Bölüm 17

53.3K 3.2K 223
                                    

Gönül elinde tuttuğu kalemiyle defterine çizim yaparken havanın sıcaklığından dolayı boştaki eliyle kendine yelpaze yapıp hava verdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gönül elinde tuttuğu kalemiyle defterine çizim yaparken havanın sıcaklığından dolayı boştaki eliyle kendine yelpaze yapıp hava verdi.

Güneş batmasına rağmen hava oldukça sıcaktı aynı zamanda güzeldi. Bu yüzden bahçedeki masada çizim yapıyordu. Güzel bir gelinlik modeli çizmişti. Hatta buna bayılmıştı. Keşke böyle bir gelinliği olsaydı. Gerçi Ozan'a böyle bir gelinlik istediğini söylese adam hemen en iyi gelinlik terzisini bulur yaptırırdı.

Ozan bugün bir reklam çekimi için görüşmeye gitmişti. Buraya geleli neredeyse bir ay olacaktı. Her şey o kadar güzeldi ki bazen kötü bir şey olacakta mutsuz olacak diye korkuyordu.

Çizimini tamamladıktan sonra soğuk içeceğinden içen genç kadın birdne çalan telefonu ile içeceği masaya koydu. Telefonu hızlıca açıp "Alo anneanne." dedi.

"Yavrum ne yapıyorsun?"

Anneannesi ve dedesi ile neredeyse her gün konuşuyorlardı. Onları çok özlemişti. En kısa sürede görüşmek istiyordu. "İyiyim anneanne çizim yapıyordum. Siz ne yapıyorsunuz?"

"Ne yapalım işte. Dedenle alışverişe çıktık." diyerek anlatmaya başlayan Hatice Hanım torunu ile uzun uzun konuştu.

Genç kadın gülümseyerek telefonu kapattıktan sonra derin bir iç çekti. Keşke onlarda buraya gelselerdi. Ya da onlar Antalya'ya gitseydi.

"Ben geldim." diyerek bahçe kapısından içeriye giren Ozan ile Gönül oturduğu yerde ayaklandı. Ozan yanına gelen genç kadına sıkıca sarıldı. Bir elinde bir paket vardı.

"Özlendim galiba." diyerek sırıtırken Gönül hiç çekinmeden "Evet." dedi.

Birlikte az önce genç kadının oturduğu masanın koltuğuna oturdular. "Ne yapıyordun?"

"Hiç. Çizim yapıyordum."

Ozan masanın üstündeki kağıdı alıp incelerken "Ozan. Ee benim aklıma bir şey geldi." dedi.

"Ben evde boş boş oturmaktan sıkıldım. İleride de çok sıkılacağıma eminim. Ben bir internet sitesi kurayım diyorum. Sen ne dersin?"

Genç adam gelinlik çizimine baktıktan sonra Gönül'e döndü. "Çok iyi düşünmüşsün Gönül. Çizimlerin harika."

Adam masadaki dosyaya uzanacakken Gönül onu hızlı bir şekilde engelledi. Hayır ona bakamazdı. İçinde Ozan'ın bir sürü çizimi vardı ve bu çok utanç vericiydi. Çünkü sapık gibi 20 yıldır onu izleyip çizmişti.

Genç adam ona bakarken "Yani siteyi kurmalıyım öyle mi? Ama ben pek anlamıyorum bu işlerden. Nasıl yapacağım?" dedi.

Ozan eski haline geri döndü. "Önemli değil. Gerçekten yapmak istiyorsan hemen yarın bir uzman çağırırız. Giyisilerin üretimi için de en iyi şirketle anlaşırız. Senin istemen yeterli."

Gündüz Güzeli Where stories live. Discover now