9🎅🏻

350 16 0
                                    

Een tijdje later komt Sirius de winkel uitlopen en hij haakt zijn arm in de mijne. Al snel hebben we alle cadeautjes en we gaan een cafeetje binnen om wat te drinken.

Sirius trekt me mee en hij bestelt wat. "Twee boterbier alsjeblieft." De ober kijkt hem vreemd aan en ik zeg snel. "Twee warme chocomelk met slagroom en pepermunt alsjeblieft." Sirius kijkt me nu aan en de ober loopt weg.

"Weet je, je blauwe ogen zijn echt prachtig." Zei hij ineens. Ik moest glimlachen van het compliment en hij schudde zijn hoofd. "Sorry, ik eh." Ik legde mijn vinger op zijn mond zodat hij stopte met praten.

Snel daarna kwam de ober met onze chocomelk aan en het bandje begon te spelen. Sirius staat op en trekt me mee naar de dansvloer. "Haha was je vergeten dat ik niet kon dansen." Zei ik als we ergens op de dansvloer staan.

Hij schudde zijn hoofd en tilde me op. Hij draaide een half rondje en zette me voorzichtig neer. We stonden bijzonder dicht bij elkaar.

Ik keek omhoog in zijn prachtige grijze ogen en hij keek richting mij. "Ik hou van je." Zei hij zacht voordat hij me kuste. Verbazing stond op mijn gezicht en ik trok terug. Maar voordat ik iets kon zeggen ging hij weer door.

Nu moest ik eerder lachen en hij stopte. Ik keek hem teleurgesteld aan en hij gaf me een blik van je-wou-toch-iets-zeggen-?- blik en ik schudde lachend mijn hoofd. "Ik hou ook van jou." Kwam uit mijn mond.

Hij kuste me weer en zijn tong bewoog langs mijn lippen. Ik hield ze stijf op elkaar, gewoon om hem te pesten en hij beet zachtjes op mijn onderlip, zodat ik hem wel open moest doen.

Zijn tong gleed naar binnen en speelde een spelletje met de mijne. Al snel braken we allebei weg en we keken elkaar diep aan.

Het duurde voor een tijdje tot hij me optilde en meenam. "Waar gaan we heen?" Vroeg ik lachend en hij schudde zijn hoofd. "Ga ik niet zeggen." Ik begon als een kleuter te jammeren en besloot dat er een betere manier was.

Ik ging schaamteloos met mijn handen door zijn haar en liet eentje naar beneden glijden tot zijn nek. "Dit is laag." Zei hij half lachend half zenuwachtig. Ik liet een schattig lachje ontsnappen en ik zag hem zijn best doen niks te zeggen.

Ik ging door en begon hem op zijn kaaklijn te kussen. Hij zuchtte diep en ik volgde waar we heenliepen. "Kijk!" Zei hij na een tijdje. En gelijk stopte ik. Hij zuchtte nog een keer en liet me los.

Ik keek even rond, het was een prachtig klein parkje. Er waren een paar bloemen en een tuinhuisje versierd met kleine lampjes. Ik ging op het gras zitten en Sirius kwam naast me zitten.

"Weet je, ik had gedacht dat je sneller zou breken." Zei ik en hij lachte kort. "Ik ken je trucjes, dat scheelt." Zei hij en ik schudde mijn hoofd snel. "Echt niet."

"Bewijs maar dan." Zei hij terwijl hij zijn armen wijd open deed. "Bereid je voor." Zei ik. Hij grijnsde en ik ook.

Ik besloot een graadje erger te gaan en hij merkte dat. Ik liet een hand over zijn zij gaan en de andere lag verstopt in zijn haar. Mijn hoofd legde ik in zijn nek en ik liet daar kusjes achter. Ik voelde hem steeds een beetje aanspannen en ging door. Ik bracht mijn hoofd naar de zijne en gaf hem een lange kus op zijn mond.

Mijn ene hand bewoog zich nu rustig omhoog. Terwijl de andere in zijn haar nog stil bleef liggen. Ik liet mijn hand onder zijn shirt glijden en hij werd rood. "Nee." Fluisterde hij en ik keek onschuldig naar hem. "O maar, ik moest het toch bewijzen?" Zei ik onschuldig en hij schudde tevergeefs zijn hoofd.

Mijn hand bewoog zich over zijn buikspieren en ik gaf hem een lange kus op zijn mond. Hij werd nog roder en hij gaf het op. "Oké, oké. Jij wint." Zegt hij verslagen en ik grijns breed.

"Misschien moeten we terug, we zijn al een hele tijd weg." Zeg ik en hij knikt. Hij tilt me weer op. "Waar zijn mijn krukken eigenlijk?" Vraag ik waarop hij diep nadenkt. "Weet ik niet." Zegt hij twijfelend en ik geef hem een stomp in zijn schouder.

"Nu kan ik 3 dagen niet lopen!" Riep ik boos en hij grijnsde. "Is het zo erg dan? Worden gedragen door mij?" Vroeg hij. Ik kon niet anders dan mijn hoofd schudden en hij gaf me een kus op mij voorhoofd.

"Dat wordt wel veel lopen voor jou." Zeg ik en hij zet me neer op zijn motor. "Ja, en?" Vraagt hij als hij gaat zitten en me een helm aangeeft.

We rijden weg en komen aan als het al heel donker is. "Padfoot!" Riep James boos toen hij ons zag aankomen.

"Waar in merlijns naar zijn jullie geweest!!" Schreeuwde hij en ik liet een klein lachje ontsnappen. "En waar zijn Taylors krukken?" Nu hield ik het niet meer en moest keihard lachen. Sirius keek me een beetje boos aan en het enige wat hij deed was me optillen en naar mijn bed brengen.

Ik liet mezelf vallen en de deur ging dicht. Ik ging ervan uit dat Sirius weg was want mijn kamer was zo groot dat als ik op mijn bed lag ik de deur niet eens kon zien.

Ik trok mijn kleren uit en trok mijn pyjama aan. Toen pas draaide ik me richting de deur waar ik Sirius tegen de muur zie leunen. "Lukt het?" Vraagt hij lachend en ik knik van schaamte.

Mijn hoofd word rood en hij moet grijnzen. "Wat? Dacht je dat ik je alleen zou laten?" Vroeg hij stiekem en hij liep richting het bed.

"Ik hoopte van wel maar dacht van niet." Antwoordde ik en Sirius trok zijn shirt uit. "Wat ga je doen?" Vroeg ik half lachend.

"James ging ervan uit dat ik hier sliep, hij heeft maar 3 extra bedden klaargezet." Zei hij en ik schudde ongelovig mijn hoofd.

"Je bed is wel groot genoeg voor drie personen!" Zei Sirius en hij liet zich op mijn bed vallen. Ik ging ook liggen en trok de dekens over me heen.

Sirius zuchtte en kwam naast me liggen. "Je deken alleen niet." Zei hij terwijl hij mijn deken probeerde af te pakken.

Uiteindelijk gaf hij het op en trok hij mij en de deken over zich heen. Waardoor ik bovenop hem lag. Hij grijnsde en ik grinnikte.

Hij keek me slaperig aan en ik sloot mijn ogen. Opweg naar dromenland!

"DIT GA JE NIET MENEN!!" Of toch niet.

~~~
A/N: hehehe dit word nog wat hoor jongens. Maar, wat vinden jullie van gaf hoofdstuk? Ik hoop dat jullie het goed vinden anders stel ik ook mezelf teleur. Helaas moet ik nog wel beslissen wanneer dit boek klaar is want het is al het 8ste hoofdstuk en het is pas kerstmis. Dus ja dit word waarschijnlijk een laaaaaang boek. (Valt vast wel mee maar ja drama drama drama) groetjes Caya!

1196 woorden

The Marauders and my love Where stories live. Discover now