hoofdstuk 13- Nour

89 8 1
                                    

Nerveus ga ik de meisjes kleedkamer binnen. 'Mag dat wel?' vraag ik aan Floor. Ze kijkt me verbaasd aan. 'Omkleden hier.' Verduidelijk ik mijn vraag. 'Ja, waarom zou dat niet mogen?' Ze weet precies wat ik bedoel en toont op haar manier dat ik er welkom ben. 'Ik ga zelfs naar Nick toe. Kleed jij je, maar rustig om! 'Ze glimlacht en wandelt de kleedkamer uit. Nerveus kijk ik om me heen. Ik ben zenuwachtig. Wie weet dat ze meteen zien dat ik geen CIS-vrouw ben en dat ze me uitlachen? 'Nerveus zet ik mijn sportzak neer en trek mijn joggingbroek uit. Mijn maillot had ik al aangedaan zodat ik deze niet hier moest aanbevelen. Ik denk dat ik dat nogal ongemakkelijk zou gevonden hebben. Ik trek er een korte licht blauwe tutu overeen. Ik kijk uit de spiegel, zo wilde ik er al altijd uitzien. 'Hallo!' Ik schrik op wanneer er een meisje van mijn leeftijd de kleedkamer komt binnengewandeld. 'Hoi.' Nerveus trek ik mijn tutu recht. 'Jij bent Nour zeker?' Ze glimlacht. 'Ja.' Ik ga op de houtenbank zitten die in de kleedkamer staat. Ze komt meteen naast me zitten en begint haar schoenen uit te trekken. Ook zij heeft haar Maillot al aan ze heeft net zoals ik een joggingbroek overheen getrokken. 'Vind ik handiger.' Ze grinnikt. 'Ja, ik ook' Ik wijs naar mijn jogging broek die ik over mijn sportzak heb gegooid. Ze staat recht. 'Kom je?' Ze neemt mijn hand en sleurt me mee de danszaal in. Ik ga op de houtenbank zitten die in de kleedkamer staat. Ze komt meteen naast me zitten en begint haar schoenen uit te trekken. Ook zij heeft haar Maillot al aan ze heeft net zoals ik een joggingbroek overheen getrokken. 'Vind ik handiger.' Ze grinnikt. 'Ja, ik ook' Ik wijs naar mijn jogging broek die ik over mijn sportzak heb gegooid. Ze staat recht. 'Kom je?' Ze neemt mijn hand en sleurt me mee de danszaal in.

'Oh, ja ik ben Lisanne, maar noem me Li. Dat klinkt een beetje gayer. 'Ze knipoogt. 'Huh, wat?' Ik begin te lachen. 'Oh jij weet dat nog niet?' Ze begint heel luid te lachen. 'Wat?' Ik trek mijn wenkbrauw op. 'Je zit opgescheept met de gays.' Ze grinnikt. Ik trek mijn wenkbrauw nogmaals op. 'Je zit in ons lgbtq + dansgroepje.' Ze glimlacht. 'Ah.' Ik wrijf nerveus over mijn voorhoofd. 'oh no zeg nu niet dat jij een doodnormale straight girl bent hé!' Ze kijkt me lichtjes geïrriteerd aan. 'Hum, nee allee hum.' Ik kijk verlegen naar de grond. 'Ik lach, maar' Ze glimlacht weer en wandelt naar een groepje van drie jongens. 'En een beetje meiden versterking mag wel.' Ze wijst naar de drie jongens die naar me glimlachen. 'Dit zijn Jonas, Hans en Gabriel.' Ze wijst de jongens een voor een aan. 'Hoi!' Jonas schudt mij de hand. De andere twee jongens geven me een vriendelijk knikje. 'Dus wij zijn eigenlijk een groepje die het in de normale en danswereld soms moeilijker hebben. Dus ja homo's, maar Nick vangt ons goed op. 'Li glimlacht. Ik voel me meteen op mijn gemak. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. 

'Ik ben door hé!' Verdieping zwaait Floor  en verdwijnt het de danszaal. 'Doei!' Ik zwaai en glimlach. 'Oké! We gaan beginnen met de les! Eerst welkom Nour bij ons dansgroepje!. 'Nick ziet er me een vriendelijke gast uit. De andere ook en met volle vertrouwen beginnen aan de opwarming. 

Na de dansles ik en Li in de meisjeskleedkamer. 'Het is leuk om er nog een meisje bij te hebben.' Ze glimlacht en trekt haar jogging broek over haar maillot. 'Tot volgende week?' Ze kijkt me vragend aan. 'ja! tuurlijk! 'Ik glimlach. Ik vond enorm leuk. ik voel me geliefd en voor een keer normaal. dat ik ene transgender ben weten ze nog niet, maar ik weet dat ze daar niet moeilijk over zullen doen. wanneer de tijd komt zal ik het hen wel zeggen. 'Seg, Nour mag ik je nummer anders?' duwt haar telefoon in mijn handen. Ik tik zonder te antwoorden mijn nummer in. 'Oké, bedankt ik stuur je nog wel!' En weg is ze. 

'Ben je klaar om te vertrekken?' Verdieping komt de kleedkamer binnengewandeld. 'Ja hoor!' Ik glimlach. 'was het leuk?' Ze vraagt ​​het een beetje nerveus. 'Het was geweldig! Ik denk dat ik er ook al een vriendin bij heb. 'Ik glunder en kijk naar mijn gsm die begint te trillen. 

1 nieuw bericht: Hey, It's me Li 😎💃

Ik grinnik. 'Wat is er zo grappig?' Floor trekt haar wenkbrauw op. 

'Oh gewoon Li' En ik stap in de auto. 




Wij en haarWhere stories live. Discover now