11🚂

336 17 0
                                    

Kerst was weer voorbij. We stonden weer op het perron, klaar om te vertrekken.

Sirius had zijn arm om mij heengeslagen en James probeerde dat bij Lily. Die keek hem dodelijk aan en ik moest grinniken.

We liepen de coupe binnen en lieten ons uitgeput neervallen. Uiteraard had ik zelf een bank nodig dus lagen mijn benen op James en mijn hoofd op Sirius. Zo viel ik in slaap en vloog de treinreis voorbij.

We kwamen aan op school en liepen naar de common room. "Ah mevrouw Potter, ik neem u even mee." Zei prof MgConnagoll toen ze ons zag. Ik knikte verbaasd en Sirius drukte een kus op mijn voorhoofd.

We liepen samen weg en ze draaide zich richting mij. "Wat is er?" Vroeg ik na een tijdje. "Nou er stromen 2 3de jaars in, een tweeling en omdat de prefects druk genoeg zijn besloot ik dat jij hun mag rondleiden." Zei ze. "Hoe heten ze?" Vroeg ik en ze keek me met medeleven aan. "Kyra en Lyanne scamander." Ik keek haar opgewonden aan en ze zuchtte diep.

We liepen even door tot we bij 2 meisjes aankwamen. Eentje was een Ravenklauw, met bruin, lang haar en Hazel bruine ogen. De andere was een Hufflepuff, met kort oranje bruin haar en bruine ogen. "Hoi, ik ben-"Taylor Potter." Maakte de Hufflepuff mijn zin af. "Ik ben Kyra, dit is Lyanne." Zei ze. Wijzend op haar zusje. Ik gaf ze allebei een hand een ze liepen me achterna.

"Dit is de ingang van de Ravenklauw toren." Zei ik wijzend op een groot standbeeld met daarachter een houten deur. Ze namen afscheid van elkaar en Kyra gaf Lyanne een soort takje, het leek op een bowtruckle maar ik vergiste me vast.

Ik liep door met Kyra, richting de keukens. "Hier is de keuken en dan heb je hier jou common room." Zei ik terwijl ik op een soort boomstam klopte. Er verscheen een deur en ze liep naar binnen. "Doei." Zei ze nog en ik liep de keuken binnen.

Daar werd ik overspoeld door de huis elven maar ik liep naar mijn 2 favorieten. "Candy, solair!" Riep ik enthousiast maar toen ze zich omdraaide zag ik zeer bekende, prachtige grijzige ogen. Sirius zat geknield bij de huiselven met wat fruit-toffees in zijn handen.

Het viel me op dat het alleen kers, appel en aardbei smaak was, mijn favoriete. De enige die dat wisten waren candy en solair.

Sirius keek nu pas omhoog en keek in mijn ogen. Die nu verrassend snel weer blauw werden. Hij glimlachte schattig en ik moest blozen. Ik liet mijn ogen weer op de snoepjes vallen en hij stopte ze snel in zijn zak.

Hij keek ook blozend terug naar mij en ik ging naast hem zitten. "Ze waren voor jou." Zei hij na een tijdje, hij bedoelde de snoepjes en ik moet glimlachen. "Dankje." Zeg ik en hij geeft me er eentje aan.

Ik neem het snoepje aan en hij slaat zijn armen om mijn heupen. Ik grinnik even en hij grijnst waarna hij kusjes langs mijn nek achterlaat.

Nu kan ik niet stoppen met grinniken terwijl hij doorgaat. Hij tilt me op en neemt me mee naar de common room. Daar ging hij de trap op naar de jongens kamer en ging hij op zijn bed zitten.

Hij ging liggen en ik ook waarna hij doorging met kusjes in mijn nek plaatsen. Ik draaide me half om en hij begon kusjes te geven op mijn mondhoek. Ik werd het beu en gaf ik hem een lange kus op zijn mond. Hij beet zachtjes op mijn onderlip en zijn tong gleed naar binnen.

Het moment werd alleen (alweer) verbroken door een deur die openging en ik viel van het bed en rolde eronder. "Pads, wat is er?" Vraagt de stem van James. "O niks." Zei Sirius en ik moest mijn lach inhouden.

"Oké... nou ik wou alleen vragen waar mijn zus is. Ik dacht dat ze bij jou was." Zei James en ik moest nog beter mijn lach inhouden.

"Nee ze is ergens buiten." Zei Sirius. Nu kon ik hem wel voor zijn kop slaan. "Oké." Zei James twijfelend. Ik hoorde een deur slaan en schoot in de lach, waarna ik hem een klap voor zijn kop gaf. "Au!! Waar was dat voor nodig?!" Riep hij zachtjes en ik keek hem met een doordringende blik aan. "O." Zei hij.

The Marauders and my love Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu