proje için geldim,yarın okulda olmayacağım."

Açıklamasına diyecek bir şeyim olmadığı için kafamı eğip onaylamakla kalmıştım.Daha bugün tanışmıştık ve onunla nasıl konuşacağım hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Bir an önce gidip üstümü değiştirmeliydim.Ben hâla şaşkın bir ifade ile ona bakarken devam etti "Senin içinde uygun,değil mi?"

"Uygun ama-" sözümü çalan kapı ile kesilince heyecandan atan kalbim neredeyse beni uyarıyordu.Hemen elimi Aras'ın sırtına koyup gülümser bir yüz ifadesiyle onu itekledim "Odama geçmeye ne dersin?"

Bu ifademe şaşırmamış sadece gülümsüyordu.O yukarı çıkarken aniden aklıma Ediz'in odasına girebilme ihtimali gelince lafın tam anlamıyla yukarıya uçtum.

Tam tahmin ettiğim gibi Ediz'in odasının kapısını açarken hemen araya sıvışıp onunla göz göze geldim.Kaşları havalandı ve kafası eğik bir şekilde bana bakmaya devam etti.

Gülümseyerek "Ah,benim odam şurası." elimle odamı işaret edip gitmesini beklerken bir süre durup yüzüme baksada dediğimi yapıp odama girdi.Kapıyı ardından kapattığım sırada zil ısrarla tekrar çalındı.Acele ile aşağıya inip kapının önünde durdum.Tuttuğum nefesimi verip elimi kulpa koyup kapıyı açtım.

Beklediğim,beklemediğim bir görüntü müydü bilmiyordum ama iyi şeyler olacak gibi değildi.Kapıyı açar açmaz gözlerime inen manzara Ediz'di.Üstünde siyah deri bir ceket vardı ve siyah kot pantolon giyiyordu.Saçları dağınık olsada güzelliğinden bir şey kaybetmemişti.

Ela gözleri hafif kısık bakıyordu.Dudakları ıslak ve onun kokusuyla karışık alkol kokusunu alınca sarhoş olduğunu anlamıştım.

Siktir.

İçeriye sağlam bir adım atıp gözlerimdeki gözlerini bedenime çevirdi.İçimi karıncalıdıcak bir yavaşlıkla gezdirdi gözlerini.Durdu ve yutkunup gözlerini kaçırdı.

Teni Tenime Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin