BÖLÜM 35

282 12 16
                                    

Düğün bitti ve kendi evimize geldik. Eve girdik ve kapıyı kapattım. Tam merdivenlerden çıkacakken kerem beni kucağına aldı.

–Kerem napıyorsun?

K=Odaya çıkartıyorum.
Sırıttım. Ve odaya geldiğimizde kerem beni yere indirdi. Aylarımın üstüne bastım ve gelinliğimi çıkartmak için hamlede bulundum ki kerem beni engelledi.

K=Ben yapacağım? Dedi. Biraz utanmıştım. Ama karşı gelmedim. Ne de olsa artık evliydik ve ikimizden bir parça taşıyordum.  Ve daha önce beni o şekilde görmustu.  O gün aklıma gelince yüzüm daha da kızardı. Ama ıyiki o gece olmuş dedim içimden. Iyiki olmuş ki herşey gün yüzüne cikti ve keremden bir bebeğim olacaktı derken kerem gelinliğimi çıkartmıştı. Karsısında iç çamaşırlarım ile kalmıştım. Önüme geldi ve ellerimi tuttu.

K=Utanma artık. Sen artik benim karımsın. Benden utanma. Dedi.

Amk bu beni daha da utandırıyordu.

K=Defne yüzüme bak.
Demesi ile yavaşça kafami kaldırdım ve gözlerinin içine baktım.

K=Seni ve bebeğinizi çok seviyorum. Dedi ve dudaklarına yapıştı. Ilk başta karşılık veremedim ama sonra kendimi toparlayıp karşılık verdim. Opusmemiz ilklerde yağarken şimdi birbirimizi tutku ile öpüyorduk. Biranda sırtım soğuk yatak ile bütünleşti. Hâlâ öpüşmeye devam ediyorduk.  Kerem gömleğini çıkartıyordu. Gömleğini çıkardıktan sonra benim görüşünün kopçasıni açtı ve göğüslerim yoğurmaya başladı. İnliyordum. Dudaklarımdan göğüslerini indi dudakları. Hazza gelmiştim. Sonra öpmeyi bıraktı ve  pantolonunu çıkardı ve önünde boxeri ile kaldı. Elleri bu sefer vajinami elliyordu . Daha çok tutkuya gelmiştim.

K=Istiyor musun?

–Evet. Dedim hiç düşünmeden.

–Beni bu halde birakamassin dedim hızlı nefes alıp vererek.

Kerem ise sırıttı ve dudaklarına kısa bir öpücük bıraktı ve kilosunu çıkardı ve kendi boxerini indirdi . En sonunda içine girdi....

.....................
Sabah huzurlu bir şekilde keremin yanında uyanmıştım. Sonra kerem'e dondum ve onu izlemeye başladım. Çok tatlı uyuyordu. Şişmiş dudakları ve dağılmış saçları onu daha da çekici yapıyordu. Yüzüne eğildim ve dudaklarına kısa bir öpücük bırakıp mutfağa indim.

–Evet annecim kahvaltı hazırlayalım mı? Dedim karnımdaki bebeğime. Ve sonra ise koyuldum. Önce tabakları ve bardakları masaya yerleştirdim ve kahvaltıyı hazırlamaya  başladım. Biraz pankek yaptım . Sonra çayı koydum ocağa.biraz sucuk ve bir yumurta kırdım tavaya. Sonra peynir tahtasına peynirleri yerleştirdim.

Çikolatalar tahinler hepsini dolaptan çıkardım ve herşey hazırdı.

Sonra keremi uyandırmak için odaya çıktım ama kerem yatakta yoktu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonra keremi uyandırmak için odaya çıktım ama kerem yatakta yoktu. Tam ebeveyn banyosuna ilerleyecektim ki gözlerimi bi el kapadı.

–K kerem dedim . Korkmuştum.
Sonra gozlerim açıldı ve döndüm.

HAYATIMIN TUTKUSU (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now