BÖLÜM 21

417 14 0
                                    

Kerem bana birşeyler diyordu ama hiç birşey anlamıyorum. Içimde arzu beni mahvediyordu.
Kerem biraz bekledi. Ve sonra o acı hissedildi. Ufak bir çiğlik attım. Biraz acımıştı ama sonra hemen geçti ve o acının yerine zevk, tutku geldi. Ve deliler gibi sevişmiştik.

.......................
KEREM'İN AĞIZINDAN
Sabah uyandığımda basim çatliyordu.  Yanımda defneyi görmem ile ağrı diye birşey kalmamıştı.

Aklıma bu ara a dün yaşadığım olay geldi.Beynimi biraz yokladım. Siktir. Yapmış miydik?  Defnenin ilkimiydim? Defne bu sefer beni affetmeyecek. Inşallah o da istemiştir. Bunu ona soylemelimiydim? Hayır tabiki.  Kendi anlasin.

Defneyi hemen kucağıma aldım. Allahtan üstü giyinikti. Odadaki koltuğa koydum. Ve yatağa baktım. Leke falan yoktu. Acaba yapmamismiydik. Olabilir belki ben rüya görüşümdür.

Tekrardan defneyi koyduğum yerden  aldım ve yatağa geri yatırdım. Sonra hızlı bir dus aldım,giyindim ve işe gittim.

........................
DEFNE'NİN AĞIZINDAN
Sabah baş ağrısı ile uyandım. Etrafı bir yokladım ama kerem yoktu. Yatakta doğruldum ve ayağa kalktım. Sonra o acı. Rahim bölgem felekte sızlıyordu. Ne oluyordu ya? Diye düşünürken aklıma hasta olabileceğim geldi. Nede olsa yaklaşmıştı 1 2 gün falan kalmış olması lazımdı. Ama bu acı fazlaydı.

Bu konuyu düşünmeyi bırakıp hızlıca duşa girdim ve çıktım. Üstüme keremin hazırladığı dolaptan beyaz bir bluz altıma da rahat bir Şey giydim.

Ve yavaş yavaş aşağı indim

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


Ve yavaş yavaş aşağı indim. Hala canım aciyordu. Hicbir yerde kerem yoktu. Sonra elime telefonumu aldım ve keremi aradım. Kısa sürede açtı

–Kerem

K=E efendim defne.

–Noldu sesin telaşlı.

K=Yok Birşey ne oldu.

–Evde yoksun. Bende annemleri çağırsam.

K=Git.

–Ne?

K=Annenlere gidip orda kalabilirsin. 

–Gerçekten mi?

K=Evet Değen hadi bay bay dedi ve yüzüme kapattı. Bende hemen yukarı çıkıp eşyamı hazırlamaya başladım. Ve kısa sürede hazırdım. Tam merdivenden ınerken başım bir anda dönmeye başladı. Elimdeki valiz yere düştü bende merdivenden destek alarak ayakta kalmayı başardım.

Başımın dinmesi geçince evden çıktım ve taksi beklemeye başladım. Biraz uzun olmuştu gelmesi ama sonunda geldi. Adresi söyledim ve ilerlemeye başladık.

KEREMİN AĞIZINDAN
Defne arayınca bir an tedirginlestim.  Ama sonra bana annem gelebilir ki diyince bi rahatladım. Belkide öyle bir gece hiç yaşanmamıştı. Umarım.

Neyse annesine gitmeisni söyledim ve kapattım. Sonra işime geri döndüm. Ama kendimi ise veremiyordum. Bu halimi anlayan arkadaşlar dinlenmeli söyledi. Bende eşyalarımı alıp eve gittim.

Tahmin ettiğim gibi defne evde degildi
Bene biraz yatağa yattım ve dinlenmeye başladım.

EVET. BÖLÜM GELDI.
BAKALIM OLAYLAR NASIL OLACAK
KISA BÖLÜM OLDU AMA SONRA TELAFI EDERIM.
SIZLERI SEVIYORUM

HAYATIMIN TUTKUSU (TAMAMLANDI)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant