Πως Να Γίνω Δημοφιλής Στο Tik Tok?

15 2 0
                                    

Good morning people! 🌞

Ελπιζω να είστε καλά!!

Σήμερα είπα να κάνω ένα κεφάλαιο σχετικά με το tik tok.

Αυτή η super εφαρμογή με τα " χορευτικά ", τα τραγούδια τα quiz, τα Challenge, εχθές γίνει πια ένα μέρος της ζωής μας.

Όσοι παρακολουθείτε συχνά tik tok τότε θα έχετε και εσείς τα είδωλα σας.

Προς το παρόν οι 2-3 πρώτοι από τους πέντε πιο διάσημοι είναι από την Αμερική. Άσχετα που ο Donald Trump ( ή όπως γράφεται ) δεν επιτρέπει πλέον την σύνδεση στο tik tok, αυτοί που ξεχώρισαν θα μείνουν.

Προσωπικά λογαριασμό δεν έχω, αλλά μου αρέσει να βλέπω. Και έτσι και ένα ωραίο Challenge δεν είναι κακό να το δοκιμάσεις.

Αν όμως εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε αποφασίσει να κάνει λογαριασμό tik tok δεν θα έπρεπε τα clip του να έχουν προβολές;

Με περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, καταλαβαίνεις πόσο χαώδης είναι η εφαρμογή. Ως χρήστης είναι δύσκολο να βρεις το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει και ως δημιουργός είναι ακόμα πιο δύσκολο να δει ο κόσμος τη δουλειά σου, χωρίς να χαθεί στα εκατομμύρια video που δημοσιεύονται κάθε λεπτό!

Όπως και να έχει, η επιτυχία στο Tik Tok δεν είναι τυχαία. Μία καλά μελετημένη στρατηγική και ελκυστικό περιεχόμενο είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι, για να γίνεις κι εσύ “famous Tiktoker”.

Παρακάτω θα δούμε μερικά Tips που θα βοηθήσουν να γίνει αυτό!

🎵🎵

Δημιούργησε Πρωτότυπο Περιεχόμενο

Σε περίπτωση που είσαι συντηρητικός στον τρόπο σκέψης σου, το Tik Tok δεν είναι η καταλληλότερη πλατφόρμα για σένα. Έχοντας ως δεδομένο ότι τα trends αλλάζουν καθημερινά, χρειάζεσαι έξυπνες, εναλλακτικές και φρέσκες ιδέες για να κατακτήσεις τα πλήθη.
Σε γενικές γραμμές, το κοινό αγαπά να βλέπει ψυχαγωγικά και αστεία clips, όπως: Challenges, χορογραφίες, αθλητικές δεξιότητες, workout routines, make up tutorials, μαγικά tricks, illusions, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ρομαντικά κολάζ, φάρσες με τους φίλους σου, οικογενειακές στιγμές (με τις οποίες όλοι ταυτιζόμαστε) και φυσικά, κατοικίδια.

🎵🎵

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου σε ποιον απευθύνεσαι

Live Laugh Love Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα