DUYURU

7.9K 224 19
                                    

Gençleeeer bakın buraya.

Az önce telefonu bir elime aldım, bir baktım instagramdan birkaç bildirim. Bakim dedim, belki canlı yayın bildirimi falandır. Bir baktım ne göreyim? Wattpad kitap tavsiye sayfası bizi bir gönderide etiketlemiş. Baktım gönderiye, gözyaşlarım pıt pıt aktı. KİTABIMIZI TAVSİYE ETMİİİİŞ!! Yerim ben o iki admini. Şimdik, o bana bu şekilde destek olmaya, yardım etmeye çalışmış. Biz de 1 milyon olmaya az kaldık, o kadar kişi okuyor, hadi kırmayın beni de, ben de ona destek olayım.

İnstagram hesabı olanlar beni kırmayıp takip edebilir miiii? Bu kitabı beğendiyse benim kafadandır, aynı zamanda sizin kafadandır bu adminler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İnstagram hesabı olanlar beni kırmayıp takip edebilir miiii? Bu kitabı beğendiyse benim kafadandır, aynı zamanda sizin kafadandır bu adminler. Yani demem o ki, okuduğu ve önerdiği diğer kitapları da beğeniriz belki he? Hadi uçun bakiyim.

Not: Yb yazmayın, Yaz Savaşları'na bir bölüm için yazdığım kelime sayısı normalde geçti ama sonunu bağlamaya çalışıyorum. Ondan sonra Şerefsiz 2 ye yeni bölüm yazmaya çalışacağım. Normalde önce NKA'ya yazmam gerekiyor, çünkı ona bayağıdır yazmıyorum. Ama Şerefsiz 2 ve YS daha fazla sevildiği için ilk önce onlara yazıyorum. Hadi baaaays 😘😘😘

Şerefsiz || Anonim (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin