7🍷

376 22 5
                                    

Sirius gaat weer zitten en hij trekt me op zijn schoot. Na een zacht gilletje van mij en een grote grijns van hem gaat het spel door en is Stella aan de beurt.

Het spel gaat een hele tijd door totdat cam uiteindelijk een opdracht moest doen. Hij draaide de lege fles die uitkwam op mij. Hij grijnsde en we liepen de kast binnen.

Na zeven minuten pakken we allebei een beker en kijken ze ons ongelovig aan. We gaan weer zitten en cam kan niet anders dan een grapje maken. "Hoe leuk ik Taylor ook vind, ik val op jongens." Ik moet lachen en de andere knikken begrijpend.

"Truth or dare aan Taylor!" Roept cam. "Truth!" Reageer ik terug en hij grijnst breed en knipoogt. "Waarom worden je ogen blauw als je bij Sirius bent?" Vraagt hij en ik moet blozen.

"Nou, dat eh gebeurt meestal-"als ze iemand leuk vind!" Schreeuwt een ondertussen dronken James ertussendoor. Ik moet blozen maar knik wel.

*de volgende ochtend*

Ik word wakker met knallende koppijn. Ik ga rechtop zitten en kijk rond in de kamer. Remus en Peter liggen op de grond. Stella ligt in Remus bed. Alice en Frank liggen in Peters bed en James en Lily liggen samen in James bed. Cam ligt op het lege bed en ik lig samen met Sirius in Sirius bed.

De herinneringen van gisteren komen terug. De drank, de spellen, het gezoen. Ik zucht en het bed kraakt. Sirius komt naast me zitten en slaat een arm om me heen.

"Morgen." Zegt hij slaapdronken en ik grinnik. "Wat?" Zegt hij beledigd en ik moet lachen. Hij grijpt pijnlijk naar zijn hoofd en kreunt diep. "Kan het iets zachter?" Zegt hij geïrriteerd en ik knik.

Lily wordt rustig wakker en probeert op te staan. Het lukt echter niet want James heeft haar als een soort knuffelbeer vast. "Help!" Roept ze naar mij waarop Sirius zich dramatisch naar achter laat vallen en kreunt vanwege zijn hoofdpijn. Ik lach alleen maar en schud mijn hoofd.

Ik sta op en loop richting de badkamer. Daar zet ik de kraan van de douche aan en ik ga eronder staan.

Een tijdje later stap ik uit de badkamer en rent Lily erin waarna ze de deur op slot doet. James komt aanlopen en ik grijns breed als ik zijn gezicht zie. Zijn haar zit nog warriger als normaal en zijn bril staat scheef op zijn hoofd.

Ik loop richting De deur en loop naar binnen in de meidenslaapkamer. Daar kleed ik om en trek ik mijn gewaad aan. Ik loop de leerlingenkamer binnen en Sirius springt uit de sofa waar hij inzat.

"Ik moet je iets vragen." Zegt hij twijfelend. "Wat?" Vraag ik. "Zijn we nu een eh stel?" Vraagt hij. Ik kijk hem blozend aan en reageer. "Weet ik niet, wat denk jij?" Hij zet een stap naar voren waardoor ik naar boven moet kijken.

Hij leunt richting mij en zijn blik is gevestigd op mijn ogen. Onze gezichten zijn millimeters van elkaar verwijderd. "Als het aan mij ligt, ben ik heel graag je vriendje." Fluistert hij waarna hij me kust.

Na een tijdje breek ik weg en kijkt hij teleurgesteld naar mij. "Dus dan zijn we nu een stel." Stel ik vast en hij knikt trots.

"Aha de tortelduifjes hebben hun liefde verklaard zie ik?" Zegt James die samen met Remus aan komt lopen. We knikken allebei.

Met zijn vieren lopen we richting de grote zaal en daar beginnen we met eten. "SIRI-PIRI!!" Roept ineens een zeer vervelende stem.

"Wat moet je bella?!" Vraagt Sirius geïrriteerd aan zijn nicht, Bellatrix die achter ons staat. "Ik wou alleen zeggen dat je moeder zeer woedend is dat je met een bloedverrader bent." Toen ze dat had gezegd huppelde ze weg naar de Slytherin tafel.

Sirius zuchtte diep en begon in zijn eten te prikken met zijn vork terwijl hij "ik haat mijn familie" mompelde.

We liepen naar de lessen. We hadden een blokuur toverdranken en natuurlijk met Slytherin. We liepen naar binnen en Sirius kwam naast me zitten. "Pardon?!" Schalde de stem van Lucius door het lokaal.

Sirius keek om en had een ga-weg-of-ik-doe-je-wat-aan- blik op zijn gezicht. "Had je het tegen mij?" Vroeg hij geïrriteerd en Lucius knikte.

"Wegwezen! Ik zit daar altijd." Zegt Lucius en Sirius laat een klein lachje uit zijn mond ontsnappen. "Ja nu zit ik hier." Zegt hij waarop ik zachtjes moet grinniken.

"Prima." Zegt hij terwijl hij zich laat vallen op de tafel voor ons.

Na de les loop ik samen met cam en Stella naar de volgende klas. Ik en Stella zijn de enige van Gryffindor die deze les volgen samen met Hufflepuff en een aantal Ravenklauw mensen.

Ik neem plaats naast een jongen met bruin haar en blauw, gouden ogen. "Hoi, ik ben hechter Davies." Zegt de jongen. Hij steekt zijn hand uit en ik schud hem. "Taylor Potter." Zeg ik en hij draait zich richting de professor.

Na de les loop ik richting de beukwilg en ik ga er een stuk vanaf zitten. Ik zit hier graag, dit is de plek waar ik rustig huiswerk kan maken. Hier kan ik nadenken.

Nou ja dat nadenken duurde kort want James, Peter, Sirius en Remus verschenen. Ik keek omhoog en zag dat ik hier moest wegwezen.

Het is volle maan!

Ik wou wegrennen maar ik was te laat. Remus veranderde al en James Peter en Sirius veranderde in hun animagus vormen.

Remus rent richting mij en slaat me tegen een boom. Ik probeer op te staan maar het lukt niet, hij trekt zijn klauw en snijdt mijn zij open. Ik gil van pijn en Sirius springt tegen hem aan.

Ik sta langzaam op maar val snel op de grond als Remus me weer raakt in mijn enkel. Net voordat hij me kan bijten springt James ertussen en duwt hij hem naar achteren met zijn gewei.

Ik probeer nog een keer op te staan en dat lukt maar net op tijd. Remus trekt zijn klauw weer uit en ik strompel op tijd weg. Ik strompel het bos in wat heel dom was. Snel volgen Sirius en James mij met achter hun Remus. Ik probeerde te blijven staan maar zakte door mijn nog goede enkel en al snel was alle zwart voor mijn ogen.

Pov Sirius.

Taylor zakt door haar goede enkel en ze valt bewusteloos op de vloer. Remus rende weg, die red zichzelf wel.

Ik veranderde terug in mens en knielde met moeite naast haar neer. Remus had heel haar zij opengehaald en haar enkel zag er ook niet zo best uit.

Ik wou haar optillen maar mijn schouder lag helemaal open, ik zou haar niet kunnen dragen. Ook James zag dat en hij veranderde nu ook terug.

"Ik til haar wel." Zei hij waarop ik knikte. "Wat doen jullie hier!!" Riep een centaur. We moesten nu echt weggaan. "Taylor?" Was het enige wat hij zei toen hij het bewusteloze meisje in haar broers armen zag liggen.

"Ga, snel." Zei hij ik gaf en dankbaar knikje en we liepen snel weg. James hield Taylor vast en ik ondersteunde hem, want zijn been lag ook helemaal open.

We kwamen aan bij de ziekenzaal en madame pleister liet ons liggen.

"Jongens, ze heeft geen hartslag meer."

~~~
A/N: tam tam tadammm! Ik ben echt duister en gemeen. Maar ik zal een dingetje spoileren, ze gaat nog niet dood.

Groetjes Caya 1245 woorden

The Marauders and my love Where stories live. Discover now