4❄️

500 25 1
                                    

(Dit hoofdstuk is geedit)

Overmorgen zou de eerste keer zijn dat ik naar Hogsmeade zou gaan. Ik had er zo veel zin in!

James had me zoveel verteld over Hogsmeade en ik kon haast niet wachten om overal naartoe te gaan.

Ik liep richting de grote hal terwijl ik in mijn hoofd een planning aan het maken was voor alles wat ik wilde doen terwijl ik verbaasd naar het kussende koppel in de hal zag staan. Ik herkende het zwarte, halflange haar van Sirius en zag de Hufflepuff stropdas met een prefect speld erop.

Waarom wilde ik dat zijn?

Nee Taylor, hij is een played niet voor hem vallen.

Ik schudde de gedachte snel weg en liep grijnzend weg waarna ik naar buiten liep en tegen een boom aan ging zitten met mijn rug.

Ik kon de jaloerse gedachten niet weghouden uit mijn brein maar ik besloot om het te negeren aangezien ik hem niet leuk wilde vinden.

Na een tijdje kwam Sirius geschrokken richting mij rennen en begon ik te lachen om zijn geschrokken gezicht. "Hallo Tay-Tay. Twee uur later heb ik je dan eindelijk gevonden." Zuchtte hij terwijl hij naast haar ging zitten.

"Luister, dat van daarnet was niet wat het leek. Zij kuste mij en het was niet mijn bedoeling. Niet dat ze niet goed kuste, maar toch." Zei hij waarna je ik zijn gezicht kon lezen dat hij spijt ervan had en ik zacht grinnikte. "Wat is er grappig?" Vroeg hij toen hij erachter kwam dat ik aan het lachen was.

"Nou ik ben niet verliefd op jou, dus ik snap niet waarom je je hier komt verontschuldigen als een lief klein hondje." Zei ik terwijl hij verbaasd naar mij keek. "Ja natuurlijk niet. Dat wist ik wel. Maar voordat je dacht, laat ik het aan James vertellen." Zei hij terwijl ik licht grinnikte.

Sirius was even stil en ik keek richting het zwarte meer. "Ik vind jou wel leuk." Zei hij zacht terwijl ik fronste een hem met een opgetrokken wenkbrauw aankeek. "Leuk geprobeerd player. Zoek maar iemand anders als je speeltje." Zei ik waarna ik opstond en wegliep.

Ik hoorde hem nog "Taylor wacht!" Roepen maar ik negeerde hem en liep stug door richting het spreuken lokaal.

Na de lessen liep ik de bijna uitgestorven leerlingenkamer binnen. Ik fronste en keek richting de jongens trap waar ik James "kom op doe open" hoorde zeggen op een zeurende toon.

Ik liep de trap op en grinnikte zacht waarna Remus me verbaasd aankeek. "Wat is er grappig? Sirius heeft zichzelf opgesloten in de kamer." Zei hij waarop ik fronste en op de deur klopte. "Nee. Ik kom de rest van de dag mijn kamer niet meer uit. Vergeet het maar." Mompelde hij terwijl ik zuchtte.

"Wat heb je tegen hem gezegd Taylor?" Vroeg Peter terwijl ik fronste en hem aankeek. "Nou ja, hij zei dat hij me leuk vond en ik was niet echt van plan om zijn volgende speeltje te zijn." Zei ze waarna Remus diep zuchtte. "Stomkop. Hij vind je leuk." Zei hij waarop James licht geïrriteerd naar Remus keek.

"Ik ga doen alsof ik dat niet heb gehoord." Zei hij terwijl hij wegliep en ik zuchtte. "Dramatisch doen hoeft niet hoor James!" Riep ik hem na maar hij negeerde me.

Remus zuchtte en greep mijn arm vast terwijl hij mij richting de deur draaide. "Ga naar binnen en los het op. Nu graag, ik wil mijn chocolade."Zei hij terwijl ik zuchtte. "Nou weet je? Ik zou graag naar binnen gaan maar de deur zit op slot, dus zoals je ziet kan ik niet naar binnen." Zei ik waarna Peter zacht grinnikte en Remus hem kort aankeek.

Ik zuchtte diep en klopte op de deur. "Jullie komen er niet in!" Riep Sirius terwijl ik richting Remus keek die richting de deur knikte. "Sirius, ik ben het. Sorry, ik dacht dat je me als een speeltje zag en dat je me wilde gebruiken. Doe open alsjeblieft." Zei ik waarna de deur een zachte klik maakte en ik richting Remus keek die nog een keer richting de deur knikte.

Ik liep voorzichtig naar binnen en keek kort naar de troep die overal op de grond lag. Ik ging naast hem op het bed zitten waarna hij me aankeek. Zijn grijs-blauwe ogen stonden vol tranen en hij haalde zijn hand over zijn wangen om de gevallen tranen weg te halen.

"Sorry. Ik, ik was denk ik gewoon bang dat je mijn hart zou breken.." mompelde ik terwijl hij zwak glimlachte. "Het geeft niet. Ik snap je eigenlijk wel." Zuchtte hij waarna hij opstond en wilde weglopen. Ik pakte zijn arm vast waarna hij zich vragend omdraaide.

"Wil je misschien samen met mij naar Hogsmeade gaan?" Vroeg ik terwijl hij me verbaasd aankeek. "Als een date?" Vroeg hij verbaasd waarna ik knikte en hij breed begon te glimlachen. "Ja, ja dat zou ik heel leuk vinden." Zei hij waarna ik zijn gezicht spiegelde. "Maar ik moet nu wel gaan anders denkt iedereen dat je me hebt vermoord." Zei ik waarna ik opstond en hij grinnikte.

Ik liep richting mijn slaapkamer en ging op mijn bed zitten terwijl Lily me vragend aankeek.

"Waarom ben jij nou weer zo vrolijk?" Vroeg ze zacht lachend terwijl ik haar vragend aankeek. "Huh? Oh niets. Hoezo?" Vroeg ik waarna ze grinnikte.

"Wat is er gebeurd bij de jongens?" Vroeg ze met een kleine grijns waarna ik haar verbaasd aankeek en mijn wangen roze voelde worden. "Niets. Er is helemaal niets gebeurd Lils." Zei ik waarna ze ongelovig knikte en grinnikte. "Tuurlijk Taylor." Zei ze waarna ze grinnikte.

"Heb je zin in overmorgen?" Vroeg Lily waarop ik haar aankeek en enthousiast knikte. "Ja! Oh ik wil zoveel gaan doen! Ik heb er echt heel veel zin in." Zei ik enthousiast waarop ze grinnikte.

"Ik merk het." Mompelde ze waarna ik grinnikte.

~~~
A/N: ik ben kapot! Ik heb vandaag mijn eerste schoolwerk op de middelbare gehad en ben er nu al klaar mee! Maar ik wil graag een nieuw personage in het boek laten komen dus bereid je voor. Groetjes Caya

1022 woorden

The Marauders and my love Where stories live. Discover now