BÖLÜM 12

489 16 11
                                    

Giyindikten sonra eyeliner ve rimel sürdüm gözüme. dudağıma  dudak parlatıcı surup aranı bekledim. O da gelince beraber klube gittik.
...............

Sabah uyandığımda basim ağrıyordu. Halbuki o kadar çok alkol almamıştım. Yataktan kalkıp yüzümü yıkamaya gittim. Hemen kahvaltiya inmeliydim.  Birsey atistirip kafamin agrisi gecmesse agri kesici içecektim.

Saate baktım. Saat 9.10 'du. Hemen kahvaltıya inmek icin hazirlanmaya basladim.Aren şuan inmiş olmalıdır. Diyip valizimden bir tane kıyafet aldım ve giydim. Yine bir elbiseydi. Onu kısa arkası uzun bir elbise.

 Onu kısa arkası uzun bir elbise

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Defne'nin elbisesi☝️)

Saçımı tarayıp gözüme eyeliner ve rimel sürdüm. Dudağıma da dudak renginden biraz daha köyü olan bir ruj sürdüm ve odadan çıkıp yemekhaneye gittim.

Tabağını aldım ve doldurmaya başladım. Her şeyi aldıktan sonra gözlerim aranı aradı. Gelmiş olmalıydı. Önce sola baktım. Sonra saga.  Aren hemen sağ arka köşede oturmuş kahvaltısını yapıyordu. Yanina gittim ve sandalye ye oturdum.

–Günaydın.

A=Günaydın. Kapına geldim ama uyuyordun galiba .

–Evet. Kusura bakma.

A=Sorun değil. Ee kaçta cikacasin havuza .

–Aslında ben araba kiralayıp antalyayi gezmeyi planlıyordum.

A=Hmm. Gez. Birdaha bu fırsatı bulamayabilirsin.

–Aynen öyle. Eee sende gelsene?

A=Yok ya sen rahat rahat gez. Ben daha öncede gelmiştim zaten.

–E ne güzel işte. Yanımda burayı bilen birinin olması iyi olur. Gelicek misin?

A=Iyi peki geleyim dedi ve kahvaltımızı yapmaya başladık. Sonra odaya çıktım ve telefonum ile oyalanmaya başladım

Bu gün gidip bence telefon numaranı değiştirmeliyim. Çünkü sürekli kerem mesaj atıyordu. Fazla aramıyordu. Ama sürekli mesaj atıp bana herşeyin elaların yaptığını söyleyip duruyordu.

Bu gün herşeyi değiştireceğim. Hattimi ,telefon numaralarımı falan. Ama önce istediğim kişinin numarasını alayım. Diyip kol çantamdan not defteri ve kalem çıkardım. Numaraları yazmaya başladım. Önce annemi yazdım.
Sonra
Çağla
Ela
Ve bazı okul arkadaşlarımın numarasını yazdım. Ela ile aslında konuşmak istemiyordum. Ama ben aramadığım sürece birşey olmazdı.

Bu işi hallettikten sonra buradaki arabalara bakıp internetten bir araba kiraladım. Otele yakındı zaten. Yürüyüp alacaktık. Saat 11 'di. 2 saat sonra gezmeye giderdik. Ve bu sürede ben kestirebilirdim.
................

KEREM'İN AĞIZINDAN
Defneyi hem arıyor hem mesaj atıyordum. Aramalarıma cevap vermeyim mesajlarımın hepsini görüyordu ama cevap yazmıyordu.

HAYATIMIN TUTKUSU (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin