2💌

550 20 9
                                    

(Dit hoofdstuk is geëdit)

Ik liep ongemakkelijk door en eenmaal in mijn slaapkamer liet ik me vallen op mijn bed.

"Hey Taylor, is er iets mis?" Vraagt Lily, die op haar bed bezig is met huiswerk.

"Sirius." Is het enige wat ik eruit krijg en ze begon breed te grijnzen. "Ben je nou verliefd op je broers beste vriend?" Vraagt ze plagend en ik schud mijn hoofd snel. "Nee dat bedoel ik niet. Denk ik." Mompelde ik zacht en Lily keek me bloedserieus aan.

"En jij? Al gevoelens voor mijn broertje?" Vraag ik waarna ze snel haar hoofd schudde. "Goed, als jij blijft liegen besluit ik te douchen." Zeg ik waarna ik richting de badkamerdeur loop, hem open en de badkamer inloop.

~~

"TAYLOR!! Je hebt post!!" Schreeuwt Lily in mijn oor.

Ik was net rustig aan het slapen Lily, dankjewel.

Ik kijk haar boos aan en leg mijn hoofd onder mijn kussen. Niet de beste manier om wakker te worden.

"Goed ik maak hem wel open." Zegt Stella grinnikend. Ik hoorde iemand opstaan en ik pakte de brief van mijn nachtkastje waarna ik hem open maakte.

"Geen zorgen het is een liefdesbrief. Waarschijnlijk een grapje van mijn broer." zeg ik maar Lily kijkt me fronsend aan.

Ik sta op en besluit naar de grote hal te gaan. Daar aangekomen zie ik de Marauders zitten en ik schuif aan.

"Hallo zusje." Zegt James. Ik geef hem een zachte glimlach en schep wat eieren op mijn bord. "Goeiemorgen." Het is even stil en James doet zijn mond open waarna ik hem onderbreek voordat hij iets had gezegd.

"Waarom heb je een neppe liefdesbrief gestuurd?" Vraag ik en hij kijkt me vreemd aan. "Ik weet niet waar je het over hebt." Zegt hij terwijl hij zijn wenkbrauwen licht fronst.

"Kom op. Die niet zo stom James. Waarom heb je die stomme nep brief geschreven?" Hij keek me vragend aan en ik zuchtte.

Ik zie dat hij niet liegt en ik geef hem een vragende blik. "Wie heeft dan die brief gestuurd?" Ik zuchtte en stond op.

Ik had niet veel energie vandaag en ik was niet van plan om het hiervoor te spenderen.

Als ik opsta gooit Remus nog een appel naar me die ik vang. Ik eet hem snel op en gooi het klokhuis over mijn schouder in de prullenbak.

Ik loop richting het zwarte meer en ik ga tegen een boom aanzitten. Na een tijdje loopt James richting mij. "Weet je al wie de brief heeft gestuurd?" Vroeg hij en ik schudde mijn hoofd. "Nee." Zuchtte ik en hij keek richting de horizon waar het meer kruiste met de lucht.

"Nog steeds de quidditch pro?" Vraagt hij en ik knik.

"Je moet echt de try-outs voor het team doen." Zegt hij en ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet."

"Tay, ik ga het niet weer doen, laat me dit niet doen." Zegt James. Ik schud mijn hoofd en roep "nee! Nee!" Maar het is te laat. Hij pakt me op en rent met mij nog vast richting het veld.

"Het is niet eens quidditch nu!" Schreeuw ik en hij moet grijnzen. "Ik ben de aanvoerder, ik mag alles." Zegt hij en hij laat me op de grond vallen.

"Hier." James geeft me zijn bezem en hij legt wat dingen uit. "We kunnen altijd een betere jager hebben." Zegt hij.

Ik zucht en kijk hem moe aan. "Mag het ook een andere keer?" Vraag ik en hij kijkt even bloedserieus richting mij. "Ik kan je ook gewoon toelaten zonder dat je iets ervoor doet..." zei hij en ik schudde mijn hoofd. "Nee. Als je me gaat toelaten wil ik wel try-outs doen."

The Marauders and my love Where stories live. Discover now