bölüm 6

7.2K 206 4
                                    


Serpil'in ağzından;

Dua etmeye başladım. Asya gideli yarım saat olmuştu. Korkuyordum, uyuyamıyordum bir türlü... inşallah kurtulmuştur buadan diye geçirdim içimden!!!

Onu biraz oyalamıştım sanki??? Adamlar gelmek üzeredir ve yolda görürlerse... hiç düşünmek istemiyorum.

Bir bağırışmayla irkildim yerimden. Neler oluyordu anlamıyordum. Aşağıda birileri bağırıyordu, küfür savuruyordu. Ama net duyamıyordum. Hemen koşup odadan çıktım!! Herkes kalkmış birbirine bakıyordu. Sanırım onlarda neler olduğunu sorguluyordu??? Aşağıya yönelip merdivenlerden hızla indik. Meral ablayla göz göze geldim...

-"Meral abla!! Ne oluyor??"

-"Bilmiyorum ama sanırım birisini yakalamışlar???"

Lanet olsun asya... hayır ya ne çabuk??? Hemen merdivenlerin başına indim. Kapıyı sertçe açtılar... asya yı gördüm!!! Sürükleyerek içeriye sokmaya çalışıyorlardı. Bi an göz göze geldim. Yüzüm asılmıştı. Kurtulamamıştı!!! Dudaklarımı oyanatarak 'özür dilerim' dedim. Çünkü benim yüzümden yakalanmıştı. Ben onu oyalamasaydım biraz daha erken çıkabilirdi... bana bakıp kafasını salladı. Üzülmemem için yapmıştı bu hareketi. Zorla bodrum kata ilerlettiler hala arkasından bakıyordum... Soykan hızla eve girdi. Hangi ara haber vermişlerdi bilmiyorum??? Çok sinirliydi hemen aşağıya indi. Önce bağırışmalar duyduk net duyamıyorduk ne dediklerini... ama birbirlerine bağırıyorlardı!!! Sonra tokat sesleri gelmeye başladı. O kadar çok içim acıdı ki!!! Yukarı kadar geliyorsa bu ses asya nın canı çok yanmıştır buna eminim!!! Gözlerim doldu!!! Sürekli dayak yiyordu, hiç mi acımıyordu kendine??? Bana bunu yaptıklarında artık pes etmiştim!! Dayanamamıştım!!! Bu kız çok güçlü!! Sebebini bilmiyorum ama acılara dayanmaya çalışıyor... Tokat sesleri ardı ardına gelirken merdivenlerin en ucuna oturdum. Ellerimi kulaklarıma dayadım. Artık gözyaşlarımı serbest bırakmıştım. Asya kim bilir ne haldedir???

Bir süre sonra patron geldi... yüzü yine ifadesizdi!!! Sinirlimiydi, rahatmıydı?? Anlayamıyordum... Meral abla görünce hareketlendi hemen tabi!!! Ama yüzüne bile bakmadan bodruma yöneldi. Şimdi asya ya daha çok acıyordum!!! Bize yaptığı gibi onuda cezalandıracaktı!!

Hala aynı pozisyonda olanları duymaya çalışıyordum. Herkes sonucun ne olduğunu bildiği için odasına dönmüştü... Ben beklemeye devam ettim. Tekrar bağırışma sesleri geldi ama sadece asyanın sesiydi!!! Sonra acı ile bağırdığını duydum. Kulaklarımı kapattım hemen duyamazdım!!! Ben de aynılarını yaşadığım için acımı hatırlatıyordu... Herkes hareketlenince ben de olduğum yerden kalktım. Patron yine aynı ifadesizliğiyle evden çıktı. Beş dakika sonra asya yı çıkarmışlardı. Baygın gibiydi!!! İki kolundan tutup ayaklarını sürüyerek getiriyorlardı. Şaşkınca soyakan a baktım. Oda ifadesiz bir şekilde adamlara asya yı odaya çıkarmalarını söyledi. Bana dönüp

-"Pansuman yapmak için malzemeleri asyanın odasına götür! Sen bakıcaksın anladın mı??"

-"Hı. Hı." Hala şaşkındım. Kafamı aşağı yukarı sallayarak onayladım. Hemen koşup ilk yardım dolabından tentürdiyot, sargıbezi, pamuk, bant ve yarabandı aldım. Asya nın yanına koştum. Yatağa gelişi güzel yatırmışlardı. 'Daha fazla acıya dayanamadı' diye düşündüm. Yatağın yanındaki komidinin üstüne malzemeleri koyarak asya yı yastığa doğru çektim ve yatışını düzelttim. Kualağından fazla kan akıyordu ve kaşı ile dudağı patlamıştı!! Yüzünde küçük küçük kızarıklıklar ve morluklar vardı. Hemen kulağına eğildim pamuk ve tentürdiyotla temizledim. Kulak memesi kısmını kesmişlerdi!!! Yumuşak doku artık yoktu!!! Sargıbezini elime alıp birkaç kat yaptım. Kesip üzerine tekrar tentürdiyot döküp kesilen yere yerleştirdim. Sonra kalan sargıbezini de kafasının etrafından döndürerek sardım. Bandıda yapıştırıp bıraktım. Kaşıyla dudağında ki kurumuş kanları suyla temizledim ve tetürdiyotla bir kaç küçük baskı uyguladım. Yarabantlarını yapıştırıp işlemi bitirdim. Hala baygındı!!! O yüzden malzemeleri kaldırdım ve tekrar yanına gittim.

Büyük Patron (y-a)Where stories live. Discover now