10.KISIM

73 11 0
                                    

Ada daha fazla duymamak için kapıdan biraz uzaklaştı.Bu nasıl olurdu ikiside evli barklı insanlar.Ada kafasındaki düşüncelerden uzaklaşıp kapıdan içeriye doğru dalmıştı.

Ada "Siz ne yapıyorsunuz burada "

Maria "Victoria bak her şeyi açıklayabiliriz." Ada odanın içerisine baktı.Ikisi oturmuş çikolata yiyorlardı.

Kenneth "Kızım sakın bundan kimseye bahsetme" 

"Allah sizi kapıdan o konuşmaları duyunca bende zannetmiştim ki.Aman neyse çikolata yemenin nesi kötü neden bahsetmeyeyim"

Maria "Çünkü daha yeni bulundu ve aşırı kilo yapıyor.Biz de o yüzden gizli gizli yiyoruz. "

Ada "Tek bir şartla söylemem." ikiside ne dermiş gibi Ada'ya bakmışlardı "benimde yememe izin verirseniz."

Üçü oturup tabaktaki çikolataları yemeye başlamışlardı.Sonra odasına geçip yatağına girmişti.

Tavana bakıp düşünmeye başladı.Son birkaç haftada yaşadıkları nasıl oluyordu gerçek olabiliyordu.

Burada her şey gerçekti ,bir rüya ya da hayal değil.Ama nasıl ? Sanırım tüm bunların cevabını onu o defteri bırakan adamı bulursa bulucaktı.Elbet bunlar bitecekti ama ne zaman işte ,her şey iyi güzeldi de devam ettikçe birazda korkutucu olmaya başlıyordu.Başkasının hayatını yaşıyordu çünkü buradaki her şey ona yabancıydı.

Bunları düşünürken bir anda aklına Petra geldi.Tabi ya bir anlıkta olsa unutmuştu.Haftaya perşembeye düello vardı.Eğer yenemesse 1 hafta boyunca istediği her şeyi yapmak zorunda kalıcaktı.

Alarmını kurup erkenden kalkıp antreman yapmak zorundaydı.Yanındaki komedinde telefonunu aradı.Sonra başına vurdu "aptal Ada ne arasın telefon bu devirde. " sonra erken uyanmayı ümit ederek gözlerini kapattı.

Sabah uyanınca direk duvardaki eski köstekli saate baktı.Evet saat sabah 7 idi hemen üstünu o devirdi spor için olan en uygun kıyafetini giyip koşuya çıktı.

Sarayın etrafında turlamaya başladı.Sonra çimenlerde mekik çeken Petra'yı farketti.Üstünde hiçbir şey yoktu ve baklavaları vardı, gerçekten o haliyle biscolata erkeğine benziyor diye düşündü Ada.Bir an için biscolata reklamında Petra'nın oynadığını düşündü 'tell me what can I do...' ve bu şizofrence düşünceden çıkmak için hemen kafasını salladı.

Ada'nın Petra'yı görünce duraksamasıyla Petra'da onu farketti.

"Oo leydim sizin şuan 5.rüyanızda olmanız gerekmiyor muydu ?"

Ada "Belki ama biliyor musun sağlıklı yaşamaya karar verdim.Artık erken kalkıp spor yapıp sadece ot yicem." 

"Aa ne güzel o zaman aşcıya senin yerine söyliyimde menülerde tatlı yapmasın bir daha.Özellikle şu çilekli küçük şeylerden"

Ada "Dur, o kalsın deli misin ona bayılıyorum."

"Biliyorum Victoria nasıl yediğini gördüm" diyerek Ada'nın yerken taklitini çıkardı.

Ada'nın siniri bozulmuştu."Sen iğrenç bir insansın Petra ben gidiyorum.Sende ağzını çalıştıracağına çalışmaya devam et tabi yenilmekten korkmuyorsan" diyerek kız uzaklaştı.

1 saat kadar koşu ,mekik,şınav bildiği ne spor hareketi varsa vücudunu çalıştırmıştı.Aslında birazda iyi olmuştu ,spor insanı gevşetiyordu ve Ada'nın şu durumda bol bol ihtiyacı vardı.

Odasına gittikten sonra duş alıp kahvaltıya indi.Kenneth Victoria'yı görünce gülümsedi.Yanında oturan Edward'ı kovdu.

"Sen kalksana şurdan kız senin yüzünden bak ayakta kaldı."

HAYATIM ROMAN OLSA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now