BÖLÜM 10

617 16 0
                                    

–Anne yarın konuşalım.  Git!

G=Peki dedi ve gitti. Ben ise hala ağlıyordum. Beni o kadar kendine bağladı sonrada götüme tekmeyi koydu. Şerefsiz, pezevenk. Ilk başta biliyordum ben. Kalbime güvenmemeliydim. Of ya dedim ve yerden kalkıp banyoya girdim. Sıcak bir duş aldım ve yatağa uzandım. Kısa sürede gözlerim kapanmıştı.
....................

Sabah baya geç uyanmıştım. Okuldan izin almıştım . Bir süre okula gitmeyecektim.  Zaten kisa sure sonra sonra okullar yaz tatiline giriyordu. Saate baktım.  Saat 1'i 45 geçiyordu. Yataktan kalktım ve banyoya elimi yüzümü yıkamaya gittim. Bitkin ve hayattan bir beklentim yokmuscasına mutfağa ilerlemeye basladim. Annem ile berfin televizyon izliyormuş o  sırada.

G=Defne. Defne? Defneeee! Annemin defne diye bağırmasıyla hayata döndüm.

–Hı ne?

G=Kızım. Iyi misin?

–Iyim anne.

G=Dun çok kötüydün. Konuşalım mı artık. Endişelendim dün. Gözüme doğru düzgün uykum girmedi yavrum.

–Peki anlatayım. Dedim ve annemin yanina oturdum.

–Kısa kesicem . Uzatmak istemiyorum . Iyi dinle anne.

G=Tamam dedi ve bende anlatmaya başladım. O gece olanları anneme teker teker anlattım. Annem ağzı açık şekilde  beni dinliyordu.

B=Ohaa Abla. Neler yaşamışsın.

G=Berfiiin! Oha ne annem.

B=Üzgünüm.

–Işte bu kadar. Dedim gözümdeki yaşları silerken.

G=Ah yavrum ağlama bir karakterisin yüzünden annem. Dedi ve beni kendine çekti onun göğüsune başımı koydum ve sakinleşmeye çalıştım.

G=Söyle bakarsak olaya kızım. Belki bir arkadaşın sizi ayirmaya calisiyor olabilir. Yada kerwmin eski sevgilisi falan. Elanin eline o goruntuler nasil gecmis olabilir ki. Birde olaya boyle vak. Belki beraber olmanizi istemeyen birileri varfir kuzum.

–Bilemiyorum anne. Neyse ben biseyler atıştıracağım sonra odama giderim dedim ve oradan kalkıp mutfağa ilerledim. Kaseye mısır gevreği ve biraz süt koydum ve odama çıktım.  Bilgisayardan Five Feet Apart diye bir film açtım ve izlemeye başladım.

Gerçekten güzel bir filimdi . Son kısımlarında biraz ağlamış olsamda sonu iyi bitmişti. Bilgisayarı kapatıp kaseyi mutfağa bıraktım. O sırada annem mutfak kapısından içeri girdi.

G=Akşam istediğin bir yemek var mı defne? Aaa Defne niye ağladın.  O hayırsız mı geldi aklına.  Demesi ile hafif bir tebessüm ettim anneme.

–Yok annem. Film izledim de . Ona gözüm doldu. Dedim ve ona sarildim.

G=Kızım kendine gelmelisin. Seni üzecek filmler izleme annem. Unut gitsin o keremi de. Hayatına devam et.

–Tamam anne dedim son sesli harfi bastırarak.

–Ha bu arada akşama köfte yiyebiliriz dedim ve odama çıktım. Annem haklıydı. Ağla ağla nereye kadar. Bir şerefsizin yüzünden hayatımı bitiremem dedim ve dolabının önüne geçip kıyafetlerimi seçip giyinmiştim. Spor yapacaktım.
...............

KEREM'İN AĞIZINDAN
Sabah vok farklı bir yerde çok farklı bir odada uyanmıştım. Ve beynim catliyordu. Ve ciplaktim. Yanı iç çamaşırım ile beraberdim . Ne olduğunu anlamadan kıyafetlerimi giydim ve merdivenlerden indim. Karşımda Ela yi gördüm ve bana pis pis sırıtıyordu.

HAYATIMIN TUTKUSU (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now