12.Bölüm

2.9K 142 41
                                    

Jung Yeong'dan

Çok mu şey bekliyordum ondan? Nede bana gerçek bir samimiyet ile yaklaşmaması böyle canımı yalıyordu? Neyi neden bekliyordum?

   Bütün eşyalarımı hazırlamış, bir bavula yerleştirmiştim. Yatagın ucunda oturmuş boşluga uzun uzun bakıyordum. Saarlerce böyle durmuş kullanılmışlığıma ağlıyordum. Kendi kendime neye bu kadar ümitlenmiştim, ne zaman ümitlendim hiç bir fikrim yok. Duvarda duran saatte baktım, akşam saat 8.15 olmuştu. Kapı sesi geldi, Jungkook eve geldi. Yanımda duran bavula baktım. Göz yaşlarımı elimin tersi ile sildim. Ayağa kalktım ve bavulumu alıp odadan çıktım. Merdivenlerin üzerinden aşağıya baktım. Salondaki kanepede kollarını iki yana atmış kendini kanepeye teslim edercesine gözlerini kapatıp uzanmıştı. Bir iç nefes çekip merdivenlerden aşağıya indim. Onun karşısına geçtim elimdeki bavulu sertçe yere bıraktım. Sesten dolayı gözlerini açtı ve doğrulup bana baktı.

JK: Bunlar ne?

JY: Bu evde kalmak istemiyorum.

JK: Bunu sana sormayacagım.

JY: Ben bir kumandalı oyuncak bebek değilim. Beni istediğiniz gibi yönetemezsiniz. İşten ayrılmıyorum sadece bu evde kalmak istemiyorum.

JK: Dün geceki olay için özürdilerim. Kendimde değildim ne yaptığımı bilmiyordum. Duygularımın zevkine kapılmıştım. Ama sende bunu haketmişttin.

JY: Ne? Hak mı ettim? Hakettim öylemi? Kulanılmayı, bir paçavra gibi hiçe sayılmayı hakettim yani. Ben sana ne yaptım?

JK: Konuyu fazla uztıyorsun.

JY: Uzatıyır muyum? Siz beni zorla öptünüz.

JK: Ve bu senin hoşuna gitti. Çünkü hareket etmedin. Taki ben doyumumu yaşayana kadar.

JY: İgrençsiniz

JK: Patronunla konuştuğuna dikkat et.

JY: Sürtüklerinden biriyle konuşmuyorsunuz bay Jungkook sende buna dikkat et.

JK: Biliyor musun hiç bir şekilde aile terbiyesi almamışsın.

JY: Bir kere söylicem bir daha tekrarlamayacam. Ailem hakkında tek kelime bile azına alma.

JK: Yalan mı? Aile terbiyesi alsaydın benim seni öpmeme ters tepki verirdin, sonuçta seni öpen geçimini sağkadığın patronun. Aile terbiyesi alsaydın, argo kelime kuşanmazdın. Şimdi o bavuluna yukarıya geri götür. Bilmem hatırlatmama gerek varmı? Madde 9; Sözleşme süresi boyunca ben nerde bulunmanı istersem orda bulunacaksın.

  Gözlerimden açıkta kalmış musluk gibi her saniye gözyaşları akıyordu. Ailem hakkında yorum yapmaya hiç hakkı yoktu. Bavulu salonun ortasında bıraktım ve merdivenlerden koşarak çıktım, saniyeler içinde odama gittim ve tek bir şey düşünmeden kendimi yatağa attım. Yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Madada duran takvim elime aldım. Sözleşmenin bitmesine 1 ay 10 gün vardı, 20 Eylüle 9 gün vardı.

JY: Lütfen çabuk bitsin bu günler.

🔹🔸🔹

Çalar saat sesiyle uyandım. Üzerime örtülmüş bataniyeyi kenara attım. Dün toplanırken bağladığım saçlarım açılmış ve yine taranmıştı. Sadeçe kıyafetlerim değişmemişti. Yine onun yaptığına eminim. Bir insan nasıl bu kadar sevgi dolu olup bi bu kadar da sert olabilir. Saat 6.05 gösteriyordu. Aşağıya inip kahvaltıyı hazırladım. Ben kahvaltıyı hazırlarken oda gelmişti. Onun gelmesi ile bemde tekrardan yukarı çıkmak için merdivenlere yöneldim.

JK: Nereye?

JY: İznizle üzerimi değiştirmeye gideceğim.

Diye sert bir konuşma yaptıktan sonra odama çıktım. Dolaptan siyah, beyaz ve gri çizgileti olan mini eteğimi, üzerime beyaz omuzları açık bluzumu, siyah kutu çantamı ve siyah bir ayakkabı giydim. Saçlarımın kahküllerini öne bıraktım kenardan birer tutam alarak arkadan toka takatım. Hafif bir göz makyajı yaptıktan sonra nar çiçegi rujumu da sürdükten sonra boy aynasından kendimi süzdüm.

JY: Vay Yeong ne bu güzellik?

  Kendi kendini tavlayan sadistler gibiyim. Masadan işlerle alakalı olan bir dosyayı elime alarak telefon vs eşyalarımı çantama koyduktan sonra odadan çıktım ve merdivenlerden indim. Arkası dönük bir şekilde kanepede düşümceli bir şekilde oturan bay Jungkook'u gördüm. Bu gün herşeyi sikecektim. Hiçbir şey yaşanmamış gibi davranacak eskiden nasıl bir enerjiye sahipsem öyle olacaktım. İlk olarak kemdime çeki düzen vermek iken ikincisi ise patroncuğumla neşeli olacak bir konuşma yapmak.

JY: Ben hazırım patroncuğum. İşe gidebiliriz.

JK: San-  

Dedi ve azı açık bir şekilde bana baktı.

JK: Voo!

🔸🔹🔸🔹🔸🔹

Bölüm nasıl?
Yeong'u biraz çeki düzen vermek istedim. Biraz kişilik olarak sert biri yapmak istedim ama çok az fazla bir değişiklik olmadı.

Bölüm ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum ve vote vermeyi unutmayı 😊💚

Yeni Menajer - (BTS) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin