3.Bölüm

4.3K 224 18
                                    

Jun Yeong'dan

Jy : Merhaba.

Jk: Kimsin ve burda ne işin var?

Elimdeki dosyalara baktım sonra karşımda duran öfkeli metora baktım. Dosyaları ona doğru uzatım.

Jy: B-ben Jeong Jun Yeong. Yeni menejeriniz olmak için buradayım.

Verdiğim cevaptan sonra ellerini cebine koydu ve koltuğuna doğru yürüdü. Bir süreliğine baktı ve ellerini cebinden çıkarıp döner koltuğuna oturdu.

Jk: Rededildin.

Ne dedi o?  Rededilmek mi?  Nasıl ya daha dosyalarımı incelemedi bile. Bana hiçbir şey sormadı. Bunu kabul edemem, etmem.

Jy: Anlamadım.

Jk: Anlamayacak bir durum yok. Ben bayan menejer istemiyorum.

Jy: Bunu şirketinize bildirseydiniz şuan bayan menejer karşınızda oturmazdı. Burda olduğuma göre böyle bir bilgiyi görevlilere iletmemişsiniz.

Yüzüme bakmadı, önünde duran  kağıtları kurcaladı cümlem bitikten sonra telefonunu çıkardı. Bir kaç numara tuşladıktan sonra telefonu kullağına götürdü.

Jk: Başka menejer bulun bayan olmasın erkek olsun.

Dedi ve karşı cevabını bile dinlemeden telefonu kapatı.

Jk: Haklısın iletmemiştim ve şimdi iletim.

Diyecek tek söz bile bulamamıştım. Bu işe çok ihtiyacım vardı. Bir aydır okulun nedeniyle hiç bir işte çalışamıyordum ve maddi sorunların oluşmuştu. Hiç düşünmeden, hiç benimle konuşmadan red etti beni. Ayağa kalktım, elimdeki dosyalar ile kapıyı açtım son defa dolu dolu olmuş gözlerim ile egoist metora baktım. Umursamaz cağni, duygularım umrunda bile değildi. Yabancıda olsam bile insan kalbi karşısındakini incitince pişmanlık çeker, üzükür ama sanırım ondaki kalp insanlık dışı bir şeydi. Tam kapıdan çıkacaken beklenmedik bir şekilde birine çarptım ve dosyalarım yere savruldu. Tabi dosyalarla birlikte ben ve çarptığım kişide yere düşmüştü.

Jk: Hey! Yoongi iyi misin?

Yg: İyiyim dostum sorun yok.

Jk: Sen ne kadar sakarsın. Aklın nerde senin.

   Diyerek bana çıkışmıştı. Erkeklerin hepsi böylemidir, yoksa bu egoist öküze ait bir özellikmiydi? Ya bende düştüm yere. Bir kibarlık etsen kaldırsan beni. Ama anca esip gürle.

Jy: Ben özür dilerim. İsteyerek olmadı.

Yg:Tamam Jungkook ben iyiyim bir şey olmadı. Kıza boşuna kızma.

Neyse diğeri kibar çıktı. Bana uzatığı elli çekinerek tutum ve ayağa kalktım. Dosyalarımı da topladıktan sonra şirketten ağlayarak çıktım.

Yeni Menajer - (BTS) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin